17 / 05 / 2024

Kale Seramik nerede

Kale Seramik nerede

Türkiye’de adı seramik karo ile özdeşleşen Kalebodur, doğada bulunan en özel taşlardan Porfido’yu seramik karolara uyarlayarak ürettiği Garden Stone serisini tüketicilerin beğenisine sunuyor. Kale Seramik Garden Stone serisini tanıtıyor...

Kale Grubu, fabrika yatırımına başlıyor!

Avrupa’nın 5’inci, dünyanın ise 15’inci büyük seramik karo üreticisi konumunda bulunan Kale Grubu, yeni şirket satın alımı veya yeni fabrika yatırımları hayata geçirmeyi planlıyor.

3S Kale Topaz Residence nerede?

3S Kale Topaz Residence nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar için ön talep toplanıyor...

Kale Grubu 63’üncü yılını kutladı!

Kale Grubu’nun “63’üncü Kuruluş Yıl Dönümü” ve geleneksel “Seramik Bayramı” grubun üretildiği Çanakkale’nin Çan ilçesinden uzaktan erişimle kutlama yapıldı.

İnşaat sektörü durgunlaşsa da 1,4 milyon adet konut satıldı!

Kale Seramik Genel Müdür Yardımcısı Orbay, "Türkiye'de şunu göz ardı etmemek lazım; inşaat sektörü her ne kadar durgunlaşsa da 1,4 milyon adet konut satıldı 2018'de. Bu iyi bir rakam..." dedi...

Kale Grubu savunma ve havacılık sektörlerinde de faaliyet gösteriyor!

Seramik sektörünün öncülerinden Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Bodur, “Seramikle topraktan başladığımız yolculuk savunma ve havacılıkla gökyüzüne taşındı." dedi.

Çanakkale Seramik ve Kalebodur, porselen karo seçenekleri ile UNICERA’da!

Kaleseramik, ‘UNICERA İstanbul Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda; Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale Banyo ve İtalyan markaları Edilcuoghi ve Edilgres’in yenilikçi ürünleri ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Kale Banyo, SmartHijyen teknolojisi ile yeni bir dönem başlatıyor!

Kaleseramik, UNICERA İstanbul Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda yenilikçi ürünleri ile fark yaratıyor.Kale Banyo, SmartHijyen teknolojisi ile yeni bir dönem başlatıyor.

3S Firuze Konakları nerede?

3S Kale Holding'in yeni konut projesi 3S Firuze Konakları'nın lansmanı Mart ayında gerçekleşecek. Peki, 3S Firuze Konakları nerede? İşte 3S Firuze Konakları'nın lokasyon bilgileri..

Kale Grubu, sinterflex fabrikasının temelini attı!

Kale Grubu, 59. Kuruluş Yıldönümü ile Geleneksel Seramik Bayramı etkinlikleri kapsamında yeni granit fabrikası ve duvar karosu masse hazırlık tesislerinin açılışını gerçekleştirirken, sinterflex fabrikasının temelini attı.

3S Kale Avcılar nerede inşa ediliyor?

28 bin 50 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen 3S Kale Avcılar'ın detayları belli oldu. 3S Kale Avcılar nerede inşa ediliyor?

Kaleseramik dünyanın 12'nci seramik karo üreticisi!

Kale Yapı Başkan Yardımcısı Derya Ercan: " Kaleseramik, bugün Avrupa’nın 3'üncü, dünyanın 12'nci büyük seramik karo üreticisi olmayı başarmış bir Türk şirketi " şeklinde konuştu.

TOKİ Nevşehir Merkez Kale Etrafı Kentsel Dönüşüm kura çekilişi nerede?

Ev fiyatlarının 96 bin 794 liradan başladığı proje toplamda 80 adet daire kentsel dönüşüm konutları olarak satışa çıkarıldı. Peki TOKİ Nevşehir Merkez Kale Etrafı Kentsel Dönüşüm kura çekilişi nerede?

Kale Grubu Daire Kartal nerede?

Daire Kartal Konutları'nın alanları 61 metrekareden başlıyor. Projede peşin ödeme yapıldığında yüzde 4'lük indirim uygulanıyor. Peki Kale Grubu Daire Kartal nerede?

Kale Seramik nerede Haberi

Kale Seramik nerede

Dijital üretim teknolojisi sayesinde kendini tekrar etmeyen varyasyon zenginliği ile doğal taş ile ayırt edilmesi çok zor olan Garden Stone, doğadaki en güzel taşlardan Porfido'nun seramik karolara mükemmel uyarlanmasıyla ortaya çıkıyor.


Garden Stone, bej, gri bej ve koyu gri olmak üzere üç farklı renk alternatifini tamamlayan 30x60, 60x60 ve 60x120 cm ebatları ve özel üretim teknolojisinin kattığı derinlik hissiyle mistik çağrışımlar yapıyor. İç ve dış mekânlarda yer ve duvar karosu olarak kullanılabilen seri aynı zamanda kolay temizlenebilen bir yapıya sahip.


Doğal ve farklı seçenekleriyle mekânlarda seçkin bir atmosfer yaratan Garden Stone, özellikle havuz çevresiyle birlikte, bahçe ile terasların zemin ve duvarlarında mükemmel sonuçlar...