02 / 10 / 2024

Kahramanmaraş OSB ne zman cami yaptıracak Kahramanmaraş OSB cami yapacak

Kahramanmaraş OSB ne zman cami yaptıracak Kahramanmaraş OSB cami yapacak

Kahramanmaraş OSB yönetimin yaptırdığı cami, kentte Abdülhamithan Camisi'nden sonraki en büyük ikinci cami olacak. Cami 5 bin kişilik kapasiteye sahip olacak.

Kahramanmaraş'ta hasarsız ve az hasarlı binaların tümüne doğal gaz verildi! 

"Asrın felaketi" şeklinde belirtilen depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'ta arızaların giderilmesinin ardından hasarsız ve az hasarlı binaların tümüne doğalgaz verildi.

Kahramanmaraş depremi altını vurdu! Altın üretimi durdu! Kahramanmaraş altın fiyatları ne kadar oldu?

Büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından 700 kuyumcu atölyesi, üretimini durdurdu. Peki Kahramanmaraş'ta altın fiyatları ne kadar oldu? Kahramanmaraş altın fiyatları kaç TL? 16 Mart 2023 Kahramanmaraş altın fiyatları.

Kahramanmaraş Valiliği uyardı! Fırsatçılara göz açtırılmayacak

Kahramanmaraş Valiliği, deprem bölgesinde yaşanan fırsatçılıkların bir tanesinin daha önüne geçiyor.  il içi ve il dışı ev eşyası taşımalara ilişkin fırsatçılık yapanlar hakkında idari yaptırım uygulanacağı ifade edildi.

EYT’de son durum ne? EYT ertelendi mi? EYT takvim değişti mi? İşte detaylar!

EYT düzenlenmesinin bu hafta yasalaşması bekleniyordu ancak Kahramanmaraş depremi ile milli yas afet bölgeleri için OHAL ilan edildi. TBMM'nin çalışmaları 28 Şubat'a kadar ara verildi. Peki EYT’de son durum ne?

Tek yürek bağış gecesinde toplanan para ile kaç tane ev yapılır? Tek yürek bağış gecesinde ne kadar bağış toplandı?

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerde meydana gelen hasarları gidermek için geçtiğimiz günlerde “Tek Yürek” bağış gecesi düzenlendi. Peki Tek yürek bağış gecesinde ne kadar bağış toplandı? İşte detaylar!

Deprem bölgesi için 4 milyon ton demire ihtiyaç var! 1 ton demir fiyatları ne kadar? 16 Şubat 2023 demir fiyat listesi

Türkiye Çelik Üreticileri Derneği (TÇÜD) Genel Sekreteri Veysel Yayan, Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen illerde yeniden inşa edilecek konutlar için yaklaşık 4 milyon ton inşaat demirine ihtiyaç olduğunu söyledi. Peki 1 ton demir fiyatı ne kadar? 16 Şubat 2023 demir fiyat listesi.

Deprem kira yardımı başvurusu nasıl yapılır? Taşınma ve kira yardımı kaç lira? Depremzede kira yardımı ne zaman yatacak?

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan depremzedelere destek açıklaması gelmişti. Peki deprem kira yardımı başvurusu nasıl yapılır? Depremzede kira yardımı kaç lira? Deprem kira yardımı ne zaman verilecek? İşte ayrıntılar...

10 ilde binlerce bina yıkıldı! Kredi ile ev alanların durumu ne olacak? Depremzedeler dikkat!

Kahramanmaraş merkezli depremler sebebiyle binlerce bina yıkıldı. Bu binalar arasında kredi ile satılan konutlar da yer alıyor. Peki kredi ile konut alanlar ne yapacak? İşte ayrıntılar...

Borsa İstanbul ne zaman açılıyor? Borsa İstanbul’da hangi önlemler alındı?

Kahramanmaraş merkezli peş peşe yaşanan deprem felaketlerinin ardından Borsa İstanbul’da işlemler durdurulmuştu. Piyasa çevrelerinden hasar tespitleri tamamlanmadan hisselerin işleme açılmaması önerisi gelirken, şimdi en fazla borsanın ne zaman açılacağı merak ediliyor.

2+1, 3+1 TOKİ kuraları ne zaman çekilecek? TOKİ 2023 kura takviminde son dakika! İl il...

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerindeki 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremlerin ardından TOKİ kuraları ile ilgili de bir gelişme yaşandı. 2+1 3+1 TOKİ kuraları ne zaman çekilecek? TOKİ 2023 kura takviminde son dakika! İl il...

İşte korkunç veriler! Deprem kaç atom bombasına eşit enerji çıkardı, bölge toplamda ne kadar süre sallandı?

Kahramanmaraş merkezli art arda yaşanan iki büyük deprem felaketinde yitirilen can sayısı artıyor. Deprem nedeniyle hayatını kaybeden ve yaralılarla ilgili son bilançoya göre, ölü sayısı 20 bin 665 olurken, yaralı sayısı ise 80 bini aştı. Diğer yandan AFAD, yaptığı açıklamadı depremin ne denli korku

Depremde binalar hangi yöne çöker? Depremde kaçıncı katlar tehlikelidir?

Kahramanmaraş’ta yaşanan depremden sonra vatandaşlar yaşadıkları binaların depreme ne kadar dayanıklı olduğunu araştırmaya koyuldu. İşte detaylar!

En uygun çadır fiyatları ne kadar? 2,4 ve 6 kişilik çadır fiyatları kaç TL? 10 Şubat 2023 çadır fiyat listesi

Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem sonrasın depremzedelerin en temel ihtiyaçlarından biri olan çadırların fiyatları merak ediliyor. En uygun çadır fiyatları ne kadar? En uygun çadır fiyatları ne kadar? 2,4 ve 6 kişilik çadır fiyatları kaç TL? 10 Şubat 2023 çadır fiyat listesi

Kahramanmaraş OSB ne zman cami yaptıracak Kahramanmaraş OSB cami yapacak Haberi

Kahramanmaraş OSB ne zman cami yaptıracak Kahramanmaraş OSB cami yapacak

Kahramanmaraş Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yönetimi tarafından yaptırılan 5 bin kişilik kapasiteye sahip caminin tamamlanmasıyla sanayiden ezan sesleri yükselecek. Yaklaşık 10-12 milyon liraya mal olması beklenen iki katlı ve çifte minareli OSB Camisi yapımının hızla devam ettiğini söyleyen OSB Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Çinkay, 4 bin metrekare oturumu olan caminin tamamlanmasıyla sadece OSB'de bulunan sanayi çalışanlarının değil Kavlaklı yöre halkının da ihtiyacına cevap vereceğini söyledi. 


8 BİN 500 KİŞİ ÇALIŞIYOR 

Kahramanmaraş OSB'de 57 adet sanayi parselinin tamamının dolduğunu belirten Çinkay "Bölgemizde faaliyet gösteren firmalarda tekstil, teknik tekstil, madeni mutfak eşyaları, bakalit kulp, alüminyum levha, alüminyum profil, mobilya, bina yalıtım malzemesi, endüstriyel klima, endüstriyel yumuşatıcı, oluklu mukavva, bulgur, polistiren ambalaj, yalıtım malzemesi ve WPC odun plastik kompozit panel malzeme üretilmektedir. 8 bin...