06 / 05 / 2024

Kahramanmaraş Türkoğlu yatırımları

Kahramanmaraş Türkoğlu yatırımları

Kahramanmaraş Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, bölgedeki yatırım ve projelerle ilgili bilgi verdi. Okumuş, yatırımlarla ilçenin çehresinin hızla değiştiğini belirtti.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ulaşım alanında yapılan yatırımlara ilişin  ''Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor'' açıklamasını yaptı.

Kahramanmaraş Türkoğlu'ndaki köy afet konutları Kasım'da teslim edilecek!

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen Türkoğlu ilçesine bağlı 5 kırsal mahallede inşaat çalışmaları tamamlanmış olan 250 tek katlı köy tipi kalıcı afet konutu Kasım ayında sahiplerine teslim edilecek.

BAE’nin Türkiye’ye yatırımlarının büyük bölümü yenilenebilir enerjiye olacak!

Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) arasında imzalanan anlaşmaların büyük kısmının yeşil enerji yatırımları olduğu ifade edildi. BAE, bunun yanı sıra, belirli süre geri ödemesiz olan tahvillere de para yatıracak.

Deprem bölgesindeki tarımsal sulama yatırımlarına tam 4 milyar TL'lik ek bütçe ayrıldı!

Tarım ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğüne, Kahramanmaraş merkezli deprem bölgesindeki tarımsal sulama yatırımları için 4 milyar Türk lirası ödenek tahsis edildi...

Ulaştırma ve haberleşmede yeni dönem: Demir yolları, otoyol projeleri, havalimanı yatırımları peş peşe geliyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu da, yeni görevini devralarak bakanlık yatırımlarına ilişkin ilk planlarını duyurdu. İşte yeni dönemde hayata geçirilmesi planlanan yatırımlar...

Dünyaca ünlü kuruluş: 28 Mayıs sonrası Türkiye’ye yatırımlar artabilir!

Dünyaca ünlü finans kurumu Citibank’ın Kuzey Afrika, Doğu Akdeniz ve Orta Asya CEO’su Omer Hafeez, seçimden sonra belirsizliğin ortadan kalkmasıyla beraber yatırımların artabileceğini belirtti. Küresel ticarette de en kötüsünün geride kaldığının altını çizen Hafeez, Türkiye'nin büyük fırsatlar sundu

​​​​​​​Kahramanmaraş Türkoğlu'ndaki deprem konutları yükseliyor!

​​​​​​​Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından hayata geçirilen deprem konutları yükseliyor.

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket bugün Üsküdar'da 16 milyon 150 bin TL sermaye bedeli ile İmre Barmmanbek, Mehmet Erol Çamur, Mehmet Murat Baltacı ortaklığında kuruldu.

Kahramanmaraş Türkoğlu'nda 6 bin kişinin barınacağı konteyner kentlerde sona gelindi!

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde 6 bin depremzedenin barınmasına imkan sağlayacak tam 4 noktadaki konteyner kentlerde son hazırlıklar yapılıyor.

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu'nda! Ucuz konut fırsatı sizi bekliyor

TOKİ Sosyal Konut Projeleri’nin ayrıntıları hala tek tek merak edilmekte. TOKİ Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde de projeye başlayacak. Peki TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu Sosyal Konut Projesi’nin detayları neler? İşte ayrıntılar…

İstanbul-İzmir Otoyolu yeni yatırımların önünü açtı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada İstanbul-İzmir Otoyolu'nun yeni yatırımların önünü açtığını belirtti.

Kahramanmaraş Türkoğlu Küçük Sanayi Sitesi'nde 136 adet iş yeri yaptırılacak!

Kahramanmaraş Türkoğlu Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, 77 milyon 70 bin TL bedelle 136 adet iş yeri yapım işi ihalesi düzenliyor. 

Otelcilik devleri Türkiye'deki yatırımlarını hızlandırıyor!

Dünyadaki otelcilik devleri Türkiye'deki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Turizm sezonu yeni otel açılış haberleriyle start aldı. Kovid-19 salgınında da turizm yatırımları durmadı. Yeni marka ve tesisler hizmete sunulurken, inşaatı devam eden projelerin sayısı da oldukça fazla...

Kahramanmaraş Türkoğlu yatırımları Haberi

Kahramanmaraş Türkoğlu yatırımları

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu İlçe Belediye Başkanı Osman Okumuş, çok ciddi yatırım alan ilçenin çehresinin hızla değiştiğini söyledi.


İhlas Haber Ajansı (İHA) Kurumsal Pazarlama Koordinatörü Murat Karadayı ile Adana Bölge Müdürü Adnan Kulak, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci ve Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’u makamında ziyaret ederek İHA’nın ürün, hizmet ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi.


KSÜ Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci ise hedeflerine adım adım ilerlediklerini söyleyerek, İHA ekibine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.


Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ise İHA’yı kurulduğu günden bugüne çalışmalarını takdirle takip ettiğini söyledi. Okumuş, başta cezaevi gibi çok ciddi yatırımların yapıldığı Türkoğlu’nun, belediye hizmetleriyle de çehresinin hızla değiştiğini...