05 / 05 / 2024

Kahramanmaraş özel hastane inşaatı

Kahramanmaraş özel hastane inşaatı

Kahramanmaraş’ta özel bir hastane inşaatında çalışan işçiler, yüklenici firmadan maaşlarını alamadıkları nedeniyle eylem başlattı.

Deprem bölgesindeki özel okul öğrencilerine destek yapılacak!

Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya şehirleri ile Gaziantep şehrinin İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde özel okullarda öğrenim gören 40 bin öğrenciye 2023-2024 öğretim senesinde 12 bin 800 Türk Lirası ile 18 bin Türk Lirası arasında değişen tutarlarda desteği sağlanacak.

Kahramanmaraşlılara müjde! Elbistan'da Cumhuriyet'in 100. yılına özel 126 konut teslim ediliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından, 6 Şubat'taki Kahramanmaraş depremlerden ikincisinin merkez Elbistan'da nisan ayında temelleri atılan 126 deprem konutun, Cumhuriyet'in 100. yılına özel, hak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Özel Hastane ücretlerini taksitle ödemek mümkün! İşte o detaylar

İhtiyaç duyduğunuz sağlık hizmetlerinin ücretlerini peşin ödemek zorunda değilsiniz! Artık taksitlendirme seçeneğiyle ödemelerinizi kolayca yapabilirsiniz. 

İşkur duyurdu! Kamu ve özel hastane personel alımı yapacak! Toplamda 1100 kişi alınıyor! Fırsatı sakın kaçırmayın!

İŞKUR tarafından Kamu ve özel hastane personel alımları yapacağını açıkladı. Özel ve kamu hastanelerine 44 meslek grubunda toplam 1.100 işçi alımı gerçekleştirilecek. Peki başvuru şartları neler? Kimler başvuru yapabilir? 

THY depremzedelere özel kabin memuru ilanını duyurdu! Son gün 27 Nisan! Hemen başvurun!

Türk Hava Yolları (THY), 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından afetzedelere özel kabin memuru alım ilanını duyurdu. Son gün 27 Nisan! Hemen başvurun!

Kuyumculuğun başkentinden güzel haber! Kahramanmaraş'taki kuyumcukent 6 ay sonra üretime başlıyor

Deprem sonrasında büyük hasar alan Kahramanmaraş'taki Altınşehir Kuyumculuk İhtisas Küçük Sanayi Sitesi, yapılacak güçlendirme çalışmalarından sonra 6 ay sonra tekrar üretime başlayacak.

Şubat ayında hastane yatak ücretleri tavan yaptı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra şubat ayında en çok hastane yatak ücretleri artış gösterdi. Fiyatı en çok azalan ürün ise yüzde 18 ile gazyağı oldu.

Boğaz manzaralı eski Çamlıca Alman Hastanesi'nin arazisini villa ve AVM imarına açan plana kuruldan onay çıktı!

Eski Çamlıca Alman Hastanesi’nin yıkılmasından sonra 17 dönümlük boğaz manzaralı arazisine villa, AVM, özel hastane inşaatı yapılmasına imkan veren ve İBB Meclisi’nde AKP-MHP grubunun çoğunluk oyları ile kabul edilen plan değişikliğine, koruma kurulu da onay verdi. İşte ayrıntılar...

Özel hastane muayene ücretleri ne kadar? İşte ayrıntılı liste

Sağlık problemleri için devlet yerine tercih edilebilen özel hastaneler, hastalardan ücret talep ediyor. Peki özel hastanelerin ücretleri ne kadar? İşte ayrıntılı liste...

Kahramanmaraş'taki dünyanın en saçma binası yıkılıyor!

Google'da 'Dünyanın en saçma binası' şeklindeki aramada ilk sırada çıkan Kahramanmaraş'taki 18 katlı İl Özel İdare binasının yıkımı başladı. Kasım'da gerçekleştirilen ihaleyi 6 milyon 600 bin  TL teklifle kazanan müteahhit firma, binanın yıkımı için start verdi.

Gözde Grubu'ndan İzmir'e 100 milyon dolarlık hastane yatırımı!

Sağlık ve inşaat yatırımlarıyla adından söz ettiren Gözde Grubu İzmir'e yeni bir hastane yatırımı yapmaya hazırlanıyor. Firma İzmir'de Özel Sağlık Hastanesi inşaatı için çalışmalara başladı. 

Son iki yılda açılan kamu hastaneleri meclis gündeminde!

Son iki yılda açılan kamu hastanesi, özel hastane ve eczane sayısı ile yapılan tedaviler meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kahramanmaraş'taki İl Özel İdare Binası'na 30 milyon TL teklif!

Google'da 'Dünyanın en saçma binası' olarak yapılan aramada ilk sıralarda çıkan 18 katlı Kahramanmaraş İl Özel İdare Binası'nın tadilatı için 30 milyon TL teklif geldi. 

Kahramanmaraş özel hastane inşaatı Haberi

Kahramanmaraş özel hastane inşaatı

Kahramanmaraş’ta özel bir hastanenin inşaatında çalışan işçiler, yüklenici firmadan maaşlarını alamadıklarını iddia ederek grev yaptı. 

Haber 46'da yer alan habere göre, kentte özel bir hastane inşa etmek için başlatılan inşatta, işçiler maaş alamadığı gerekçesiyle eylem yaptı. 

Sabah saatlerinde toplanan işçiler, seslerini duyurmak adına eylem yaptı.  İşçiler, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu “Maaş almayan 150 kişi var. 1 aydan bu yana maaş alamıyoruz. Yüklenici inşaat firması ve özel hastaneden maaş alamıyoruz. 1 aydan bu yana, ‘Bir gün, gel, yarın gel?’ deniyor. Haziran ayından bu yana burada çalışıyoruz. Kimse parasını alamıyor. Aldığımız bir maaş. Okula giden çocuklarımız var, masraflarımız var. Ev masrafı var. İnşaatın üstlenici firması ben özel hastaneden para alamadım diyor. 1 haftadan bu yana buradayız. Sigortamız yatıyor. Şu anda hiç maaş...