09 / 05 / 2024

kalebodur haberleri

kalebodur haberleri

Türkiye’de adı seramik karo ile özdeşleşen Kalebodur, çimentodan tek tek elde üretilen çini tarzı karolardan esinlenerek yarattığı Elhamra ile geçmişin izlerini mükemmel bir uyumla seramiğe yansıtıyor.

Kalebodur Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kalebodur Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 131 milyon 633 bin 38,98 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, yusuf Kınay, Kadri Tarık Özçelik ve Haluk Alperat ortaklığında kuruldu.

Arka arkaya indirim haberleri geliyor! Ayçiçek yağına bir indirimde A101'den yapıldı

Pandemi döneminden beri arka arkaya yapılan zamların ardından indirim haberleri de arka arkaya gelmeye başladı. Şimdi de Ayçiçek yağında büyük indirim A101'den yapıldı. A101 market zinciri ayçiçek yağında büyük indirim gerçekleştirdiğini ilan etti.

İnşaat sektörü indirim haberleri ile çalkalanıyor! İnşaat demir fiyatları dibe vurdu! Demir fiyatları ne kadar?

İnşaat demir fiyatları son zamanlarda üst üste gelen indirim haberleri çalkalanıyor. Bugün demir fiyatlarına yine 100 lira indirim geldi. 1 ton demir 15 bin 650 lira oldu. Peki demir fiyatları bugün ne kadar? İnce ve kalın inşaat demir fiyatları ne kadar? İşte 29 Nisan 2022 inşaat demir fiyatları

Kalebodur'dan Arşivdeki Fotoğraflar yarışması!

Kalebodur'un kentsel yapılı çevreyle ilgili olarak çekilen fotoğrafları içeren Arşivdeki Fotoğraflar yarışması için 4 Mayıs 2020 tarihine kadar başvuru yapılabilecek.

‘Kalebodur ile Mimarın Mutfağı’ konferansı 11 Mart'ta!

Mimar Fran Silvestre, 11 Mart'ta gerçekleşecek, ‘Kalebodur ile Mimarın Mutfağı’nda Mimarların deneyimlerini ve projelerin tasarım süreçlerinde neler yaşandığını paylaştığı ‘Kalebodur ile Mimarın Mutfağı’nın konuğu olacak...

Ünlü Mimar Spela Videcnik Kalebodur ile Mimarın Mutfağı’nda!

‘Kalebodur ile Mimarın Mutfağı’nın bu dizesinin konuğu Spela Videcnik oldu. Ünlü Mimar Spela Videcnik “Hep aynı tipolojide bina yaptığımız zaman çok sıkılıyoruz” diye konuştu.

Kalebodur, Konya ve Kayseri’de mimarlarla buluştu!

Kalebodur, Konya ve Kayseri’de mimarlar ile bir araya gelerek karo seramikte hayata geçirdiği son yenilikleri paylaştı.

Kalebodur, mimarlık öğrencileri ile buluştu!

Türkiye’de adı seramik karo ile özdeşleşen Kalebodur, üniversitelerle işbirliğine giderek, mimarlık öğrencilerine destek olmayı hedefliyor.

Kalebodur'dan yeni Uptown serisi!

Türkiye’de adı seramik karo ile özdeşleşen Kalebodur, Uptown serisini tanıttı. Kalebodur Uptown serisi sadeliğe yeni bir boyut kazandırıyor.

Çanakkale Seramik ve Kalebodur, porselen karo seçenekleri ile UNICERA’da!

Kaleseramik, ‘UNICERA İstanbul Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda; Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale Banyo ve İtalyan markaları Edilcuoghi ve Edilgres’in yenilikçi ürünleri ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Kalebodur Elegant Marbles koleksiyonu ile büyük ebatın ihtişamını sunuyor!

Kalebodur’un Elegant Marbles koleksiyonu ile yaşam alanlarında 80x160 cm ebadının ihtişamını hissedeceksiniz. Elegant Marbles koleksiyonu, porselen karoyu, yüzey kalitesi ve büyük ebatlarla mekanlara taşıyor.

Kalebodur'dan Luxury Marbles serisi!

Yüzyıllardır seçkin mekânları süsleyen mermerin doğal görünümü, Kalebodur’un özel üretim teknolojisi sayesinde, doğadakine eş ve en gerçekçi desenlerle seramik karolara yansıyor.

Kalebodur C-Extreme serisi ile mekanlardaki görsel etkiyi zenginleşiyor!

Kalebodur’un, ahşap, traverten ve beton dokularını bir araya getirdiği ‘C-Extreme’ serisi, yarattığı sonsuzluk hissiyle mekan algısını yükseltiyor.

kalebodur haberleri Haberi

kalebodur haberleri


Elhamra ile kullanıcılara ilham dolu bir dünya sunan Kalebodur, geçmişin izlerini, yüzey görüntüsündeki doğallıkla mekanlara taşıyor. Kendine özgü çini tarzı desenlerden oluşan Elhamra serisi, 20x20 cm ebadında orta modül, kenar bordür ve köşe parçaları ile kullanıcıları seçenekler...