16 / 05 / 2024

Kahramanmaraş Tekke rezerv konutları

Kahramanmaraş Tekke rezerv konutları

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kurtlar’da 17 bloktan oluşan 442 konut ve Saçaklızade rezerv alanındaki 3 bloktan oluşan 113 konut projelerine tüm hızıyla devam ediyor.

Kahramanmaraş'ta rezerv alanda kalan sağlam binalar da yıkılacak!

Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, şehir merkezinin yeniden tasarlandığına, rezerv alan içinde kalan binaların sağlam bile olsa yıkılacağına dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Rezerv alanlarda evi yıkılanlar kira yardımı alabilir mi 2024?

Asrın felaketi Kahramanmaraş depremlerinden sonra pek çok bölge de rezerv alan ilan edildi. Peki Rezerv alanlarda evi yıkılanlar kira yardımı alabilir mi 2024?

Bakan Özhaseki açıkladı: İsterlerse rezerv alanda, isterlerse yaşadıkları mahallede şehit ailemizin evi hazır!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki,  şehit olan askerlerden Kahramanmaraşlı Piyade Er Müslüm Özdemir’in ailesi için isterlerse rezerv alanda, isterlerse yaşadıkları mahallede ev verileceğini açıkladı. İşte detaylar...

Kahramanmaraş'ta Tekke Kentsel Dönüşüm Konutları tamamlanıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Kurtlar ve Saçaklızade'de kentsel dönüşüm projesi dahilinde inşa edilen konutlar 2022'nin başında teslim edilecek.

Kahramanmaraş Tekke'de kentsel dönüşüm rezerv konutları inşa ediliyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kurtlar’da 17 bloktan oluşan 442 konut ve Saçaklızade rezerv alanındaki 3 bloktan oluşan 113 konut projelerine tüm hızıyla devam ediyor.

Kahramanmaraş Saçaklızade Toplu Konut projesi tamamlandı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen  Tekke (Yusuflar) Kentsel Dönüşümü projesinde inşa edilen 95 konut ve 4 iş yeri hak sahiplerine teslim edilecek.

Kahramanmaraş Tekke'de kentsel dönüşüm hız kazandı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, katıldığı yerel bir kanala ait programda Tekke'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi. 

Kahramanmaraş Tekke'ye 551 yeni konut inşa edilecek!

Kahramanmaraş Tekke'ye bağlı Yusuflar Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında 551 konut inşa edilecek. Konutların inşası Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılacak.

Kahramanmaraş Tekke'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Kahramanmaraş Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Tekke'de kentsel dönüşüm çalışmalarının başlayacağını söyledi.

Kahramanmaraş Tekke'de 160 ev yıkıldı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Tekke'deki yıkım çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Kahramanmaraş Tekke'de yıkım çalışmaları tam gaz!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Tekke'de kentsel dönüşüm kapsamında başlattığı yıkım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Kahramanmaraş Tekke'de dönüşüm kapsamında 90 ev yıkıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Tekke’de kentsel dönüşüm kapsamında yıkım çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Kahramanmaraş Tekke'de dönüşümle 86 konut yıkıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Tekke’de kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıkım çalışmalarına tüm hızıyla sürdürüyor.

Kahramanmaraş Tekke rezerv konutları Haberi

Kahramanmaraş Tekke rezerv konutları

Tekke Kentsel Dönüşüm projeleri çalışmaları dahilinde inşa edilen toplu konutlarda çalışmalar aralıksız devam ediyor. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; bir süre önce Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan 95 konut ve 4 iş yerinden oluşan 3 blokluk proje bitmiş ve hak sahiplerine teslim edilmeye başlanmıştı. Projenin devamında yeni konut inşası da hızla devam ediyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından devam eden projelerde, Kurtlar rezerv alanındaki 17 blok ve 442 konutta biten yapıların ince işçilikleri sürerken altyapı, tesisat çalışmaları ve son bloktaki betonarme uygulamalar devam ediyor. Toplamda 72 dönüm alana sahip dev proje bittiğinde basketbol sahaları, fitness, çocuk parkları ve kent mobilyaları dâhil pek çok sosyal donatıya sahip olacak.

Yeni yaşam alanları

Yapımı devam eden bir diğer rezerv bölge Saçaklızade’de...