06 / 05 / 2024

Kale Aquasmart uygulama

Kale Aquasmart uygulama

Kale Aquasmart Dünyanın Profili Değişiyor uygulaması ile bir ödül daha aldı. Kale'nin, dünyadaki kuraklık sorununa dikkat çekmek amacıyla Facebook' ta başlattığı " Dünyanın Profili Değişiyor " uygulaması, ikinci kez ödüle layık görüldü.

Kale Mantolama binaları koruma altına alıyor!

Kale Mantolama, 10 yıl ürün, 2 yıl uygulama garantisi sunduğu mantolama sistemi ile binaları koruma altına alıyor. Tüketicileri yaz-kış konforlu bir yaşam standardına kavuşturuyor.

Kale Mantolama ile yüzde 50’ye varan tasarruf!

Her türlü iklim ve olumsuz hava koşullarına karşı 10 yıl ürün, 2 yıl uygulama garantisi sunduğu mantolama sistemi ile binaları koruma altına alan Kale Mantolama, yüzde 50’ye varan tasarruf sağlıyor.

Kale Mantostone ile daha hafif ve daha dayanıklı mantolama!

Kale’nin yenilikçi ürünü Mantostone, ısı yalıtım levhası yapıştırma ve sıva harcında standartların üzerine çıkarak, daha hafif, kolay uygulama ve uzun ömürlü mantolama imkanı sunuyor.

Kale Mantolama yaptırana Enerji Kimlik Belgesi Kalekim'den!

Kale Mantolama yaptırana ‘ 10 yıl ürün garantisi, 2 yıl uygulama sigortası ’ ve ‘ Enerji Kimlik Belgesi ’ Kalekim’den.

Kale Mantolama’dan garantili ve avantajlı yalıtım!

2 yıl uygulama garantisi sunduğu ‘Kale Mantolama’ sistemi ile binaları koruma altına alan Kalekim; ısıtma ve soğutma amacıyla yapılan harcamaları azaltarak, yapılarda yüzde 50’ye varan tasarruf sağlıyor.

Kale ile dört dörtlük yalıtım!

Her türlü iklim ve olumsuz hava koşullarına karşı 10 yıl ürün, 2 yıl uygulama garantisi sunduğu mantolama sistemi ile binaları koruma altına alan Kale Mantolama, ‘Taşyünü’ ısı yalıtım levhası ile dört dörtlük bir yalıtım sağlıyor...

Kale Mantolama’dan Taşyünü ile dört dörtlük yalıtım!

Her türlü iklim ve olumsuz hava koşullarına karşı 10 yıl ürün, 2 yıl uygulama garantisi sunduğu mantolama sistemi ile binaları koruma altına alan Kale Mantolama, ‘Taşyünü’ ısı yalıtım levhası ile dört dörtlük bir yalıtım sağlıyor.

Kale Mantostone ile kusursuz mantolama!

Kale’nin yenilikçi ürünü Mantostone, ısı yalıtım levhası yapıştırma ve sıva harcında standartların üzerine çıkarak, daha hafif, kolay uygulama ve de uzun ömürlü mantolama imkanı sunuyor.

Kale Mantolama, tam garanti avantajı ile rakipsiz!

10 yıl ürün, 2 yıl uygulama garantisi sunduğu mantolama sistemi ile binaları koruma altına alan Kale Mantolama, ısıtma ve soğutma amacıyla yapılan harcamaları azaltarak yüzde 50’ye varan tasarruf sağlıyor.

Kale Mantolama yüzde 50’ye varan tasarruf sağlıyor!

10 yıl ürün garantisi 2 yıl uygulama sigortası sunan Kale Mantolama, ısıtma ve soğutma amacıyla yapılan harcamaları azaltarak yüzde 50’ye varan tasarruf imkanı sağlıyor.

Kale Grubu'nun Bütünsel banyo konsepti anlatacağı basın toplantısı 8 Nisan'da!

Dünyada bir ilk olan dijital uygulama “Kale 360”, sektörde ilk kez Kaleseramik’in aldığı “EPD - Çevresel Ürün Deklarasyonu” ve trendleri belirleyen “Bütünsel banyo konsepti”nin anlatılacağı toplantı 8 Nisan'da düzenlenecek....

Kale Aquasmart Dünyanın Profili Değişiyor uygulaması ile bir ödül daha aldı!

Kale Aquasmart Dünyanın Profili Değişiyor uygulaması ile bir ödül daha aldı. Kale'nin, dünyadaki kuraklık sorununa dikkat çekmek amacıyla Facebook' ta başlattığı " Dünyanın Profili Değişiyor " uygulaması, ikinci kez ödüle layık görüldü.

Kale Mantolama ile ısı yalıtımlı binalar garanti altında!

Yapı kimyasalları sektörünün lider markası Kalekim, 10 yıl ürün, 2 yıl uygulama garantisi sunduğu Kale Mantolama Sistemleri ile ısı yalıtımı uygulanan binaları koruma altına alıyor...

Kale Aquasmart uygulama Haberi

Kale Aquasmart uygulama

Kale Aquasmart Dünyanın Profili Değişiyor uygulaması ile bir ödül daha aldı. Sosyal medyada büyük ilgi gören çevreci uygulamasıyla daha önce "DPİD 2013"ten ödülle dönen Kale, bu kez dijital pazarlama iletişimi alanında yılın en iyi projelerinin seçildiği "Mixx Awards Türkiye 2013"ten Bronz Mixx ödülünü kazandı. 


Dijital pazarlama iletişimi sektörünün yıldızlarını belirleyen "Mixx Awards Türkiye 2013"ün (Marketing Intelligence and Excellence) sonuçları açıklandı. Kale, su tasarrufu sağlayan yenilikçi ürünü Aquasmart'ın özelliklerini tanıtmak için Facebook'ta gerçekleştirdiği "Dünyanın Profili Değişiyor" uygulaması, 27 ayrı kategoride 596 projenin değerlendirildiği yarışmada ödüle layık görüldü. Dünyanın azalan su kaynaklarına dikkat çektiği uygulama ile dijital medyada akılda kalıcı bir çevre hareketine imza atan Kale, 2013 yılına damgasını vuran projelerin ödüllendirildiği "Mixx Awards Türkiye 2013"ten, "Sosyal Medya Aplikasyonları" kategorisinde Bronz Mixx...