04 / 05 / 2024

Kahramanmaraş Yedikuyular Kayak Merkezi projesi

Kahramanmaraş Yedikuyular Kayak Merkezi projesi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Yedikuyular Kayak Merkezi'nde pistler yapılıyor

Kahramanmaraş Yedikuyular'daki bungalov evlerin inşaatı tamamlandı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi,  Yedikuyular Kayak Merkezi çalışmaları kapsamında hayata geçirdiği bungalov evlerin inşaatını tamamladı.

Kahramanmaraş Yedikuyular’da bungalov evler inşa ediliyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi kış sezonu için Yedikuyular bölgesinde bedesten ve bungalov ev inşasına başladı.

Yedikuyular Kayak Merkezi'ndeki konaklama tesislerinin inşaatı tam gaz!

Yedikuyular Kayak Merkezi’nde inşaatı devam eden bedesten ile konaklama tesislerinde incelemeler yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Bu yıl misafirlerimize konaklama imkanı da sunacağız. Ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışıyor.” dedi.

Yedikuyular Kayak Merkezi kiralama ihalesi 27 Kasım'da!

Kahramanmaraş Yedikuyular Kayak Merkezi ve Rekreasyon Alanını kiralama ihalesi 27 Kasım 2018 tarihinde yapılacak...

Yedikuyular Kayak Merkezi ne zaman açılacak?

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan Yedikuyular Kayak Merkezi'nin yeni sezona yetişmesi planlanıyor.

Yedikuyular Kayak Merkezi inşaatında son durum!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Yedikuyular Kayak Merkezi’nin sezona yetişeceğini belirtti.

Yedikuyular Kayak Merkezi'nin inşaatı tam gaz!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Yedikuyular Kayak Merkezi projesinin inşaatı tam gaz devam ediyor.

Kahramanmaraş Yedikuyular Kayak Merkezi sezona yetişecek!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Yedikuyular Kayak Merkezi'nin kayak sezonuna yetişmesi planlanıyor.

Yedikuyular Kayak Merkezi sezona yetişecek!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Yedikuyular Kayak Merkezi inşaatını inceledi.

Kahramanmaraş Yedikuyular Kayak Merkezi'nde pistler yapılıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Yedikuyular Kayak Merkezi'nde pistler yapılıyor

Kahramanmaraş Yedikuyular Kayak Merkezi'nde son durum!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin Yedikuyular mevkiinde hayata geçirdiği Yaz-Kış Rekreasyon Alanı ve Kayak Merkezi için çalışmalar sürüyor

Yedikuyular Kayak Merkezi için çalışmalar başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Yedi kuyular mevkiinde hayata geçirilecek olan Yaz-Kış Rekreasyon Alanı ve Kayak Merkezi çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Yedikuyular Kayak Merkezi için ilk kazma vuruldu!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Yedikuyular Kayak Merkezi için ilk kazma vuruldu.

Kahramanmaraş Yedikuyular Kayak Merkezi projesi Haberi

Kahramanmaraş Yedikuyular Kayak Merkezi projesi


Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Etüd ve Projeler Dairesi Başkanlığı Etüd ve Proje Şube Müdürlüğü ekiplerince inşa edilen ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un önemli projelerinden birisi olan Yedikuyular Yaz-Kış Rekreasyon Alanı ve Kayak Merkezi'nde çalışmalar tam gaz devam ediyor.


Yedikuyular Kayak Merkezi’nde Yapım Sorumlusu olarak görev yapan Taner Göğebakan, bölgede yapılan ölçümlerde kar kalitesinin çok kaliteli olduğunu dile getirerek şu açıklamaları yaptı: “Yedikuyular Kayak Merkezi’nin yapımına başladığımız bu bölge 2016 ve daha öncesi yapılan ölçümlerde kışın çok yoğun kar alan bir bölge. Burası yoğun bir kar alan bölgemiz. Yapılan ölçümlerde kar kalitesinin de çok yüksek bir kalitede olduğunu tespit ettik. Burada üç adet pistimiz olacak. Teleski pistimiz yeni başlayanlar için yüzde 8 eğimle yapılıyor. Yüzde 12 eğimli yaptığımız orta...