03 / 05 / 2024

Kahramanmaraş Yumurta Üretim Tesisi halk toplantısı

Kahramanmaraş Yumurta Üretim Tesisi halk toplantısı

Kahramanmaraş Pazarcık ilçesinde Arif Yıldız İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi tarafından yapılması planlanan Yumurta Tavukçuluğu Ve Yumurta Üretim Tesisi Kapasite Artışı projesi ile ilgili halk toplantısı 21 Mayıs'ta düzenlenecek.

Azerbaycan, Kahramanmaraş’ta konut ve okul inşa edecek! Resmi Gazete’de yayımlandı!

Türkiye ve Azerbaycan arasında, Kahramanmaraş’ta konut, ilköğretim okulu, anaokulu ve kültür merkezi yapımı konusunda iş birliği anlaşması imzalandı. Söz konusu anlaşma, Resmi Gazete’de yayımlandı.

Fabrikalar çalıştıracak işçi bulamıyor! Kahramanmaraş’ta maaşlar 12 bin TL’ye çıkarılsın çağrısı!

Büyük deprem felaketi, nedeniyle bölgeden göç hızlandı. Aynı zamanda Türkiye’nin en büyük üretim kentlerinden olan Kahramanmaraş’ı terk edenlerin sayısı çığ gibi büyürken, fabrikaların istihdam sorunu yaşamaya başladığı bildirildi.

Kahramanmaraş depremleri 11 şiddetinde hasara neden oldu! Eşi benzeri olmayan bir yıkım! 

DEÜ DAUM Müdürü ve Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Sözbilir, Kahramanmaraş depremlerinin şiddeti ile ilgili konuştu. İşte "Eşi benzeri olmayan bir yıkım" diyen Sözbilir'in o açıklamaları...

Kahramanmaraş depremlerinde tam 5 farklı fay parçası kırıldı! O sabah 3 deprem olmuş olabilir!

İstanbul Teknik Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüsnü Serdar Akyüz, Kahramanmaraş depremleriyle ilgili çarpıcı bir açıklamada bulundu. O sabah 3 deprem olmuş olabilir! Tam 5 farklı fay parçası kırıldı!

Kahramanmaraş'ta acele kamulaştırma kararı!

Kahramanmaraş ili sınırları içerisinde bulunan bazı taşınmazlar için Elektrik Üretim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ'den Kahramanmaraş'a 624 konut!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden TOKİ, Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde 624 adet konut inşa edecek.

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu'na 60 kişilik öğrenci yurdu!

Kahramanmaraş'ın merkez Dulkadiroğlu İlçe Belediyesi, 60 kişilik ortaöğretim kız öğrenci yurdu inşa ettiriyor. Belediye Başkanı Necati Okay, yurdun 2018'in başında açılacağını ifade etti.

Kahramanmaraş inşaat sektörünün yıldızı oldu!

Türkiye’de en büyük üçüncü sektör olan inşaat, 2016 yılı verileri ile umut olmaya devam ediyor. Yerli ve yabancı birçok markaya üretim yapan Kahramanmaraş, inşaat sektörünün de yıldızı oldu.

Karabük Yumurta Tavukçuluğu ve Yumurta Üretim Tesisi projesinin toplantısı 29 Aralık'ta!

Karabük İli Safranbolu İlçesi'nde bulunan Yumurta Tavukçuluğu ve Yumurta Üretim Tesisi projesinin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı 29 Aralık 2015 günü saat 14:00'da yapılacak.

Kahramanmaraş'ta Hazır Beton Tesisi projesi toplantısı 25 Haziran'da!

Kahramanmaraş'ta İlave Hazır Beton Tesisi projesi için Tuğra Türkoğlu Eğitim Öğretim Tekstil Otomotiv Madencilik Pet. Tic. ve San. Ltd. Şti. tarafından 25 Haziran'da saat 10:00'da toplantı düzenlenecek.

Gaziantep'te yumurta üretim tesisi toplantısı 18 Haziran'da!

Lidersan Sağlık ve Gıda Ürünleri Anonim Şirketi tarafından Gaziantep'te Yumurta üretim tesisi için 18 Haziran'da halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

Kahramanmaraş Yumurta Üretim Tesisi halk toplantısı 21 Mayıs'ta!

Kahramanmaraş Pazarcık ilçesinde Arif Yıldız İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi tarafından yapılması planlanan Yumurta Tavukçuluğu Ve Yumurta Üretim Tesisi Kapasite Artışı projesi ile ilgili halk toplantısı 21 Mayıs'ta düzenlenecek.

Kayseri'de Yumurta Paketleme Tesisi halk toplantısı 21 Nisan'da!

Özpak Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından;Kayseri'de Yumurta Paketleme ve Gübre Üretim Tesisi projesi için 21 Nisan 2015 günü saat 14:30'da halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

Kahramanmaraş Yumurta Üretim Tesisi halk toplantısı Haberi

Kahramanmaraş Yumurta Üretim Tesisi halk toplantısı
Kahramanmaraş ili Pazarcık ilçesi sınırları içerisinde Arif Yıldız İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi tarafından yapılması planlanan Yumurta Tavukçuluğu Ve Yumurta Üretim Tesisi Kapasite Artışı projesi ile ilgili Çevresel Etki Değerlendirme süreci başlamış ve Çevresel Etki Değerlendirmesi Başvuru Dosyası halkın görüşüne açılmıştır.Söz konusu projeye ilişkin, halkı proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla ÇED Yönetmeliğinin 9. maddesi gereğince 21/05/2015 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecektir.ÇED Başvuru Dosyasını İncelemek isteyenler Bakanlık Merkezinde veya KAHRAMANMARAŞ Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerinde duyuru tarihinden itibaren raporu inceleyerek, zamanlama takvimi içerisinde proje hakkında Bakanlığa veya Valiliğe görüş bildirebilirler. Halkın Katılımı Toplantısı yeri ve saati ile ilgili ÇED İzin Denetim Genel Müdürlüğü ve KAHRAMANMARAŞ Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden bilgi alınabilir. İlgililere ve...