03 / 05 / 2024

Kale Kilit fabrikasının temeli atıldı mı

Kale Kilit fabrikasının temeli atıldı mı

Kale Kilit’in yeni fabrikasının temeli atıldı. Çerkezköy’de 380 dönüm arazi üzerinde konumlandırılacak modern entegre kilit üretim tesisi yaklaşık 100 bin metrekare kapalı alana sahip olacak.

Kale Grubu, sinterflex fabrikasının temelini attı!

Kale Grubu, 59. Kuruluş Yıldönümü ile Geleneksel Seramik Bayramı etkinlikleri kapsamında yeni granit fabrikası ve duvar karosu masse hazırlık tesislerinin açılışını gerçekleştirirken, sinterflex fabrikasının temelini attı.

Kalekim, Rusya fabrikasını kapatıyor!

Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkam Zeynep Bodur Okyay, Kalekim Rusya fabrikasının kapanacağını duyurdu.Grubun yurtdışındaki ilk yatıranı olan Kalekim Rusya fabrikası 2008'de açılmıştı.

Whirlpool, Manisa'daki fabrikasını büyütecek!

Amerikalı beyazeşya üreticisi Whirlpool, Türkiye'deki yatırımlarını arttırıyor. Manisa'daki fabrikasını büyütme kararı alan şirket 11 milyon TL yatırımla bayi ayağını büyütecek. 300 yeni Hotpoint mağazası açılacak

Yozgat Sporcu Fabrikası'nın temeli atıldı!

Spor Vadisi 1. Etap içerisinde yer alacak olan İl Tipi Gençlik Merkezi ve Sporcu Fabrikasının temeli, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. Yıldönümünde atıldı.

Siemens Gebze'de tramvay fabrikasının inşaatına başlıyor!

Teknoloji devi Siemens, Gebze’de tramvay fabrikasının inşaatına başlıyor. Yıllık 100 adetlik üretim planlanıyor. Tedarikte yerlilik oranı %50 olacak. Şirket, fabrikanın hemen yanında yüzde 50 kapasite artışını sağlayacak yer tahsisini şimdiden yaptı.

Vestel Rusya'daki fabrikasını kapattı!

Vestel, Rusya’da geçen yıl yaşanan ekonomik kriz nedeniyle bu ülkedeki fabrikasını kapattı. Vestel CEO’su Turan Erdoğan “Uçak düşürülmesi olayından önce fabrikayı kapamıştık. Bina her yerde bulunur. Makineleri taşıyacağız” dedi.

Roshen çikolata Rusya’daki fabrikasını satışa çıkardı!

Ukrayna Devlet Başkanı olmasının yanında "Çikolata kralı" diye bilinen bir şekerleme üreticisi olan Poroshenko, Rusya'daki dev çikolata fabrikasını satışa çıkardı.

Kayseri Sezer Ahşap Fabrikası'nın yanındaki tır garajı satıldı mı?

Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren, Sezer Ahşap Fabrikasının hemen yanında bulunan 15 bin metrekarelik tır garajı arsasının satışı gündeme bomba gibi düştü.

Limak'ın Fildişi Sahili'ndeki fabrikasının temeli atıldı!

Şirket açıklamasına göre, Limak Çimento Grubu'nun Fildişi Sahili'nde 58 milyon avro yatırımla hayata geçireceği çimento fabrikasının temeli törenle atıldı.

Bienal Home Antalya'da üçüncü fabrikasını açtı!

Öpçin Mobilya bünyesinde faaliyet gösteren Bienal Home, Serik’in Abdurrahmanlar bölgesinde Antalya’daki üçüncü fabrikasını açtı. 32 bin metrekarelik fabrikada hem proje işleri hem de ev koleksiyonları üretiyor.

Kartepe SEKA fabrikasının restorasyonu ihale aşamasında!

Kartepe Belediyesi’nin sınırları içinde yer alan kampta bulunan SEKA fabrikasının 5 binası aslına uygun restore edilecek. Binaların 3’ü butik otel, 1’i konuk evi, 1’de başkan makamı olacak.

Doğuş Grubu, Sakarya'daki damper fabrikasını kapattı!

Doğuş Otomotiv ve Meiller’in ortaklığıyla 2008’de Sakarya’da kurulan Meiller Doğuş Damper Fabrikası’nın kapandığı belirtiliyor. Fabrikadaki üretim bantlarının Meiller tarafından Almanya’ya götürüldüğü öğrenildi.

Avrupa Konutları Atakent 4 Halkalı Alo Mintax Fabrikası'nın yerine yapılacak!

Avrupa Konutları Atakent 4 Halkalı Alo Mintax Fabrikası'nın yerine yapılacak. Avrupa Konutları Atakent 4 projesinde 600 konut, dış kullanıma açık ticari birimler ve lise olacak...

Kale Kilit fabrikasının temeli atıldı mı Haberi

Kale Kilit fabrikasının temeli atıldı mı


Kale Kilit’in yeni fabrikasının temeli atıldı. Çerkezköy’de 380 dönüm arazi üzerinde konumlandırılacak modern entegre kilit üretim tesisi yaklaşık 100 bin metrekare kapalı alana sahip olacak. Kilit dışında Kale Endüstri Holding’e bağlı bütün şirketlerin ürünlerinin bir çatı altında üretileceği tesis, sektörün ulusal ve bölgesel olarak en büyük ve modern entegre tesisi olacak. 


Günde 150 bin kilit üretecek 


Kale Endüstri Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kenan Kızıltan, konuşmasında “Yeni fabrikamızda günde 150 bin adet kilit ve 75 bin adet silindir üretilebilecektir” dedi. Temel atma töreninde konuşan Kale Endüstri Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Özgür ise, “Yeni fabrikamıza 2 yıl içinde taşınacağız. Bina, altyapı ve makine parkuru ile 150 milyon TL civarında bir yatırım bütçesi ile gerçekleştireceğimiz bu tesisin ülkemize hayırlı olmasını diliyorum”...