30 / 04 / 2024

Kale Grubu Balıkesir

Kale Grubu Balıkesir

Osmangazi Köprüsü'nün tamamlanmasıyla Balıkesir'in yatırımda daha büyük ilgi görmeye başladığını dile getiren Balıkesir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Uğur, Kale Grubu'nun yatırımlarını Balıkesir'e taşıma kararı aldığını söyledi.

Kale Grubu yatırım için Balıkesir'i seçti!

Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, ''Bölgede alışık olmadığımız bir alanda yatırım planlaması içine girmeyi hedefliyoruz. Tarım ve hayvancılık sektöründe kendini ispatlamış olan Balıkesir'e bizim de bir açılım gerçekleştirebileceğimizi düşünüyoruz" dedi.

TOKİ Balıkesir Manyas Kızık alt gelir başvuru dönemi 30 Haziran'da sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Manyas Kızık alt gelir grubu projesi için son başvuru tarihi 30 Haziran 2021 olarak belirlendi.

TOKİ Balıkesir Manyas Kızık alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Manyas Kızık Mahallesi alt gelir grubu projesi için başvurular başladı.

TOKİ Balıkesir Dursunbey alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Dursunbey alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi sona eriyor.

TOKİ Balıkesir Manyas alt gelir başvuruları sona erdi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Manyas Kızık Mahallesi alt gelir grubu projesinde yer alan 376 adet konut için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Balıkesir Manyas orta gelir grubu başvuruları yarın başlıyor!

TOKİ Balıkesir Manyas orta gelir grubu projesinde yer alan 80 adet konut için başvurular yarın itibariyle başlıyor...

TOKİ Balıkesir Manyas alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Manyas alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Balıkesir Bigadiç alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehricilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın TOKİ Balıkesir Bigadiç alt gelir grubu projesi için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Balıkesir TOKİ 2. Etap alt gelir projesi yarın satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir 2. Etap alt gelir grubu projesinde yer alan 51 adet konut yarın satışa çıkıyor.

TOKİ Balıkesir 2. Etap alt gelir başvuruları 21 Ekim'de başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir 2. Etap alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi 21 Ekim tarihinde başlıyor.

TOKİ Balıkesir İvrindi alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir İvrindi alt gelir grubu projesindeki daireler için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Balıkesir İvrindi orta gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir İvrindi orta gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle başladı.

Kale Grubu Bandırma'da arazi satın aldı!

Kale Grubu, yatırımlarına hız kesmeden devam edeceğini açıkladı. Firma, Balıkesir’in Bandırma ilçesinde yeni fabrika kurmak için arsa satın aldı. 

Kale'den Balıkesir’e 35 milyon liralık fabrika yatırımı!

Kale Grubu bünyesinde bulunan Kalekim, Balıkesir’e yani fabrika yatırımı yaptı. Firma, 35 milyon lira yatırımla 7’nci fabrikasını kurdu.

Kale Grubu Balıkesir Haberi

Kale Grubu Balıkesir


Osmangazi Köprüsü'nün tamamlanmasıyla Balıkesir'in yatırımda daha büyük ilgi görmeye başladığını dile getiren Balıkesir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Uğur, Kale Grubu'nun yatırımlarını Balıkesir'e taşıma kararı aldığını söyledi.


Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Bodur Okyay ile bugün saat 13.30'da imza töreni düzenleyeceklerini belirten Uğur, Kale Grubu'na Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi'nde yer sattıklarını söyledi. İmza töreninin ardından Kale Grubu'nun çalışmalarına hemen başlayacağını dile getiren Uğur, iki fabrikanın kısa süre içinde yeni yerine taşınacağını bildirdi. Uğur, "Yatırımların 'Kale'si İstanbullu sanayiciler, fabrikalarını Marmara'nın parlayan yıldızı Balıkesir'e taşıyor. Yatırımcılar artık Balıkesir'i daha çok tercih ediyor" dedi.


'Daha da büyüyeceğiz'


Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Bodur Okyay ise Türkiye'nin katma değeri yüksek, yenilikçi sektörlerle büyümeyi hedeflediğini belirterek, bu tür yatırımların ise sadece uygun arazi ve...