11 / 05 / 2024

Kalben Derneği yeni binası

Kalben Derneği yeni binası

Kalben Derneği Kocaeli Şubesi’nin hizmet binası kent protokolünün katılımıyla açıldı. Bina Zöhre Aracı anısına, Aracı ailesi tarafından derneğe bağışlanmıştı..

Depremde ölen sigortalıların ailelerine maaş bağlanmalı! Emekliler Derneği'nden son dakika açıklaması!

Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremlerin üzerinden 1 sene geçti. Türkiye Emekliler Derneği tarafından, yeni bir öneride bulunuldu ve depremde vefat eden sigortalıların ailelerine aylık bağlanması talep edildi. 

Hatay Depremzede Derneği'nden yeni kentsel dönüşüm yasası açıklaması: Çok büyük sakıncaları var!

Hatay Depremzede Derneği, yeni kentsel dönüşüm yasası kapsamında çok büyük sakıncalar olduğuna dikkat çekti. İşte o açıklama...

OYAK Çimento, Etik ve İtibar Derneği üyesi oldu!

OYAK Çimento Fabrikaları AŞ, Türkiye'nin önde gelen kurum ve kuruluşlarının katılımlarıyla 160'tan çok üyeye ulaşan Etik ve İtibar Derneği'nin (TEİD) yeni üyesi oldu.

Tesis Yönetim Derneği ve Profesyonel Tesis Yöneticileri Derneği'nden yeni bir işbirliği! 

AVM, havalimanları ve sitelerde bakım onarım, güvenlik bir alanlarda çeşitli çözümler sunan  Tesis Yönetim Derneği (TRFMA) ve Profesyonel Tesis Yöneticileri Derneği (PTYD) yeni bir ortaklığa imza attı.  Yeni ortaklıkla tesis yönetim sektörünün gelişimi hızlanacak. 

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği yeni projelere odaklanacak! 

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği güçlü yönetim kadrosu ile yeni döneme hazır. Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği ilk yönetim kurulu toplantısını yaptı. 

Kalben Derneği’nin Kocaeli binası açıldı!

Kalben Derneği Kocaeli Şubesi’nin hizmet binası kent protokolünün katılımıyla açıldı. Bina Zöhre Aracı anısına, Aracı ailesi tarafından derneğe bağışlanmıştı..

Türk Serbest Mimarlar Derneği eğitimlerine başlıyor!

Türk Serbest Mimarlar Derneği, daha önce sınırlı konularda yaptığı eğitimlerin kapsamını genişletilerek bu sene TSMD Akademi adı ile yeni bir program başlatıyor. 

Türk Serbest Mimarlar Derneği yeni yönetimini seçti!

2017- 2018 dönemi 22. Olağan Seçimli Genel Kurul toplantısı gerçekleşti. Toplantıda, Türk Serbest Mimarlar Derneği yeni yönetimini belirledi.

Sakarya Şehit ve Gaziler Derneği binasının ihalesi 17 Kasım'da!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Şehit ve Gaziler Derneği’ne tahsis edilecek yeni hizmet binası için 17 Kasım Perşembe günü yapım ihalesine çıkılacağını belirtti.

Erzurum'da Şehit Dul ve Yetimleri Derneği'ne yeni bina tahsis edilecek!

Geçtiğimiz günlerde dernek binasının bulunduğu apartmanda çıkan yangından dolayı ziyarette bulunan Milletvekili Ilıcalı, yangından dolayı üzüntülerini dile getirerek, kısa sürede derneğe yeni bina tahsisi konusunda gerekenleri yapacaklarını dile getirdi

Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği dönüşümü konuştu!

Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği, paydaş katılımcılarla birlikte kentsel dönüşüm ve imarda yeni yapılaşma konusundaki çalışmalarını sürdürüyor. Zekai İren'in başkanlığını yaptığı dernek yönetimi önderliğinde, üçüncü kez bir araya gelindi.

Bakırköylüler Derneği'nin yeni hizmet binası açıldı!

İstanbul’un en seçkin ilçelerinden biri olan Bakırköy’de, 2004 yılında kurulan ve 12 yıldır faaliyetini sürdüren Bakırköylüler Derneği, yeni binasının açılışını gerçekleştirdi.

Çocuklar Gülsün Diye Derneği Uşak'ta anaokulu açtı!

Çocuklar Gülsün Diye Derneği, yeni yıla yeni bir anaokulunun açılışıyla başladı. Çocuklar Gülsün Diye Derneği, 31’inci anaokulunu Uşak’ın Sivaslı ilçesinde açtı.

Kalben Derneği yeni binası Haberi

Kalben Derneği yeni binası

Genel başkanlığını Pelin Çalışkanoğlu Ekşi, Kocaeli Şube Başkanlığını Feyza Ekşi’nin yaptığı Koruma Altında Yetişen Gençler ve Koruyucu Aile Derneği’nin (KALBEN) Kocaeli Şube binası bugün törenle açıldı. İzmit Ruşen Hakkı Caddesi Dut Sokak’ta bulunan bina Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilip KALBEN Derneği’ne tahsis edildi. Bina Zöhre Aracı anısına, Aracı ailesi tarafından derneğe bağışlandı.  

Özgür Kocaeli'de yer alan habere göre, programa; Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın, AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Zekeriya Özak, AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Yardımcısı Gülcan Kocabıyık, Aracı ailesi adına Zümran Aracı, İbrahim Vefa Aracı, Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can ve çok sayıda davetli katılım sağladı. Açılış dernek binası önünde gerçekleşti. Zöhre Aracı’nın torunu Zümran Aracı yaptığı...