13 / 05 / 2024

Kale mutfak armatürü

Kale mutfak armatürü

Kale Banyo, ‘Tandem’ armatür serisi ile banyo ve mutfaklarda ergonomik kullanım imkanı sunuyor.

Karaca airfryer fiyatları ne kadar, en uygun nereden alınır? 28 Mart 2023 fiyat listesi...

Karaca airfryer ile mangal tadında etler, ızgarada pişmiş gibi balıklar, çıtır tavuklar ve daha pek çok tarif kolayca hazırlanır. Yiyecekler çok az yağla ya da hiç yağ kullanmadan pişerken geriye hiç kirlenmemiş ve kokusuz bir mutfak kalır. Peki, Karaca airfryerde sulu yemek yapılır mı?

Arnica Mutfak Robotu en uygun fiyata nerde satılıyor? Özellikleri neler? İşte 5 Şubat 2023 fiyat listesi

Küçük ev aletlerinden Arnica Mutfak Robotu; ürünlerin homojen bir şekilde  dağılmasına olanak sağlayan, güçlü bıçakları sayesinde besinlerin kolay bir şekilde parçalayan özelliklere sahip olması ile dikkatleri üzerine çekiyor. İşte 5 Şubat 2023 fiyat listesi

Kale Grubu Bandırma'da arazi satın aldı!

Kale Grubu, yatırımlarına hız kesmeden devam edeceğini açıkladı. Firma, Balıkesir’in Bandırma ilçesinde yeni fabrika kurmak için arsa satın aldı. 

Ledvance'den profesyoneller için LED armatür serisi!

LED lamba ve LED armatür alanlarında son tüketiciye ve profesyonellere uygun geniş ürün seçeneği sunan LEDVANCE, sekiz farklı armatür serisi ile geliyor.

Avrupa Konutları Kale, Mitsubishi Electric asansörleri tercih etti!

Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Kale’nin asansör sistemlerinde de teknoloji devi Mitsubishi Electric’i tercih etti.

Kale Banyo Tandem armatür serisiyle banyolarda kullanım kolaylığı!

Kale Banyo, ‘Tandem’ armatür serisi ile banyo ve mutfaklarda ergonomik kullanım imkanı sunuyor.

Ideal Standard’dan Dubai'ye Banyo Tasarım Merkezi!

Dünya devi Ideal Standard, banyo ve mutfak armatürlerinden seramik ürünlere, banyo mobilyasından akrilik ürünlere varıncaya kadar yüzlerce ürünü kullanıcıların beğenisine sunduğu “Banyo Tasarım Merkezi”ni Dubai’de açtı.

Penta'dan tasarrufa önem veren tasarımlar!

Mutfakta yemek yaparken kadınların en büyük sıkıntıları arasında belki de en önemlisi yağlı, sabunlu, unlu kısacası kirli ellerle armatür açıp kapatmak, suyu açık bırakmak olmaktadır.

Kale Grubu yatırım için Balıkesir'i seçti!

Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, ''Bölgede alışık olmadığımız bir alanda yatırım planlaması içine girmeyi hedefliyoruz. Tarım ve hayvancılık sektöründe kendini ispatlamış olan Balıkesir'e bizim de bir açılım gerçekleştirebileceğimizi düşünüyoruz" dedi.

Creavit Stilo ile banyonuzu değiştirin!

Banyolarında fark yaratmak isteyen kullanıcılara stiliyle göz kırpan Creavit Stilo armatür serisi beyaz rengin canlı renklerle kombinasyonuyla oluşturulan modern bir çizgide kullanıcılarıyla buluşuyor.

2016’nın trendini Kale belirliyor!

Yarım yüzyılı aşkın tecrübesiyle güvenliğin sembolü haline gelen Kale Endüstri Holding “Dekorasyon Kapıdan Başlar” mottosuyla 2016’nın kapı trendlerini belirleyecek farklı renk ve modeldeki Kale Çelik Kapı ürünleriyle tüketicilerle buluşuyor.

Aristotle Sokratis Onassis'in doğduğu evi kurtarmak için kooperatif kuruldu!

Yunanlı armatör ve işadamı Aristotle Sokratis Onassis'in doğduğu, Hollanda'da yaşayan Kazım Çelik'e ait evi, yıkılmaktan kurtarmak için kooperatif bir araya geldi.

Aristotle Sokratis Onassis'in doğduğu ev kurtarılacak!

İzmir Asansör Kırkmerdiven Kafe'nin işletmecisi Halil Bülbül ve mekanın müdavimleri, Yunanlı armatör ve işadamı Aristotle Sokratis Onassis'in doğduğu evi yıkılmaktan kurtarmak için kooperatif bir araya geldi.

Kale mutfak armatürü Haberi

Kale mutfak armatürü

Her zevke uygun ürünleriyle kullanıcıların hayatını kolaylaştırarak yaşam konforunu artıran Kale Banyo, estetik ve fonksiyonel serisi ‘Tandem’ ile banyoların şıklığını tamamlıyor.


Modern tasarımı ve yuvarlak hatlarıyla öne çıkan ‘Tandem’ serisi, 3 farklı boyda lavabo bataryası ile, her lavaboya kolaylıkla uyan konfor yüksekliği ve uzunluğuna sahip. 360 derece dönebilen döner borulu lavabo bataryası ile kullanım kolaylığı sağlarken, mutfak bataryası ile de yüksek ürünlerin yıkanması için pratik çözüm sunuyor.


Ayrıca ergonomik kumanda kolu, Honeycomb akış düzenleyici gibi fonksiyonel özelliklerine sahip Tandem armatür serisi, mutfak ve banyolarda konforlu bir kullanım...