30 / 04 / 2024

Kale 360 ödül

Kale 360 ödül

Kale, dünyanın en saygın iş ödüllerinden ‘Stevie Awards’ta, her kullanıcının kendi banyosunu kendisinin tasarlayabildiği ‘Kale 360’ programı ile ödüle layık görüldü. Kale 360’a Stevie Awards’tan gümüş ödül geldi.

3S Kale Holding’e ‘En iyi Kültürel Mirası Koruma ve Yaşatma’ ödülü!

Gayrimenkul geliştirme, yapı ve enerji sektörlerinde yatırımlar yapan 3S Kale Holding Sign of the City Awards 2017’de  ‘En iyi Kültürel Mirası Koruma ve Yaşatma’ ödülüne layık görüldü.

İbrahim Bodur anısına girişimcilik ödülü!

Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Türk sanayinin önde gelen girişimcilerinden Kale Grubu Kurucusu ve Onursal Başkanı merhum İbrahim Bodur'un anısını yaşatmak amacıyla 'İbrahim Bodur Sosyal Girişimcilik Ödülü' düzenleniyor.

Taksim Tarlabaşı 360 satılık!

Taksim Tarlabaşı 360 satılık daireler kentsel dönüşüm projesi olarak dizayn ediliyor. Proje 500 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa ediliyor.

Kale Boya'ya RAF Yapı Malzemesi Ödülü!

Kale Boya, mermer görünümlü dekoratif kaplama malzemesi ‘Artcrete’ ile Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından düzenlenen Arkitera Ödülleri’nde İnce Yapı Bileşenleri kategorisinde “RAF Yapı Malzemesi Ödülü” aldı.

Kale'ye Altın Örümcek Web Ödülleri’nden üç ödül geldi!

Kale, bu yıl 13’üncüsü düzenlenen ‘Altın Örümcek Web Ödülleri’nde, her kullanıcının kendi banyosunu tasarlayabildiği ‘Kale360.com’ ve ‘Kale.com.tr’ web sitesi ile üç ödül birden kazandı.

Avrupa Konutları Kale Zeytinburnu satılık!

Dükkan alanlarının 100 metrekareden başladığı proje toplam 37 bin metrekare arsa alanında hayata geçiriliyor. Avrupa Konutları Kale Zeytinburnu satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Kale Kilit metal eşya kategorisinde ödül aldı!

Her yıl İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri (İMMİB) tarafından düzenlenen 'İhracatın Yıldızları Ödül Töreni'nde; Kale Kilit 'Metal Eşya' kategorisinde 9. kez birincilik ödülüne layık görüldü.

Altın Çekül Yapı Ürünü Ödülü Kale Smart Edge'in oldu!

Yapı Endüstri Merkezi (YEM) tarafından bu yıl 23. kez düzenlenen 'Altın Çekül Yapı Ürünü Ödülü 2015', Kale'nin oldu. Kale ödülünü ince kesitli vitrifiye serisi 'Smart Edge' ile aldı.

Kale’nin Smart Edge serisi Altın Çekül ödülü aldı!

Banyolarda akılcı çözümler sunan Kale’nin, ‘smart’ yaklaşımıyla hayata geçirdiği ince kesitli lavabo serisi ‘Smart Edge’, Türkiye yapı sektörünün en iyi ürün ödülü ‘Altın Çekül’e layık görüldü.

Kaleseramik 3 ödül aldı!

Kaleseramik'ten yapılan yazılı açıklamaya göre, Kale Grubu Şirketleri'nin lokomotifi olan Kaleseramik, İSO'nun Çevre ve Enerji Ödülleri'nde üç ayrı kategoride ödül kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

Kale 360’a Stevie Awards’tan gümüş ödül!

Kale, dünyanın en saygın iş ödüllerinden ‘Stevie Awards’ta, her kullanıcının kendi banyosunu kendisinin tasarlayabildiği ‘Kale 360’ programı ile ödüle layık görüldü. Kale 360’a Stevie Awards’tan gümüş ödül geldi.

Kale, Türk yapı sektörünün en iyi ürün ödülü Altın Çekül’ü aldı!

Banyo ürünleri sektörünün akılcı çözümler üreten deneyimli markası Kale, Türk yapı sektörünün en iyi ürününün seçildiği ‘Altın Çekül Yapı Ürün Ödülü’nü, 37. Yapı Fuarı’nın açılışında düzenlenen törenle aldı.

Kale, Türk yapı sektörünün en iyi ürün ödülü Altın Çekül 2014'ü kazandı!

Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) tarafından bu yıl 22. kez düzenlenen, Türk yapı sektörünün en önemli ödüllerinden Altın Çekül Yapı Ürün Ödülü 2014’e, bütünsel tasarım anlayışı ile kullanıcıların beğenisine hitap eden Kale layık görüldü...

Kale 360 ödül Haberi

Kale 360 ödül

60 ülkeden 3 bin 500 başvurunun değerlendirildiği Stevie Awards’ta finale kalan Kale, alanında dünyada bir ilk olan www.kale360.com sitesindeki uygulaması ile ‘Yapı ve Malzeme’ kategorisinde ‘Gümüş Stevie’ ödülünün sahibi oldu. 


Dünya çapında şirket ve organizasyonların farklı kategorilerde yarıştığı “Stevie-International Business Awards”a bu yıl 60 ülkeden 3 bin 500 başvuru yapıldı. Hemen her endüstriden firmaların yıl içinde gösterdikleri performans ve sosyal hayata yansıyan pozitif katkıları çerçevesinde ödüllendirildiği program kapsamında, 3 ay süren inceleme sonucu finale kalmayı başaran Kale, finalde de jüri kararıyla, ‘Yapı Malzemeleri’ kategorisinde ‘Gümüş Stevie’ ödülü almaya hak kazandı. 


Her kullanıcının kendi banyosunu kendisinin tasarlayabildiği www.kale360.com sitesindeki uygulaması ile sektör bazında dünyada bir ilke imza atan Kale, tasarım ve teknoloji açısından kullanıcı deneyimlerini en yüksek seviyeye çıkarmayı hedefliyor. Kale’nin modern...