26 / 08 / 2024

Kale 360 uygulaması

Kale 360 uygulaması

Kaleseramik; UNICERA 26. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı ' nda, yenilikçi ürünleri ve dünyada bir ilk olan " Kale 360 " uygulaması ile fark yarattı...

TOKİ Erzurum Aşkale başvuru 2017!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Erzurum Aşkale Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 2 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı satışa sunuluyor.

Erzurum Aşkale TOKİ konutları için kuralar çekildi!

TOKİ'nin Erzurum Aşkale'de inşa ettiği toplam 138 konutluk toplu konut uygulamasında hak sahiplerini belirlemek için kura çekilişi düzenlendi..

TOKİ Aşkale kura sonuçları!

Erzurum Aşkale Toplu Konut Uygulaması Projesi'nde yer alan 138 adet konut kuralı olarak satışa çıktı. İşte, TOKİ Aşkale kura sonuçları...

Aşkale TOKİ kura çekimi ne zaman?

Erzurum Aşkale Toplu Konut Uygulaması projesindeki dairelerin tamamı kuralı olarak satılacak. Peki, Aşkale TOKİ kura çekimi ne zaman?

TOKİ Erzurum Aşkale başvuruları başladı!

TOKİ'nin Erzurum Aşkale Toplu Konut Uygulaması kapsamında hayata geçirilen 138 adet konut kuralı olarak satışa çıkıyor. TOKİ Erzurum Aşkale başvuruları başladı.

TOKİ Erzurum Aşkale kura çekimi ne zaman?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Erzurum Aşkale Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 138 adet konut Kura Yöntemi ile satışa sunuluyor. Peki, TOKİ Erzurum Aşkale kura çekimi ne zaman?

Sürdürülebilir Markalar Konferansı gerçekleştirildi!

Sürdürülebilir Markalar Konferansı 2016 İstanbul’da, dünya çapında markaların temsilcileri bir araya geldi. Ercan, "‘Kale 360’ ve ‘Kale Vizyon’ gibi yenilikçi deneyimlerle, insanların hayallerini yaşayabilmesini sağlıyoruz” dedi.

Kale Hayalimdeki Banyo ile mükemmel banyoya sahip olma fırsatı!

Seramik sağlık gereçleri sektörünün öncü markası Kale, yeni hayata geçirdiği ‘ Hayalimdeki Banyo ’ uygulamasıyla; banyosunu değiştirmek isteyen katılımcılara, mükemmel bir banyoya kavuşma şansı sağlıyor.

Tarlabaşı 360 Taksim'de 48 ay 0 faiz!

İstanbul Taksim'de yükselen projede metrekare birim fiyatlar 5 bin 500 dolardan başlıyor. Ödeme planı kapsamında Tarlabaşı 360 Taksim'de 48 ay 0 faiz uygulaması mevcut.

Kale 360’a Stevie Awards’tan gümüş ödül!

Kale, dünyanın en saygın iş ödüllerinden ‘Stevie Awards’ta, her kullanıcının kendi banyosunu kendisinin tasarlayabildiği ‘Kale 360’ programı ile ödüle layık görüldü. Kale 360’a Stevie Awards’tan gümüş ödül geldi.

Türkiye’de her üç projeden birinde Kale ürünleri kullanılıyor!

Kaleseramik; yenilikçi ürünleri ve dünyada bir ilk olan ‘ Kale 360 ’ uygulaması ile yapı sektöründe fark yaratıyor. Türkiye’de her üç projeden birinde Kale ürünleri kullanılıyor.

Kale Grubu'nun Bütünsel banyo konsepti anlatacağı basın toplantısı 8 Nisan'da!

Dünyada bir ilk olan dijital uygulama “Kale 360”, sektörde ilk kez Kaleseramik’in aldığı “EPD - Çevresel Ürün Deklarasyonu” ve trendleri belirleyen “Bütünsel banyo konsepti”nin anlatılacağı toplantı 8 Nisan'da düzenlenecek....

Kaleseramik UNICERA Fuarı'nda fark yarattı!

Kaleseramik; UNICERA 26. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı ' nda, yenilikçi ürünleri ve dünyada bir ilk olan " Kale 360 " uygulaması ile fark yarattı...

Kale 360 uygulaması Haberi

Kale 360 uygulaması

Çanakkale Seramik, Kalebodur ve Kale'nin yanı sıra İtalya'da satın aldığı Edilcoughi ve Edilgres markalarıyla, uluslararası seramik pazarının en önemli oyuncularından biri haline gelen Kaleseramik; UNICERA 26. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'nda, yenilikçi ürünleri ve dünyada bir ilk olan "Kale 360" uygulaması ile fark yarattı. "Banyo" ve "Teknik" konseptiyle hazırladıkları stantlar ile fuarın yenilikçi yüzü olduklarını belirten Kale Grubu Yapı Ürünleri Grubu Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Bahadır Kayan, "Türk seramik sektörünün amiral gemisi Kaleseramik, trendleri belirleyen çevreci ürünleri ve kullanıcıların hayatını kolaylaştıran uygulamalarıyla ilklere imza atmaya devam ediyor" dedi. 


Yapı sektörünün lider markalarını bünyesinde barındıran Kaleseramik, 26 Şubat-02 Mart 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilen UNICERA'ya, "Banyo" ve "Teknik" konseptiyle hazırlanan 750 ve 135 metrekarelik iki ayrı stant ile katıldı. İtalyan Mimar Maurizio...