11 / 05 / 2024

Kale ve Minare mahallesi kentsel dönüşüm

Kale ve Minare mahallesi kentsel dönüşüm

Muş İli, Merkez İlçesi, Kale ve Minare mahallelerinde yürütülen kentsel dönüşüm ve gelişim projesi kapsamında yer alan bazı taşınmazların kamulaştırılmasına karar verildi...

Bakan Uraloğlu açıkladı! Yeni Zigana Tüneli'nden 1 yılda 1 milyon 770 bin araç geçti...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, geçen sene bugün hizmete açılan Trabzon'u Gümüşhane üzerinden Bayburt, Aşkale ve Erzurum'a bağlayan Avrupa'nın en uzun çift tüplü kara yolu tüneli Yeni Zigana Tüneli'nden 1 yılda 1 milyon 770 bin aracın geçtiğini duyurdu.

Kale Platform Yapı Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Kale Platform Yapı Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ileSerkan Öner tarafından kuruldu.

Başkentte 2 arsa satılıyor! Altındağ Belediyesi duyurdu: Arsa alıp yatırım yapmak isteyenler hemen bakın!

Ankara Altındağ Belediyesi, Ankara ili, Altındağ ilçesi, Kale ve Karacaören mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Altındağ'da yer alan arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Fiyatları ne kadar? 

Kale Banyo'dan bahar kampanyası: Banyolarda yüzde 50 indirim ve ücretsiz montaj imkanı!

Kale Banyo, baharın enerjisiyle banyoları yenilemek isteyenlere fırsat sunuyor! Haziran ayının sonuna kadar devam edecek olan "Bahar Kampanyası" kapsamında, Kale Banyo'nun estetik ve akıllı çözümleri yüzde 50 indirim ve ücretsiz montaj imkanıyla müşterilere sunuluyor. 

Vega Group Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Vega Group Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Beşir Bankaslı, İsmail Kale ve Khaled A.M. Kalloub ortaklığında kuruldu.

Kale Granit Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kale Granit Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aydın Gür, Hatim Yıldırım ve Mohammed İbrahimoğlu ortaklığında kuruldu.

Kale Wood İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kale Wood İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Temür tarafından kuruldu.

Üç Kale İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üç Kale İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Ulaş Gümüş tarafından kuruldu.

TOKİ Bitlis Beşminare projesinde 1.641 TL taksit ve 180 ay vadeyle konut fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bitlis Beşminare projesinde yer alan konutlar yarın itibariyle satışa çıkıyor. Projeden 1.641 TL taksit ve 180 ay vadeyle konut sahibi olunabiliyor. 

İlkesel Akademi Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlkesel Akademi Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da  100  bin TL sermaye bedeli ile Göksel Taşkale ve İlkan Kalkan tarafından kuruldu.

Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’inin merkez nakli yapıldı!

Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’inin merkez nakli yapıldı Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket’inin merkez nakli Sancaktepe’de yapıldı.

Van'daki depremzedelerin örnek konutları tamamlandı!

İran'da yaşanan deprem sebebiyle Van'ın Başkale ve Saray ilçelerinde evleri yerle bir olan depremzedeler için inşa edilen evlerin örnek konutları tamamlandı...

Van Başkale ve Saray'da depremzedeler konutlarına sonbaharda kavuşacak!

İran'da 23 Şubat 2020 tarihinde yaşanan depremde Van'ın Başkale ve Saray ilçelerindeki evleri yıkılan depremzedelerin kalıcı konutlarına sonbaharda kavuşması planlanıyor.

Kale ve Minare mahallesi kentsel dönüşüm Haberi

Kale ve Minare mahallesi kentsel dönüşüm


Muş'ta yer alan  Merkez , Kale ve Minare mahallelerinde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm ve gelişim projesi dahilinde bazı taşınmazların kamulaştırılması kararlaştırıldı. 


Detaylı bilgi için tıklayın


Kararın eki için