03 / 05 / 2024

Kale Grubu ulaşım

Kale Grubu ulaşım

Kale Grubu 2015’e görkemli bir etkinlikle girdi. Türkiye’nin lider firmalarından Kale Endüstri Holding, her yıl olduğu gibi bu yıl da tüm çalışanların katıldığı bir yılbaşı organizasyonu düzenledi.

Kale Grubu 8 Nisan'da basın toplantısı düzenliyor!

Kale Grubu; Çanakkale Seramik, Kalebodur ve Kale’nin yanı sıra İtalya'da satın aldığı Edilcoughi ve Edilgres markalarıyla, uluslararası seramik pazarının en önemli oyuncularından biri olarak büyümeye devam ediyor.

Kale Grubu'nun web sitesi Gümüş Ödül'e layık görüldü!

Kale Grubu, yenilenen web sitesi kale.com.tr ile dijital dünyanın en prestijli ödüllerinden W³ Awards'ta, Gümüş Ödül'e layık görüldü. Site, tüketicilerin, aradıkları ürünlere binlerce ürün arasından ulaşmasını sağlıyor...

Kale Grubu’nda yönetim değişikliği yapıldı!

Kale Grubu Başkan Yardımcılığı’na Tarık Özçelik, Kale Grubu Yapı Malzemeleri Grubu Başkanlığı’na Ferdi Erdoğan, Kalekim Genel Müdürlüğü’ne Altuğ Akbaş, Kale Nakliyat Genel Müdürlüğü’ne Ahmet Sert atandı...

Kale Grubu, fabrika yatırımına başlıyor!

Avrupa’nın 5’inci, dünyanın ise 15’inci büyük seramik karo üreticisi konumunda bulunan Kale Grubu, yeni şirket satın alımı veya yeni fabrika yatırımları hayata geçirmeyi planlıyor.

Kale Grubu'nun acı günü! Mehmet Erol vefat etti!

Kale Grubu bünyesinde faaliyette bulunan Kale Kalığ Makina ve Kalıp Sanayi A.Ş.'nin Genel Müdürü Selim Erol'un babası Mehmet Erol vefat etti.

Kale Grubu 63’üncü yılını kutladı!

Kale Grubu’nun “63’üncü Kuruluş Yıl Dönümü” ve geleneksel “Seramik Bayramı” grubun üretildiği Çanakkale’nin Çan ilçesinden uzaktan erişimle kutlama yapıldı.

Kale Grubu İtalya'dan çıkıyor!

Sektörünün ilk İtalya yatırımını yapan Kale Grubu için tüm bu stratejiler planların gerisinde kalmış ve Kale Grubu bu tesisleri kapatmayı gündemine almış.

Kale Grubu 62 yaşında!

İbrahim Bodur’un 27 Temmuz 1957 tarihinde temellerini attığı Kale Grubu’nun 62'nci kuruluş yıl dönümü sebebiyle etkinlikler gerçekleştirildi...

Kale Grubu, Karaköy'deki binasını sanat tasarım merkezine dönüştürdü! 

Kale Grubu ilk genel merkezi olan Karaköy'deki binasını, İSTKA'nın desteğiyle Kale Tasarım ve Sanat Merkezi'ne dönüştürdü. Kale Grubu Başkanı ve Üst Yöneticisi (CEO) Zeynep Bodur Okyay, merkezin açılışı töreninde konuştu.  

Kale Grubu savunma ve havacılık sektörlerinde de faaliyet gösteriyor!

Seramik sektörünün öncülerinden Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Bodur, “Seramikle topraktan başladığımız yolculuk savunma ve havacılıkla gökyüzüne taşındı." dedi.

Kale Grubu yatırım için Balıkesir'i seçti!

Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, ''Bölgede alışık olmadığımız bir alanda yatırım planlaması içine girmeyi hedefliyoruz. Tarım ve hayvancılık sektöründe kendini ispatlamış olan Balıkesir'e bizim de bir açılım gerçekleştirebileceğimizi düşünüyoruz" dedi.

Malatya Kale'ye asfalt müjdesi!

İlçelerde yatırım ve hizmetlerine devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, Kale ilçesinde 2 mahallenin ulaşımını sağlayan grup yolunu asfaltladı.

Kale Grubu, sinterflex fabrikasının temelini attı!

Kale Grubu, 59. Kuruluş Yıldönümü ile Geleneksel Seramik Bayramı etkinlikleri kapsamında yeni granit fabrikası ve duvar karosu masse hazırlık tesislerinin açılışını gerçekleştirirken, sinterflex fabrikasının temelini attı.

Viaport Marina'ya ulaşım Osmangazi Köprüsü'yle rahatladı!

Via Grubu, Körfez geçişini 4 dakikaya indiren Osmangazi Köprüsü’nün açılışıyla birlikte Tuzla’daki Viaport Marina’ya ulaşımın çok daha kolay hale geldiğini açıkladı.

Kale Grubu'nun acı günü! Şevket Demirel vefat etti!

Göltaş A.Ş., Orma A.Ş. ve Demirel Vakfı'nın kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Yüksek Mühendis Şevket Demirel vefat etti. Kale Grubu Şirketleri ve Yalıkon İnşaat taziye ilanı yayınlattı.

Kale Grubu, Kazablanka’da showroom açtı!

Kale Grubu, Mağrib bölgesinin en önemli kentlerinden Kazablanka’ya showroom açtı. Afrika’nın büyük gruplarından MME ile işbirliği yapan Kale Grubu, bu kıtadaki büyük projelerin çözüm ortağı olmayı hedefliyor.

Kale Grubu ulaşım Haberi

Kale Grubu ulaşım

Türkiye’nin lider firmalarından Kale Endüstri Holding, her yıl olduğu gibi bu yıl da tüm çalışanların katıldığı bir yılbaşı organizasyonu düzenledi. Kale ekibine, kıdemlerine göre plaket verilen partide, çalışanlar müzik grubu ve DJ eşliğinde coşkulu bir şekilde eğlendi. Gerek üretim gerekse yönetim süreçlerindeki tüm çalışanlara özel olan yılbaşı organizasyonunda Kale Endüstri Holding ailesi, tüm senenin yorgunluğunu eğlenerek attı.


Toplam 1000 çalışanın katıldığı, 26 ve 28 Aralık olmak üzere iki ayrı gün gerçekleşen yılbaşı etkinliği, saat 19.00’da kokteyl ile başladı.


2015’e girerken temel sloganlarını “Birlik Olmak” şeklinde özetleyen Kale Endüstri Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Özgür, video konferans aracılığıyla gerçekleştirilen bağlantıda şöyle konuştu:


“60 yıldır istikrarlı bir şekilde bugüne gelen markamız ile kullanıcılarımızın güvenini sağlamaktan onur duyuyoruz. Kale’nin başarısının arkasında çok büyük bir ekip...