20 / 07 / 2024

Kale Kilit basın toplantısı

Kale Kilit basın toplantısı

Türkiye’ nin lider kilit üreticisi Kale Kilit sektördeki 60. yılını ve güvenlik sistemlerinde üstlendiği ‘ öncü marka misyonunu ’ pazara kazandırdığı yeni ürünlerle sürdürmeye devam ediyor...

3S Kale Topaz Residence basın toplantısı ertelendi!

3S Kale Holding tarafından hayata geçirilen 3S Kale Topaz Residence'ın 24 Mart'ta gerçekleştirilmesi planlanan basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

3S Kale Topaz Residence basın toplantısı 24 Mart'ta! 

3S Kale Holding tarafından hayata geçirilen 3S Kale Topaz Residence'ın basın toplantısı 24 Mart'ta yapılacak. 

Kale Kilit’in acı günü! Sadık Özgür vefat etti!

Kale Kilit’in kurucusu 89 yaşındaki iş insanı Sadık Özgür, vefat etti.

Kale Ofis Ankara'nın yeni kalesi!

Kale Ofis Ankara'nın yeni kalesi sloganıyla basına tanıtılıyor. Ankara Çukurambar'a bağlı Mevlana Bulvarı üzerinde hayata geçirilen Kale Ofis projesi 123 ofisten meydana geliyor.

Kale Kilit, Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’nda!

Kale Kilit nesil akıllı ürünlerini 23-27 Mayıs'ta gerçekleşecek Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’nda tanıtacak.

Kale Kilit, yurt dışı fuarlarına çıkarma yaptı!

Dünyanın dört bir yanındaki farklı kıtalar ve coğrafyalarda yüzden fazla ülkeye ulaşan global bir marka olarak Kale Kilit, Eylül ayı boyunca yurt dışında düzenlenen fuarlarda en yenilikçi ürünleriyle yerini aldı.

3S Kale Holding'in basın toplantısı 2 Haziran'da!

Türkiye’nin önde gelen markalarından biri olan 2015 yılında kurulmuş olan 3S Kale Holding A.Ş.'nin basın toplantısı 2 Haziran günü saat 11:00'da gerçekleşecek.

Kale Kilit anahtarcıları bir çatı altında kurumsallaştırıyor!

Kale Kilit, kurumsallaştırmaya yönelik girişimlerine bir yenisini daha ekledi. Türkiye’de anahtarcıları tek bir çatı altında toplayan ‘Kale Anahtarcılar Kulübü’nü kuran Kale Kilit, Anahtarcılar Semineri’nin ana sponsorluğunu üstlendi.

Kale Kilit yeni ürünü ile anahtar unutma devrine son veriyor!

Anahtarların dışarıda unutulması ise oldukça karşılaşılan bir sorun. Bu konuda bugüne kadar pek çok kişinin bu sorundan dertli olduğunu bilen kilit sektörünün lider ismi Kale Kilit, yeni bir ürünle bu soruna son veriyor.

Kale Kilit metal eşya kategorisinde ödül aldı!

Her yıl İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri (İMMİB) tarafından düzenlenen 'İhracatın Yıldızları Ödül Töreni'nde; Kale Kilit 'Metal Eşya' kategorisinde 9. kez birincilik ödülüne layık görüldü.

Kale Yapı basın toplantısı 11 Şubat'ta gerçekleşecek!

Kale Grubu, ‘UNICERA 27. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’ öncesi basın toplantısı düzenleyecek. Toplantıda Kaleseramik’in hedefleri ve UNICERA’da sergilenecek yeni ürünlerle ilgili detaylar paylaşılacak.

Kale Kilit ürünleri Almanya BAU Fuarı'nda!

Kale Kilit, en son teknolojiye sahip ürünlerini Almanya’nın Münih kentinde 19 - 24 Ocak 2015 tarihleri arasında düzenlenen BAU 2015 Yapı ve İnşaat Fuarı’nda sergiledi.

Kale Kilit'in gözü Avrupa'da!

Geçtiğimiz günlerde Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük entegre kilit fabrikalarından birinin temelini atan Kale Kilit, 2015’te açılacak yeni fabrikasıyla gözünü Avrupa’ya dikti. Grup ayrıca Topkapı'da konut projesine hazırlanıyor...

Kale Kilit basın toplantısı Haberi

Kale Kilit basın toplantısı

Kale Kilit’in sektördeki dönüm noktalarını, 2013 yılı faaliyetlerini ve gelecek hedeflerini paylaşmak üzere, Yönetim Kurulu Başkanımız Sedat Özgür ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Kenan Kızıltan’ın katılımlarıyla gerçekleştirilecek olan basın toplantısı 2 Aralık Pazartesi günü Four Seasons Bosphorus'da saat 09.30'da...