02 / 05 / 2024

kahramanmaraş yol kamulaştırmaları

kahramanmaraş yol kamulaştırmaları

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sarayaltı ve Şekerli Caddelerinde yol kamulaştırma çalışmalarına başladı.

Arsa ve arazisi bedelsiz kamulaştırılanlar dikkat! AYM, bedelsiz kamulaştırma için 'mülkiyet hakkı ihlali' dedi!

Sakarya'nın Karasu ilçesinde Karayolları Genel Müdürlüğü’nün (KGM) yol yapımı gerekçesiyle bir taşınmazı bedelsiz kamulaştırdığı belirlendi. AYM, bedelsiz kamulaştırma için 'mülkiyet hakkı ihlali' dedi. İşte ayrıntılar...

3 il için acele kamulaştırma kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Antalya, Kahramanmaraş, Samsun illeri sınırları içinde yer alan bazı taşınmazlar için acele kamulaştırılması kararı verildi...

Kahramanmaraş için acele kamulaştırma kararı!

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğüne ait 154 kV Menzelet HES-Çağlayan Enerji İletim Hattı projesi kapsamında güzergaha isabet eden taşınmazların Genel Müdürlük tarafından acele kamulaştırılmasına karar verildi.

Kahramanmaraş için acele kamulaştırma kararı!

Kahramanmaraş ili sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Kahramanmaraş ili için verilen acele kamulaştırma kararı bugünkü 31528 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sakarya Akyazı için acele kamulaştırma kararı!

Sakarya İli, Akyazı İlçesi sınırları içerisinde bulunan ve ekli listede kamulaştırma bilgileri yer alan taşınmazların, Akyazı Yahyalı Duble Yol Projesinin gerçekleşmesi amacıyla Akyazı Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de

Kahramanmaraş Andırın için acele kamulaştırma kararı!

Kahramanmaraş ili Andırın ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çukurova Havalimanı arsaları kamulaştırıldı mı?

İhalesi sebep gösterilmeden yine ertelenen Çukurova Havaalanı bu kez kamulaştırmalar ile gündeme geldi. 

Son 10 yılda kamulaştırılan taşınmazlar ve acele kamulaştırmalar TBMM'de!

Son 10 yılda kamulaştırılan taşınmazlar ve acele kamulaştırmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Riva Deresi'nin kamulaştırması henüz yapılmadı!

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü, Riva Deresi yan kollarıyla ilgili ıslah projeleri ve kamulaştırma planlarının 2014 ve 2015'te tamamlanarak İBB Başkanlığına yollandığını, hala kamulaştırmalarının yapılarak DSİ'ye teslim edilmesinin beklendiğini belirtti.

8 il için acele kamulaştırma kararı!

Batman, Diyarbakır, Şanlıurfa, Adıyaman, Gaziantep, Kahramanmaraş, Osmaniye ve Hatay illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Kahramanmaraş'ta acele kamulaştırma kararı!

Kahramanmaraş ili sınırları içerisinde bulunan bazı taşınmazlar için Elektrik Üretim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Baraj inşası kamulaştırmaları için yeni düzenleme!

Baraj inşası için gerekli taşınmazların kamulaştırılması konusunda yetki tanınan idarenin talebiyle il dahilinde görev yapmak üzere valilik bünyesinde komisyon kurulacak...

Ankara Etimesgut'ta kamulaştırma sonrası mutlu son!

Ankara Büyükşehir Belediyesi,Etimesgut Etiler Mahallesi'nde İstasyon Caddesi'ne alternatif yol projesi kapsamında gerçekleştirilen kamulaştırma sonrası yıkılan evler yerine yenilerini inşa ediyor.

kahramanmaraş yol kamulaştırmaları Haberi

kahramanmaraş yol kamulaştırmaları


Şehrin en büyük sorunlarından biri olan ulaşım sorununa çözüm yolunda Büyükşehir Belediyesi tarafından çalışmalar sürerken bunlara ilave olarak bir yenisi daha ekleniyor. Sarayaltı Caddesi ile Şekerli Caddeleri kamulaştırma yoluyla genişletilerek Bahtiyar Yokuşu Şıh Camii doğusundan Kanlıdere caddesine bağlantı sağlanacak.


Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç'un projeleri arasında bulunan Sarayaltı- Kanlıdere bağlantı yolunun gerçekleşmesi için kamulaştırma çalışmalarına başlanmış olup şehir içi araç ve yaya trafiğinin daha hızlı bir şekilde akışının sağlanması ve kuzey- güney güzergahında alternatif yolların oluşturularak şehir içi trafiğinin rahatlaması için Sarayaltı ve Şekerli caddeleri genişletilerek 1/1000 ölçekli imar planında tanımlı 15 metre genişliğe ulaşacak.


Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı Kamulaştırma Şube Müdürlüğü tarafından kamulaştırılmasına başlanılan Sarayaltı ve Şekerli Caddeleri üzerinde kamulaştırmaya konu olan 57 adet parsel mevcut olup söz...