15 / 05 / 2024

Kahramanmaraşta iç mimarlık gelişti mi

Kahramanmaraşta iç mimarlık gelişti mi

Özel tasarımlar ile hayatın her alanına yeniden hayat veren iç mimarlar, gelişen inşaat sektörüne de can suyu oluyor. Sihirli dokunuşlar ile yaşanır alanları kişisel tercihlere göre değiştiren mimarlar, Kahramanmaraş’ta da aranır konumda.

İnşaat malzemelerindeki artış iç mimarlık hizmetlerini de etkiledi!

Konut fiyatları son üç yılda bayağı yükseldi. Buna ek olarak inşaat malzemelerinin fiyatları da arttı. Bu duruma bağlı olarak iç mimarlık hizmet bedeli de yükseliyor.

Ci İç Mimarlık Taahhüt İşleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ci İç Mimarlık Taahhüt İşleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemal İşçi tarafından kuruldu.

Ploutos Gayrimenkul İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ploutos Gayrimenkul İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Ersin tarafından kuruldu.

Muti İnterior Tasarım İç Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Muti İnterior Tasarım İç Mimarlık Limited Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Safa Muti ve Senem Ekşi Muti ortaklığında kuruldu.

Taşmektep Mimarlık Mühendislik İnşaat Dizayn Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşmektep Mimarlık Mühendislik İnşaat Dizayn Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Konur tarafından kuruldu.

Siss Design İç Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Siss Design İç Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Simay Ercanoğlu tarafından kuruldu.

Kahramanmaraş'ta depremzede esnaflar için konteyner iş yerleri kuruluyor! 

Depremin merkezi olan Kahramanmaraş'ta iş yerleri kullanılamaz hale gelen esnaflar için 15 konteyner dükkan kurulacak. 

Taştanlar Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taştanlar Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Taştan tarafından kuruldu.

21a İnteriors İç Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

21a İnteriors İç Mimarlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Tuvana Müftüoğlu tarafından kuruldu.

Turuncu İç Mimarlık Ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Turuncu İç Mimarlık Ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Esenyurt'ta Muhammet Yıldız ve Tayfın Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Metex Mimarlık Ve İç Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Metex Mimarlık Ve İç Mimarlık Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Sinan Kafadar ve Afitap Didem Çalışkan Gençsoy ortaklığında kuruldu.

Berfin Devrim İç Mimarlık İnşaat Turizm Otelcilik Ve Taşımacılık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Berfin Devrim İç Mimarlık İnşaat Turizm Otelcilik Ve Taşımacılık İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Berfin Devrim tarafından kuruldu.

Ahmet Güneş İç Mimarlık Turizm Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Güneş İç Mimarlık Turizm Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  100  bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Güneş tarafından kuruldu.

Kahramanmaraşta iç mimarlık gelişti mi Haberi

Kahramanmaraşta iç mimarlık gelişti mi

1980’den sonra gelişen bir meslek olan İç Mimarlık, son çağın en popüler iş dalı oldu. Türkiye’de evine sihirli dokunuş ile değiştirmek isteyenler iç mimarların kapısını çalıyor. Son 10 yılda yüzde 100’lük bir artış ile inşat alılanına yatırım Kahramanmaraş’ta inşat firmaları iç mimar istihdam etmeye başladı.


Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Yakındoğu Üniversitesi Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık bölümünden 2012 yılında mezun olan Kahramanmaraşlı genç mimar İbrahim Kılınç’ta, sihirli dokunuş için Kahramanmaraş’ta çalışmaya başladı. İnşaat sektörünün parlayan yıldızı olan İnşaat bünyesinde vatandaşın talebine göre dairelere sihirli dokunuş yapılıyor. Mutfaktan banyoya kadar istenilen her yer değiştiriliyor farklı tasarımlar ile değiştiriliyor.


BİR EVİM OLSUN MANTIĞI YERİNİ İYİ DİZAYNLI BİR EVİM OLSUNA BIRAKIYOR


Yıllardan  bu yana “Bir evim olsun” mantığı ile vatandaşın dairelerini dizayn ettirmediğini belirten Kılınç, son...