03 / 05 / 2024

Kale Kilit fabrikası

Kale Kilit fabrikası

Kale Kilit’in yeni fabrikasının temeli atıldı. Çerkezköy’de 380 dönüm arazi üzerinde konumlandırılacak modern entegre kilit üretim tesisi yaklaşık 100 bin metrekare kapalı alana sahip olacak.

Milyonluk yağma! Uzel'in fabrikası talan edildi!

Türkiye’nin en büyük traktör fabrikasıyken, aile üyeleri arasındaki anlaşmazlık nedeniyle kapısına kilit vurulan ve 223.7 milyon TL'ye satılan Uzel'in fabrikası talan edildi.

Kale Kilit’in acı günü! Sadık Özgür vefat etti!

Kale Kilit’in kurucusu 89 yaşındaki iş insanı Sadık Özgür, vefat etti.

Kale'den Balıkesir’e 35 milyon liralık fabrika yatırımı!

Kale Grubu bünyesinde bulunan Kalekim, Balıkesir’e yani fabrika yatırımı yaptı. Firma, 35 milyon lira yatırımla 7’nci fabrikasını kurdu.

Kale'den 30 milyon TL'lik yeni fabrika yatırımı!

Kale Grubu sektörde 60 yıl faaliyet göstermesini yeni fabrika ile kutladı. Firma, toplam 30 milyon liralık yatırıma sahip yeni fabrikasının temelini attı.

Kale Kilit, Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’nda!

Kale Kilit nesil akıllı ürünlerini 23-27 Mayıs'ta gerçekleşecek Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’nda tanıtacak.

Kale Grubu'nun Balıkesir OSB fabrikası için imzalar atıldı!

Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, dedesi Balıkesir'in efsane sanayicilerinden Şeref Eğinlioğlu'nun memleketine 30 milyon liralık fabrika kuruyor.

Kale Kilit, yurt dışı fuarlarına çıkarma yaptı!

Dünyanın dört bir yanındaki farklı kıtalar ve coğrafyalarda yüzden fazla ülkeye ulaşan global bir marka olarak Kale Kilit, Eylül ayı boyunca yurt dışında düzenlenen fuarlarda en yenilikçi ürünleriyle yerini aldı.

Kale Grubu, sinterflex fabrikasının temelini attı!

Kale Grubu, 59. Kuruluş Yıldönümü ile Geleneksel Seramik Bayramı etkinlikleri kapsamında yeni granit fabrikası ve duvar karosu masse hazırlık tesislerinin açılışını gerçekleştirirken, sinterflex fabrikasının temelini attı.

Bizim Evler 8 ile 1 milyar TL ciro hedefleniyor!

Bizim Evler konutlarının 6'ncısında teslimler, 7'ncisinde inşaat devam ediyor. Markanın sahibi İhlas Yapı, bölgede büyük arsa kalmadığı için Bizim Evler 8'i, Kale Kilit'in Güzelce arsasına inşa edecek. Projede 1 milyar TL ciro hedefleniyor.

Kale Anahtarcılar Kulübü 1 yaşında!

Türkiye'de güvenliğin lideri Kale Kilit’in, anahtarcıları bir çatı altında birleştirmek amacıyla kurduğu "Kale Anahtarcılar Kulübü" bir yılı geride bıraktı.

Kale Kilit anahtarcıları bir çatı altında kurumsallaştırıyor!

Kale Kilit, kurumsallaştırmaya yönelik girişimlerine bir yenisini daha ekledi. Türkiye’de anahtarcıları tek bir çatı altında toplayan ‘Kale Anahtarcılar Kulübü’nü kuran Kale Kilit, Anahtarcılar Semineri’nin ana sponsorluğunu üstlendi.

Kalekim, Rusya fabrikasını kapatıyor!

Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkam Zeynep Bodur Okyay, Kalekim Rusya fabrikasının kapanacağını duyurdu.Grubun yurtdışındaki ilk yatıranı olan Kalekim Rusya fabrikası 2008'de açılmıştı.

Kale Kilit ürünlerini 2016 Pencere Fuarı’nda sergiledi!

Türkiye’de güvenlik denince akla ilk gelen, her 3 evden 2’sinde tercih edilen Kale Kilit en yenilikçi ürünlerini 09 – 12 Mart 2016 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen İstanbul 2016 Pencere Fuarı’nda sergiledi.

Kale Kilit fabrikası Haberi

Kale Kilit fabrikası


Kale Kilit’in yeni fabrikasının temeli atıldı. Çerkezköy’de 380 dönüm arazi üzerinde konumlandırılacak modern entegre kilit üretim tesisi yaklaşık 100 bin metrekare kapalı alana sahip olacak. Kilit dışında Kale Endüstri Holding’e bağlı bütün şirketlerin ürünlerinin bir çatı altında üretileceği tesis, sektörün ulusal ve bölgesel olarak en büyük ve modern entegre tesisi olacak. 


Günde 150 bin kilit üretecek 


Kale Endüstri Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kenan Kızıltan, konuşmasında “Yeni fabrikamızda günde 150 bin adet kilit ve 75 bin adet silindir üretilebilecektir” dedi. Temel atma töreninde konuşan Kale Endüstri Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Özgür ise, “Yeni fabrikamıza 2 yıl içinde taşınacağız. Bina, altyapı ve makine parkuru ile 150 milyon TL civarında bir yatırım bütçesi ile gerçekleştireceğimiz bu tesisin ülkemize hayırlı olmasını diliyorum”...