16 / 05 / 2024

Kale Mahallesi ihale 2014

Kale Mahallesi ihale 2014

TOKİ, Muş ’ ta uygulayacağı kentsel dönüşüm projesiyle 715 konut, bir cami ve 115 iş yeri inşa edecek. Proje alanındaki tarihi camilerin silueti de korunacak...

O ildeki Vergi Dairesi 3+1 konut satışı yapacak! İhale tarihi 12 Aralık!

Sivas Kale Vergi Dairesi Müdürlüğü, 3+1 konut satışı yapacak. 145 metrekare büyüklüğündeki konutun satışı için 12 Aralık’ta ihale düzenlenecek.

Altındağ Belediyesi'nden başkentte 120 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ Kale Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 29 Kasım'da yapılacak.

Emlak Konut GYO, Saraçoğlu Mahallesi'ndeki konutlar ne kadar?

Emlak Konut GYO, Ankara'nın Çankaya ilçesinde yenileme çalışmaları sona gelinen Saraçoğlu Mahallesi'ndeki 119 konutu satışa çıkardı. E-ihale süreci 25 Ağustos 2023 tarihine kadar devam edecek projede fiyatlar belli oldu.

Emlak Konut GYO Saraçoğlu Mahallesi'ndeki hemen teslim 119 konutu satışa çıkardı!

Emlak Konut GYO, Başkent Ankara'nın Çankaya ilçesinde yenileme çalışmaları tamamlanan Saraçoğlu Mahallesi'ndeki 119 konutu satışa çıkardı. E-ihale süreci 25 Ağustos 2023 tarihine kadar devam edecek.

Emlak Konut GYO, Saraçoğlu Mahallesi'ni satışa çıkarıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada Türkiye'nin ilk toplu konut projesi olan Saraçoğlu Mahallesi'ndeki konutların Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından e-ihale usulü ile çok yakında satışa sunulacağını söyledi.

Kale Belediyesi Malatya'da kat karşılığı inşaat yaptıracak! 

Malatya İli Kale Belediye Başkanlığı, Düztarla Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yaptıracak. İşte detaylar...

Milli Emlak'tan 110 bin TL'ye imarlı arsa fırsatı! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Isparta  ili, Şarkikaraağaç ilçesi Aşağı Kale Mahallesi'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

İzmir Örnekköy Mahallesi 5. Etap ihalesi 1 Eylül'de! Bedeli dudak uçuklattı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karşıyaka Örnekköy Mahallesi Kentsel Dönüşüm Alanı 5. Etap'ın ihale tarihini açıkladı. İşte ayrıntılar...

İzmit Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm ihalesi Meclis gündemine taşındı! İhale neden ertelendi?

İzmit Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm ihalesinin tarihinin ertelenmesine ilişkin soru önergesi verildi. İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, konuyu Meclis gündemine taşıdı.

Milli Emlak o ilde 35 bin liraya imarlı arsa satıyor! İşte ihale tarihi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bayburt ili Demirözü ilçesi, Çiftetaş Köyü Mahallesi'ndeki imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 20 Temmuz 2022 tarihinde saat 14:50'de yapılacak.

Konya Büyükşehir Belediyesi 18 taksitle arsa satıyor! İşte ihale tarihi!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya Karatay Fevziçakmak Mahallesi'nde yer alan arsayı 18 ay taksitle satışa çıkardı. İşte ihale detayları...

Elazığ'da Abdulluhpaşa Mahallesi için kentsel dönüşüm ihalesi yapıldı!

Elazığ'a bağlı Abdullahpaşa Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları için ihale  gerçekleştirildi.

Antalya Finike'de 10.3 milyon TL'ye icradan satılık 16 arsa!

Finike Milli Emlak Şefliği, Antalya ili, Finike ilçesi, Kale Mahallesi'nde yer alan 16 arsayı 10 milyon 302 bin TL'ye satıyor...

Kale Mahallesi ihale 2014 Haberi

Kale Mahallesi ihale 2014

TOKİ, Muş’ta uygulayacağı kentsel dönüşüm projesiyle 715 konut, bir cami ve 115 işyeri inşa edecek. Proje alanındaki tarihi camilerin silueti de korunacak.


Sağlıksız, afetlere karşı riskli, köhnemiş ve yapı ömrünü tamamlamış konut stokunun, Türkiye’nin en önemli problemleri arasında bulunduğuna dikkat çeken TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, bu konutların hem içinde yaşayanların mal ve can güvenliğini tehdit ettiğini, hem de kentlerin sağlıklı gelişimlerine engel olduğunu bildirdi.

Kentsel dönüşümde önceliğin yerinde dönüşüm olduğunun altını çizen TOKİ Başkanı Turan, “Proje alanında konut karşılığı anlaşma sağlanıp, taşınmazlarının yıkımı gerçekleştirilen hak sahiplerine kira yardımı yapılmaktadır. Kira yardımları vatandaşlara yeni konutları teslim edilinceye kadar sürdürülmektedir.” dedi. 

Mehmet Ergün Turan sözlerini şöyle sürdürdü; “Gecekondu tarzı yapılar ile kaçak yapıların maliklerince yıkılıp imar planlarına göre yenilenmesi, çok değerli kısmi alanlarda...