07 / 05 / 2024

kahramanmaraş toki yapımı

kahramanmaraş toki yapımı

TOKİ Başkanı Turan, beraberinde TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç'u ziyaret etti. "2016 yılının Kahramanmaraş'ta dar gelirli vatandaşlarımız için güzel bir yıl olacağı kanaatindeyiz" ded

Kahramanmaraş depremleri sonrası tüm Türkiye alarmda! Bina güçlendirme ve prefabrik ev yapımı talepleri katlandı!

Tüm Türkiye’yi yasa ve üzüntüye boğan Kahramanmaraş depremlerinin ardından deprem testi ve bina güçlendirme talepleri arttı. Taleplerin yarıdan fazlası İstanbul’dan gelirken, prefabrik ev yapımı taleplerinin de yüzde 488 oranında artış gösterdiği belirtildi.

Giresun Yağlıdere'de TOKİ yapımı planlanıyor!

Giresun Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu ilçede TOKİ konutu yapımı için girişimlerin sürdürüldüğünü söyledi.

Kahramanmaraş'ta yol yapım ve onarım çalışmaları tam gaz!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin yol yapım ve onarım çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.

Kahramanmaraş Atıksu Arıtma Tesisi’nin yapımına başlandı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin geleceğe daha temiz ve daha yaşanılabilir bir şehir bırakmak için projelendirdiği Atıksu Arıtma Tesisi’nin yapımına başlandı.

Kahramanmaraş Atıksu Arıtma Tesisi'nin yapım ihalesi sonuçlandı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Avrupa Birliği desteğiyle yapacağı Atıksu Arıtma Tesisinin yapım ihalesi sonuçları açıklandı.

TOKİ Sarıkamış 2.etap projesinde 308 konutun yapımına başladı!

KARS'ın Sarıkamış İlçesi'nde Başbakanlık Toplu Konul idaresi (TOKI) tarafından dar gelirli vatandaşları konut edindirmek amacıyla 2. Etap Proje kapsamında 308 konutun yapımına başlandı.

Osmaniye Belediyesi Yaveriye TOKİ yapımı tamamlandı!

Osmaniye Belediyesi'nin Yeşilyurt Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Yaveriye TOKİ bölgesinde toplu konut yapım çalışmaları tamamlandı. Belediyeye ait 25 dönümlük arazide 10 blok halinde toplam 256 konut yapıldı.

Yörükler, Kahramanmaraş'ta yapımı tamamlanan konutlara yerleşti!

Türkiye'nin çeşitli kentlerinde göçebe hayatı yaşayan Yörükler, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile TOKİ tarafından Kahramanmaraş'ta yapımı tamamlanan konutlara yerleşti. Bazı Yörüklere de aile başına 15 dönüm arazi verildi

Havaalanı Kavşağı-Toki Konutları arasında yol yapım çalışmaları yapılıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yapımı devam eden Havaalanı kavşağı- Toki Konutları arasında yapımı devam eden yol da incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Kahramanmaraş 'ta inşaat yapım işi ihalesi!

Kahramanmaraş Belediye Başkanlığı Kahramanmaraş merkezde kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. İhale 18 Şubat 2014 tarihinde saat 15:00 'de Kahramanmaraş Belediyesi Encümen Salonu 'nda gerçekleştirilecek...

Toki İstanbul evleri ve yapımı süren projeleri 2014!

Toki'nin İstanbul'da yapımı süren projeleri hangileridir? Toki'nin İstanbul'da inşaatı devam eden konut projeleri nelerdir? TOKİ İstanbul evleri projelerinden hangilerinin inşaatı sürüyor? İşte Toki İstanbul evleri ve yapımı süren projeleri 2014!

Kahramanmaraş'ta inşaat yapım işi!

Kahramanmaraş Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. İhale 6 Mart 2014 tarihinde saat 14:00 'de Kahramanmaraş Defterdarlığı Mili Emlak Müdürlüğü Makam Odası'nda gerçekleştirilecek.

Nevşehir Merkez TOKİ 754 adet konut yapım işi ihalesi bugün!

Nevşehir Merkez Kale Etrafı 754 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

kahramanmaraş toki yapımı Haberi

kahramanmaraş toki yapımı

TOKİ Başkanı Turan, beraberinde TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç'u ziyaret etti. 


Ziyarette, TOKİ Başkanı Turan, yaptığı açıklamada, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun gösterdiği hedefler doğrultusunda, emekli ve dar gelirli vatandaşlarla ilgili konut çalışması başlattıklarını belirtti. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç'un arazi temini konusunda çok güzel çalışmalar yaptığını vurgulayan Turan, şunları kaydetti:"Başta emeklilerimiz olmak üzere dar gelirli vatandaşlarımızı 250 lira taksitle ev sahibi yapmak için büyük bir çalışma başlattık. Çevredeki illerde de çok büyük çalışmalarımız var. Arazi üretimi bu konuda çok önemli bir nokta. Arazinin bedelsiz olması gerekiyor ki vatandaşlarımıza ucuz konut alma imkanı tanıyalım. İnşallah çok kısa zamanda Kahramanmaraş'ta başta emekliler olmak üzere dar gelirli vatandaşlarımıza, OSB'lerde ve asgari ücretle çalışan kardeşlerimize, belki...