02 / 05 / 2024

Kale Kilit 9. kez ödül aldı

Kale Kilit 9. kez ödül aldı

Her yıl İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri (İMMİB) tarafından düzenlenen 'İhracatın Yıldızları Ödül Töreni'nde; Kale Kilit 'Metal Eşya' kategorisinde 9. kez birincilik ödülüne layık görüldü.

Van Başkale'de depremzedeler için kalıcı konutlar inşa edilecek!

İran'ın Hoy şehrinde geçen sene meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki depremin yıkıma sebep olduğu Van'ın Başkale ve Saray ilçelerinde yeni kalıcı konutlar inşa edilecek...

Ankara Milli Emlak'tan 9.2 milyon TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Kale Emlak Müdürlüğü tarafından 8 gayrimenkul 9 milyon 240 bin 30 TL'ye satışa çıkarıldı...

Van Başkale'de 1389 konteyner kuruldu! 

İran'ın Hoy kentinde 5,9 büyüklüğünde meydana gelen depremden Van oldukça etkilendi. Van Başkale'de 19 mahallede depremzedeler için 1389 konteyner kuruldu...

Malatya'da 4 bin 928 binada 9 bin 310 bağımsız bölüm ağır hasarlı!

Depreme ilişkin son durumu paylaşan Malatya Valiliği, Pütürge'de 2181, Battalgazi'de 1270, Kale'de 843, Doğanyol'da 451, Yeşilyurt'ta ise 183 olmak üzere 4 bin 928 binada 9 bin 310 bağımsız bölümün ağır hasarlı olduğunun belirlendiğini açıkladı...

Jeofizik uzmanı Dr. Oğuz Gündoğdu'dan Van depremi açıklaması!

Jeofizik uzmanı Dr. Oğuz Gündoğdu, dün İran'da yaşanan ve Van Başkale'de 9 kişinin hayatını kaybetmesine sebep olan depreme ilişkin, "Binalar taş üstüne taş konularak yapılmış. Bunlara bina demeye bin şahit ister. Bu yapılardan vazgeçilmesini devletin zorunlu hale getirmesi gerek" dedi...

Kale Kilit’in acı günü! Sadık Özgür vefat etti!

Kale Kilit’in kurucusu 89 yaşındaki iş insanı Sadık Özgür, vefat etti.

Kale Kilit, Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’nda!

Kale Kilit nesil akıllı ürünlerini 23-27 Mayıs'ta gerçekleşecek Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’nda tanıtacak.

3S Firuze Konakları’nın lansmanı 9 Mart'ta!

3S Kale Holding’in, seçkin bir yaşamın kapılarını açacak yeni projesi 3S Firuze Konakları’nın tanıtım toplantısı 9 Mart'ta gerçekleşecek.

Kale Kilit, yurt dışı fuarlarına çıkarma yaptı!

Dünyanın dört bir yanındaki farklı kıtalar ve coğrafyalarda yüzden fazla ülkeye ulaşan global bir marka olarak Kale Kilit, Eylül ayı boyunca yurt dışında düzenlenen fuarlarda en yenilikçi ürünleriyle yerini aldı.

TOKİ Nevşehir Merkez Kale Etrafı sözleşme imzalama son günü!

TOKİ Nevşehir Merkez Kale Etrafı sözleşme imzalama son günü 31 Mayıs 2016 tarihine ertelendi. Peşinat bedelinin 9 bin 679 liradan başladığı projede kura çekimi 13 Mayıs'ta yapıldı.

Bizim Evler 8 ile 1 milyar TL ciro hedefleniyor!

Bizim Evler konutlarının 6'ncısında teslimler, 7'ncisinde inşaat devam ediyor. Markanın sahibi İhlas Yapı, bölgede büyük arsa kalmadığı için Bizim Evler 8'i, Kale Kilit'in Güzelce arsasına inşa edecek. Projede 1 milyar TL ciro hedefleniyor.

Kale Anahtarcılar Kulübü 1 yaşında!

Türkiye'de güvenliğin lideri Kale Kilit’in, anahtarcıları bir çatı altında birleştirmek amacıyla kurduğu "Kale Anahtarcılar Kulübü" bir yılı geride bıraktı.

TOKİ Nevşehir Merkez Kale Etrafı Kentsel Dönüşüm kura sonucu!

TOKİ Nevşehir Merkez Kale Etrafı Kentsel Dönüşüm kura sonucu bugün saat 15:00’den itibaren açıklanacak. Peşinat bedelinin 9 bin 679 liradan başladığı projede daire fiyatları 96 bin 794 liradan başlıyor.

Kale Kilit 9. kez ödül aldı Haberi

Kale Kilit 9. kez ödül aldı

İstanbul  Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri (İMMİB), 'İMMİB İhracatın Yıldızları Ödül Töreni' bu yıl Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi ve birçok ihracatçı birliğinin başkanlarının katılımlarıyla gerçekleşti. Ödül töreninde Kale Kilit bu yıl da zirveyi kimseye bırakmadı. Kale Kilit “Metal Eşya” kategorisinde 9. kez üst üste birinciliğe layık görülürken, ödülü Kale Kilit İhracat Koordinatörü Cem Alpaslan aldı. 


Kale Kilit’in başarısından duyduğu memnuniyeti dile getiren Alpaslan ödülle ilgili olarak, “Sektörün hareketlenmesi ve rekabetin güçlenmesi için oldukça verimli olan ödüller biz  firmalar nezdinde oldukça önemli… Kale Kilit gibi sektöre damgasını vuran bir firmanın 9 kez üst üste birincilik alması, ihracat alanında yapılan çalışmaların başarısını bir kez daha vurguluyor ve yeni yatırımlar için bizleri daha da motive ediyor” şeklinde konuştu.


“Metal Eşya”...