06 / 05 / 2024

Kale Avrupa Konutları ödeme tablosu

Kale Avrupa Konutları ödeme tablosu

Artaş İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Kale Avrupa Konutlarında 599 konut, 30 mağaza ve 52 ofis yer alıyor. Banka kredisi imkanı sunulan projede satışlar devam ediyor. Kale Avrupa Konutları fiyat bilgisi haberimizin içerisinde yer alıyor.

Topkapı Kale Avrupa Konutları'nda 632 bin TL'ye daire!

İstanbul Topkapı’da Artaş İnşaat tarafından Avrupa Konutları markası ile inşa edilen ‘Avrupa Konutları Kale’de inşaat çalışmaları devam ediyor. Projede konut fiyatları 632 bin TL’den başlıyor.

Avrupa Konutları Kale'de 1+1 daireler 593 bin TL!

İstanbul Avrupa Yakası Topkapı 'da 37 bin metrekare alan üzerine inşa edilen Avrupa Konutları Kale Topkapı 1+1'den 4+1' e kadar daire tipi seçeneklerinden oluşuyor.

Avrupa Konutları Kale: Geleneksel Türk Mimarisi'nin modern yorumu!

Metobüs ve metro durağına yakın mesafede konumlanan Avrupa Konutları Kale projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi...

Avrupa Konutları Kale lanse edildi!

Artaş Grubunun uzun zamandır merakla beklenen projesi Avrupa Konutları Kale, 4 Kasım Salı günü düzenlenen basın toplantısıyla lanse edildi. Yoğun bir ön satış dönemi geçirilen projede satışlar devam etmekte.

Avrupa Konutları Kale Topkapı ev fiyatları!

2016 yılının Haziran ayında teslim edilmesi planlanan Avrupa Konutları Kale 37 bin metrekare alan üzerine yayılıyor. Avrupa Konutları Kale Topkapı ev fiyatları için haberimizden faydalanabilirsiniz.

Avrupa Konutları Kale Topkapı'da fiyatlar 593 bin liradan başlıyor!

37 bin metrekare alan üzerinde 10 katlı 9 blok halinde inşa edilen Topkapı Avrupa Konutları Kale projesinde daire teslimlerinin 2016 yılının Ağustos ayında gerçekleşmesi planlanıyor...

Güzel İstanbul'un asil projesi: Avrupa Konutları Kale!

Toplam 599 adet konut, 52 adet ofis ve 30 adet ticari birimden meydana gelen Avrupa Konutları Kale projesinde daire fiyatları 593 bin liradan başlangıç gösteriyor...

Topkapı Avrupa Konutları Kale ulaşım!

10 katlı 9 bloktan oluşan Topkapı Avrupa Konutları Kale 52 ofis, 30 mağaza ve 599 daireden meydana geliyor. Topkapı Avrupa Konutları Kale ulaşım bilgileri haberimizin ayrıntılarında yer alıyor.

Avrupa Konutları Kale Topkapı konut fiyatları!

1 oda 1 salon'dan 4 oda 1 salona varan daire tipleriyle İstanbul Topkapı'da yükselen Avrupa Konutları Kale 52 ofis, 30 mağaza ve 599 daireden oluşuyor.

Avrupa Konutları Kale daire teslimleri ne zaman başlıyor?

Artaş İnşaat imzasıyla İstanbul Topkapı'da yükselen ve 599 daireden oluşan Topkapı Avrupa Konutları Kale 37 bin metrekare alanda hayata geçiriliyor. Peki Avrupa Konutları Kale daire teslimleri ne zaman başlıyor?

Topkapı Avrupa Konutları Kale 593 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

10 katlı 9 blok halinde yükselen Avrupa Konutları Kale İstanbul Avrupa Yakası Topkapı'da hayata geçiriliyor. Avrupa Konutları Kale teslimlerinin 2016 yılı Temmuz ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Topkapı Avrupa Konutları Kale ne zaman teslim?

Topkapı Avrupa Konutları Kale ne zaman teslim sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Avrupa Konutları Kale projesinde yüzde 25 peşinat ödendikten sonra kalan tutar 120 aya kadar banka kredisi ile vadelendirilebiliyor...

Avrupa Konutları Kale'de denizi seyretme imkanı!

Satış süreci devam eden Avrupa Konutları Kale projesinde daire fiyatları 593 bin lira ile 1 milyon 953 bin lira arasında değişiyor. Projeden banka kredisi ile konut sahibi olmak mümkün...

Kale Avrupa Konutları ödeme tablosu Haberi

Kale Avrupa Konutları ödeme tablosu


Kale Avrupa Konutları'nın teslim tarihi 2016 yılının Temmuz ayı olarak planlanıyor. Projede daire alanları 1+1 konutlarda 77 metrekare, 2+1 konutlarda 102 metrekare ile 136 metrekare, 3+1 konutlarda 165 metrekare ile 179 metrekare, 4+1 konutlarda ise 210 metrekare olarak değişiklik gösteriyor. 



 Kale Avrupa Konutları fiyat bilgisi hakkında bilgi vermeden önce projenin detaylarından bahsedelim. 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinin yer aldığı projede 1+1 konutların satışları  tamamlanmış durumda. Artaş İnşaat tarafından yükselen Kale Avrupa Konutları; 599 daire, 30 mağaza ve 52 ofisten meydana geliyor. 



Kale Avrupa Konutları ödeme tablosu!

Banka kredisinin kullanılabildiği projede fiyatlarda yüzde 1 KDV  uygulanıyor.


Kale Avrupa Konutları fiyat bilgisi!

Kale Avrupa Konutları projesinde daire fiyatları 800 bin...