17 / 05 / 2024

Kahvecioğlu Manavgat otel nerede

Kahvecioğlu Manavgat otel nerede

Kahvecioğlu İnşaat, Antalya Manavgat ilçesi Çenger Mahallesi'nde 450 oda 906 yatak kapasiteli otel projesi hayata geçirecek. Otel projesinin 18 ayda tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.

Beyoğlu'na 104 odalı yeni otel geliyor! İstiklal Caddesi'ne komşu!

Yenimelek Turizm Beyoğlu'ndaki yeni otel projesi için düğmeye bastı. 104 odalı otel projesi 206 milyon 779 bin TL'ye mal olacak...

Beyoğlu'na 105 odalı yeni otel geliyor! 267 milyonluk yatırım için düğmeye basıldı!

Dia Otelcilik Turizm, Beyoğlu'ndaki yeni otel projesi için düğmeye bastı. Söz konusu otel 267 milyon 762 bin TL'ye mal olacak.

Kahvecioğlu Seramik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kahvecioğlu Seramik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kahvecioğlu Seramik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Eyüboğlu İnşaat Turizm Otomotiv Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Otel Şubesi açıldı!

Eyüboğlu İnşaat Turizm Otomotiv Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Otel Şubesi 110 bin TL sermaye bedeli ile Hızır Eyüboğlu ve Maksut Eyüboğlu tarafından açıldı.

Egepro Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Egepro Turizm Anonim Şirketi Beykoz’da  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Alper    Kahvecioğlu ve  Cem Özürün tarafından kuruldu.

Ars Kahvecioğlu İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Tarım Ve Hay.San.Ve Dış Tic.Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Ars Kahvecioğlu İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Tarım Ve Hay.San.Ve Dış Tic.Limited Şirketi Şişli Şubesi 10 bin TL bedelle Kemal Kahveci tarafından açıldı.

Aydın Karacabay: İstanbul Cağaloğlu'nda yeni bir otel yatırımına başlayacağız!

Levni Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Karacabay, yeni otel yatırımlarının müjdesini verdi. Karacabay, "İstanbul Cağaloğlu Ankara Caddesi'nde 75 odalı beş yıldız standartlarında yeni bir otel yatırımına çok yakında başlayacağız" dedi. 

Arkiterya Yapı Mimarlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arkiterya Yapı Mimarlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Seda Kahvecioğlu ve Serhat Kahvecioğlu ortaklığında kuruldu.

Mersin Sultanoğlu Otel icradan 11.4 milyon TL'ye satılıyor!

Erdemli İcra Dairesi, Mersin'in Erdemli ilçesinde bulunan Sultanoğlu Otel'i 11 milyon 425 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 12 Ekim 2020 günü gerçekleşecek.

Manavgat'a otel inşaatı Meclis gündeminde!

Antalya Manavgat'ta bulunan yaklaşık 3 bin dönümlük alanda, golf sahalı dört otel yapılması için Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından onaylanan yeni imar planı Meclis gündemine taşındı

Oruçoğlu Termal Otel Spa ve Resort İstanbul'da ofis açtı!

fyon'daki Oruçoğlu Termal Otel Spa ve Resort, Anadolu'daki hedef kitlesini İstanbul'la zenginleştirmek için Bağdat Caddesi'nde bir ofis açtı.

Gençoğlu Grubu’ndan Fındıklı’ya 100 milyon dolarlık yeni otel!

Kapalıçarşı'dan çıkan Gençoğlu Grubu, kuyumculuk ve AVM yatırımlarından sonra şimdi de otel yatırımıyla adından söz ettirmeye hazırlanıyor. Grup, 40 milyon dolara satın aldığı İstanbul Fındıklı’daki binayı yıkıp yerine otel inşa edecek...

Niziplioğlu'ndan İstanbul ve Kapadokya'ya otel yatırımı!

Niziplioğlu Holding, 100 milyon dolar yatırımla iki yıl içinde İstanbul-Mecidiyeköy ve Kapadokya’da iki oteli daha hizmete açacak. Firma İstanbul ve Kapadokya'ya 100 milyon dolarlık otel yatırımı yapacak.

Kahvecioğlu Manavgat otel nerede Haberi

Kahvecioğlu Manavgat otel nerede


Kahvecioğlu İnşaat, Antalya Manavgat ilçesi Çenger Mahallesi'nde 450 oda 906 yatak kapasiteli otel projesi hayata geçirecek. Kahvecioğlu Manavgat Otel projesi 25 bin 347 metrekare alan üzerinde inşa edilecek.


Kahvecioğlu Manavgat Otel projesinin 18 ayda tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor. Kahvecioğlu Manavgat Otel projesi Antalya merkeze 84 kilometre, Manavgat ilçe merkezine 18 kilometre mesafede yükseliyor.


Kahvecioğlu Manavgat Otel projesinde 700 kişilik açık yemek alanı,  açık alakart terası, 550 kişilik lobi, 200 kişilik lobi bar, 280 kişilik lobi teras, misafir ilişkileri ofisi, yönetim ofisleri,  80 kişilik alacarte restaurant, 300 kişilik teras bar, 170 kişilik amerikan bar, fast food cornet, havuz bar, masaj salonu, 110 kişilik toplantı salonu, 570 kişilik çok amaçlı salon, 1030 kişilik I.sınıf restaurant, eğlence ve oyun salonu, 140 kişilik pasta salonu,...