02 / 05 / 2024

Kahvelipınar Konutları nerede

Kahvelipınar Konutları nerede

Kahvelipınar Mahallesi'nde TOKİ ile iş birliği yapıldığını belirten Başkan Tahmazoğlu şöyle konuştu: "5 ayrı bölgede sürdürdüğümüz kentsel dönüşüm çalışmalarının bir ayağı da Kahvelipınar ve Kıbrıs Mahallelerinde devam ediyor.

Kahvelipınar Konutları yükseliyor!

Kahvelipınar Konutları yükseliyor. Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Kahvelipınar Mahallesi'nde yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yapımına başlanan konutların 1 yıl içinde tamamlanmasının planlandığını söyledi.

Şehrideniz Projesi satışta! Şehrideniz konutları nerede?

Demkay Yapı tarafından Kartal'da inşa edilen projede satışlar devam ediyor. 1+1'den 5+1'e kadar değişen konut seçenekleri bulunan Şehri Deniz’de daire büyüklüğü 58-177 metrekare arasında değişiyor. Peki, Şehrideniz projesinde kaç konut var? Şehrideniz konutları nerede?

Alya Konutları Merkezefendi'de ön lansman fırsatı! Alya Konutları nerede?

Alya Konutları Merkezefendi'de ön lansman fırsatı devam ediyor. Peki 467 adet konut ve 15 adet dükkanın yer aldığı Alya Konutları nerede?

KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar projesi nerede? KİPTAŞ Gürpınar projesi lokasyon!

KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar projesi nerede sorusunun yanıtı ve KİPTAŞ Gürpınar projesi lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede 505 adet konut ve 20 adet ticari alan yer alıyor.

Kayaşehir Avrasya Konutları nerede?

Kayaşehir Avrasya Konutları nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Kayaşehir Avrasya Konutları nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Atabek Konutları nerede?

Atabek Konutları nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Atabek Konutları nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

KİPTAŞ Çınar Evler nerede?

KİPTAŞ Çınar Evler nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor...

Başakşehir Avrasya Konutları nerede?

Başakşehir Avrasya Konutları nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 453 adet konut yer alıyor.

Sofulu İlimtepe Konutları nerede? Güncel fiyat!

Sofulu İlimtepe Konutları nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

TOKİ Kahvelipınar'da sözleşme dönemi sona eriyor!

Gaziantep Şahinbey Kahvelipınar 725 Konut Kentsel Yenileme Projesi'nde yer alan konutlar için son sözleşme imzalama tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Şahinbey Kahvelipınar'da teslim dönemi sona eriyor!

TOKİ Şahinbey Kahvelipınar projesinde yer alan 63 adet konut için teslim dönemi sona eriyor.

TOKİ Şahinbey Kahvelipınar sözleşme dönemi 2017!

Gaziantep Şahinbey Kahvelipınar 725 Konut Kentsel Yenileme Projesi'ndeki konutların sözleşmeleri 17 Ağustos 2017-29 Eylül 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

TOKİ Şahinbey Kahvelipınar teslim tarihleri 2017!

TOKİ Şahinbey Kahvelipınar projesinde teslimler 24 Temmuz-25 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Gaziantep Kahvelipınar TOKİ'de teslim dönemi sona eriyor!

Gaziantep Kahvelipınar TOKİ'de yer alan 59 adet konut için son teslim tarihi bugün olarak belirlendi.

Kahvelipınar Konutları nerede Haberi

Kahvelipınar Konutları nerede


Kahvelipınar Mahallesi'nde TOKİ ile iş birliği yapıldığını belirten Başkan Tahmazoğlu şöyle konuştu: "5 ayrı bölgede sürdürdüğümüz kentsel dönüşüm çalışmalarının bir ayağı da Kahvelipınar ve Kıbrıs Mahallelerinde devam ediyor. Bildiğiniz gibi Özdemirbey Caddesini, Nuripazarbaşı ve Çamlıca Mahallelerindeki çalışmalarımızla 6 şeride çıkarmıştık. Şimdi de Düztepe-Dutluk arasında hem yol genişletme çalışmamız hem kentsel dönüşüm çalışmamız devam ediyor. Bu çerçevede, burada evleri yıkılacak vatandaşlara rezen/ olması için Kahvelipınar Mahallesinde yapılan kamulaştırma ile elde edilen arsayı TOKİ'ye verdik. 

TOKİ burada 747 adet konut yapımına başladı ve İnşallah 1 yıl içinde buda tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek. Buradaki amacımız her iki mahallede evleri yıkılacak vatandaşlarımıza buradan konut vererek daha iyi şartlarda yaşamasını...