27 / 04 / 2024

kahramanmaraş yeni konut projeleri

kahramanmaraş yeni konut projeleri

Kahramanmaraş Güneşevler Konutları'nda ilk harç konuldu. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Güneşevler konutlarının 1 yıl gibi kısa bir sürede de tamamlanacağını söyledi.

TOKİ Kahramanmaraş projesi için yeni tarihi açıkladı! Tek bir ilçede tam 697 yeni konut inşa edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kahramanmaraş projesi için yeni tarihi açıkladı. Tek bir ilçede tam 697 yeni konut inşa edilecek. 

TOKİ Kahramanmaraş projesi için yeni tarih belli oldu! Tam 697 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kahramanmaraş 2023 projesi için yeni tarih belli oldu... Tam 697 yeni konut geliyor...

TOKİ'den Kahramanmaraşlılara 250 yeni konut müjdesi! Bu tarihi kaçırmayın!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kahramanmaraş projesi kapsamında 250 yeni konut inşa edecek. İşte TOKİ Kahramanmaraş projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ'den Kahramanmaraş'a 697 yeni konut geliyor! 

Dar gelirliler için toplamda 250 bin yeni konut hayata geçirecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kahramanmaraş'ta da 697 konut inşa edecek. 

TOKİ bugün resmen düğmeye basıyor! O 4 ile 1.230 yeni konut geliyor! Ev alacaklara müjde!

TOKİ, Hatay, Kahramanmaraş, Aydın ve Sinop illerindeki 1.230 yeni konut için  bugün düğmeye basıyor. 4 ildeki yeni projelerin ihalesi bugün yapılacak. İşte merak edilen TOKİ projelerine ilişkin tüm detaylar...

TOKİ'den o 4 ile 1.230 yeni konut müjdesi! Pazartesi resmen düğmeye basılıyor! 

TOKİ, Hatay, Kahramanmaraş, Aydın ve Sinop illerindeki 1.230 yeni konut için düğmeye bastı. 4 ildeki yeni projelerin ihalesi pazartesi günü gerçekleştirilecek. İşte merak edilen tüm detaylar...

TOKİ Kahramanmaraş projesi için tarih verdi! Pazarcık'a 210 yeni konut geliyor!

Dar gelirli aileler için yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kahramanmaraş Pazarcık'ta 210 konut inşa edecek. İşte detaylar...

TOKİ Kahramanmaraş 697 konut ihalesi yarın!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa edecek olan TOKİ, Kahramanmaraş projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Ekim'de yüzde 0,73 arttı!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi sonuçlarına göre, Ekim ayında bir önceki aya göre %0.73 oranında, geçen yılın aynı dönemine göre %7.72 oranında artış gerçekleşti.

İzmir’de yeni konut projeleri için düğmeye basıldı!

Altyapı ve ulaşım yatırımlarının devam ettiği İzmir’de, yeni konut projeleri için düğmeye basıldı. 3 milyar liraya yakın yatırım değeriyle yükselecek projeler sırayla devreye girecek.

Yeni konut fiyatları eylülde artış gösterdi!

"Reidin-Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yeni Konut Fiyat Endeksi" kapsamındaki yeni konut fiyatları, eylülde önceki aya kıyasla yüzde 1.30 arttı.

TOKİ 2016'da 60 bin yeni konut üretecek!

2023'e kadar 1 milyon 200 bin konut hedefi bulunan TOKİ, 2016’da kendi rekorunu kırarak 60 bin yeni konut üretecek. Kurum seçim sonrası Anadolu Yakası’nda dar gelirliler için büyük çaplı bir projeyi hayata geçirecek.

TOKİ 60 bin yeni konut üretecek!

2023'e kadar 1 milyon 200 bin konut hedefi bulunan TOKİ, 2016’da kendi rekorunu kırarak 60 bin yeni konut üretecek. Kurum seçim sonrası Anadolu Yakası’nda dar gelirliler için büyük çaplı bir projeyi hayata geçirecek.

kahramanmaraş yeni konut projeleri Haberi

kahramanmaraş yeni konut projeleri

Yapımı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan Güneş Evler Toplu Konut Projesinde ilk harcı Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç koydu. 

İnşaat çalışmaları başlayan Güneşevler Toplu Konutlarında incelemede bulunan Başkan Erkoç burada yaptığı açıklamada konutların en kısa zamanda tamamlanarak hak sahiplerine teslim edileceğini belirtti. Başkan Erkoç açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Güneş Evler Yapı Kooperatifimizin temeli atıldı, betonları dökülüyor. 

İnşaallah buradan 1500 i m km bıp - usüite* imbhHKMİİ lÜKg ÜÜ civarında vatandaşımız ev sahibi olacak. Gelecek yılsonunda burayı hızlı bir şekilde bitirmeyi düşünüyoruz. 

Konutların teslimini 15 ay gibi planladık ama 12 aya çekmeyi hedefliyoruz. 70 bin liranın altında bir rakama burayı mal edeceğiz. 

123 metrekareden oluşan, tünel kalıp sistemiyle depreme dayanıklı olarak inşa edilen modern konutları vatandaşlarımıza teslim edecek ve bu bölgede...