02 / 10 / 2024

Kahramanmaraş OSB cami yaptırıyor

Kahramanmaraş OSB cami yaptırıyor

Kahramanmaraş OSB yönetimin yaptırdığı cami, kentte Abdülhamithan Camisi'nden sonraki en büyük ikinci cami olacak. Cami 5 bin kişilik kapasiteye sahip olacak.

14 OSB'deki fabrikaların 2 milyon metrekarelik alanları depreme dayanıklı hale getirildi!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra Tekirdağ'da 14 Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) 2 milyon metrekarelik alan depreme dayanıklı hale getirildi. 

Deprem, üretimi de vurdu! İşte bölge OSB’lerde yıkılan fabrika sayısı!

Kahramanmaraş merkezli yaşanan iki büyük asrın depremi bölgede üretime de darbe vurdu. Deprem nedeniyle bölge genelinde 2 OSB’de 11 fabrikanın yıkıldığı bildirildi.

Kahramanmaraş'ta sanayiciler yatırım için arazi arayışında!

Tekstil İhtisas OSB Başkanı Mahmut Arıkan, Kahramanmaraş'ta yatırım yapmak isteyen sanayicilerinin arazi bulamadığını dile getirdi. 

TOKİ Kahramanmaraş Elbistan 609 konut ihalesi yarın!

Kahramanmaraş İli Elbistan İlçesi 609 Konut , 1 er Adet Cami ve Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Kahramanmaraş Elbistan'a 609 yeni konut!

Kahramanmaraş İli Elbistan İlçesi 609 Konut , 1 er Adet Cami ve Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 30 Eylül 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kahramanmaraş Göksun 376 konut ihalesi yarın!

Kahramanmaraş İli, Göksun İlçesi, Yantepe Mahallesi 376 Konut 1'er Adet Ticaret Merkezi ve Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Kahramanmaraş Göksun'a 376 yeni konut!

Kahramanmaraş İli Göksun İlçesi Yantepe Mah. 376 Konut 1'er Adet Ticaret Merkezi ve Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi 26 Ağustos 2020 tarihinde yapılacak.

TOKİ Kahramanmaraş Göksun 376 konut ihalesi 26 Ağustos'ta!

Kahramanmaraş İli Göksun İlçesi Yantepe Mah. 376 Konut 1'er Adet Ticaret Merkezi ve Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi 26 Ağustos 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu 624 konut ihalesi yarın!

Kahramanmaraş İli Dulkadiroğlu İlçesi 624 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Kahramanmaraş 624 konut ihalesi 31 Ekim'de!

Kahramanmaraş İli Dulkadiroğlu İlçesi 624 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 31 Ekim 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kahramanmaraş Elbistan OSB'de çalışmalar tam gaz!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un Kahramanmaraş’ın gelişimi adına inşa ettiği projeler tüm hızıyla sürüyor.

Kahramanmaraş Gıda İhtisas OSB için halkın görüşü alınacak!

Kahramanmaraş Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Projesi için halkın görüşü alınacak. Halkın katılım toplantısı 11 Aralık 2018 tarihinde saat 14.00'te yapılacak...

Kahramanmaraş'a yeni OSB müjdesi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin Türkoğlu ilçesine hayata geçireceği Kahramanmaraş Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi için bir toplantı gerçekleştirildi.

Kahramanmaraş OSB cami yaptırıyor Haberi

Kahramanmaraş OSB cami yaptırıyor

Kahramanmaraş Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yönetimi tarafından yaptırılan 5 bin kişilik kapasiteye sahip caminin tamamlanmasıyla sanayiden ezan sesleri yükselecek. Yaklaşık 10-12 milyon liraya mal olması beklenen iki katlı ve çifte minareli OSB Camisi yapımının hızla devam ettiğini söyleyen OSB Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Çinkay, 4 bin metrekare oturumu olan caminin tamamlanmasıyla sadece OSB'de bulunan sanayi çalışanlarının değil Kavlaklı yöre halkının da ihtiyacına cevap vereceğini söyledi. 


8 BİN 500 KİŞİ ÇALIŞIYOR 

Kahramanmaraş OSB'de 57 adet sanayi parselinin tamamının dolduğunu belirten Çinkay "Bölgemizde faaliyet gösteren firmalarda tekstil, teknik tekstil, madeni mutfak eşyaları, bakalit kulp, alüminyum levha, alüminyum profil, mobilya, bina yalıtım malzemesi, endüstriyel klima, endüstriyel yumuşatıcı, oluklu mukavva, bulgur, polistiren ambalaj, yalıtım malzemesi ve WPC odun plastik kompozit panel malzeme üretilmektedir. 8 bin...