19 / 05 / 2024

Kahvecioğlu Antalya otel projesi

Kahvecioğlu Antalya otel projesi

Kahvecioğlu İnşaat, Antalya Manavgat ilçesi Çenger Mahallesi'nde 450 oda 906 yatak kapasiteli otel projesi hayata geçirecek. Otel projesinin 18 ayda tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.

Bakan Uraloğlu açıkladı! Antalya-Alanya otoyolunda yolculuk 1 saatten az sürecek...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Antalya'ya önemli hizmetler yapmaya devam edeceklerini belirterek, "Antalya-Alanya otoyolu ile yolculuk 1 saatten az olacak. Ayrıca, Antalya'dan 45 dakikaya Alanya'ya gidilebilecek." dedi.

Kahvecioğlu Seramik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kahvecioğlu Seramik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kahvecioğlu Seramik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Antalya Havalimanı ihalesinden 2,1 milyar avro gelir elde edilecek!

EMD Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu,  Antalya Havalimanı'nın ihalesine yönelik açıklamalarda bulundu.

Adil Karaismailoğlu'ndan Antalya Havalimanı ihalesi açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Antalya Havalimanı'nın kapasitesinin artırılması ve kiralanması amacıyla yapılan ihale ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Egepro Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Egepro Turizm Anonim Şirketi Beykoz’da  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Alper    Kahvecioğlu ve  Cem Özürün tarafından kuruldu.

Ars Kahvecioğlu İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Tarım Ve Hay.San.Ve Dış Tic.Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Ars Kahvecioğlu İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Tarım Ve Hay.San.Ve Dış Tic.Limited Şirketi Şişli Şubesi 10 bin TL bedelle Kemal Kahveci tarafından açıldı.

Antalya'da ağır hasarlı binalar yıkılacak!

Antalya'da çıkan yangınlara yönelik açıklamada bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya'da ağır hasarlı binaların yıkılacağını ve yenilerin inşa edileceğini dile getirdi.

Arkiterya Yapı Mimarlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arkiterya Yapı Mimarlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Seda Kahvecioğlu ve Serhat Kahvecioğlu ortaklığında kuruldu.

Antalya’ya Şehir Hastanesi ve Tekno Şehir müjdesi!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya’ya 1000 yataklı Şehir Hastanesi ve Tekno Şehir müjdesinde bulundu. Çavuşoğlu, turizmin başlaması için planlama yapıldığını sözlerine ekledi.

Oruçoğlu Termal Otel Spa ve Resort İstanbul'da ofis açtı!

fyon'daki Oruçoğlu Termal Otel Spa ve Resort, Anadolu'daki hedef kitlesini İstanbul'la zenginleştirmek için Bağdat Caddesi'nde bir ofis açtı.

Antalya'da inşaat zamanı!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya'da yaz dönemindeki inşaat yasağını hatırlattı. Karaloğlu, tüm kamu kurum ve kuruluşlarına ilkbahar ve sonbahar dönemlerini bu açıdan iyi değerlendirmeleri gerektiği konusunda uyardı.

Antalya Gazipaşa'nın turizm imar planı onaylandı!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya'nın 5 yıldızlı oteli olmayan tek sahil ilçesi Gazipaşa'nın imar planının Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca onaylandığını belirtti.

Aydın'da kira artışı kavgası: 1 ölü!

Aytunç Çağ ile üst katında oturan kiracısı Erhan Kahvecioğlu arasında iddiaya göre "kira artışı ve kirayı alamama" nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Çağ, bıçakla kiracısını yaraladı. Kahvecioğlu, müdahaleye rağmen kurtarılamadı...

Kahvecioğlu Antalya otel projesi Haberi

Kahvecioğlu Antalya otel projesi


Kahvecioğlu İnşaat, Antalya Manavgat ilçesi Çenger Mahallesi'nde 450 oda 906 yatak kapasiteli otel projesi hayata geçirecek. Kahvecioğlu Manavgat Otel projesi 25 bin 347 metrekare alan üzerinde inşa edilecek.


Kahvecioğlu Manavgat Otel projesinin 18 ayda tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor. Kahvecioğlu Manavgat Otel projesi Antalya merkeze 84 kilometre, Manavgat ilçe merkezine 18 kilometre mesafede yükseliyor.


Kahvecioğlu Manavgat Otel projesinde 700 kişilik açık yemek alanı,  açık alakart terası, 550 kişilik lobi, 200 kişilik lobi bar, 280 kişilik lobi teras, misafir ilişkileri ofisi, yönetim ofisleri,  80 kişilik alacarte restaurant, 300 kişilik teras bar, 170 kişilik amerikan bar, fast food cornet, havuz bar, masaj salonu, 110 kişilik toplantı salonu, 570 kişilik çok amaçlı salon, 1030 kişilik I.sınıf restaurant, eğlence ve oyun salonu, 140 kişilik pasta salonu,...