07 / 05 / 2024

Kalecik Yapı

Kalecik Yapı

Kalecik Yapı Gıda ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ali Eyidoğan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 26 Kasım'da Esenyurt, Halil Fahri Orman Caddesi'nde kuruldu.

Deprem riskine karşı yapı denetimi şart!

Başkent Ankara'da korku ve paniğe sebep olan Kalecik’teki 4.5 büyüklüğündeki deprem, riskli yapı bölgelerini de yeniden akıllara getirdi.

Ankara Kalecik'e tarıma dayalı OSB projesi!

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mustafa Aksu’nun katılımıyla Kalecik’te düzenlenen tarım toplantısında ilçede yapılması planlanan tarıma dayalı organize sanayi bölgesi de (OSB) gündeme geldi. 4 bin dönümlük bir arazi üzerinde yapılması planlanan OSB’nin hayata geçirilmesiyle bölge halkına önemli kat

Kalecik TM Elektrik Enerjisi Hattı Projesi'nin ÇED toplantısı 7 Haziran'da!

Ankara ve Kırıkkale'de yapılması planlanan Kalecik TM-TCDD İzzettin TM Elektrik Enerjisi İletim Hattı Projesi'nin ÇED toplantısını 7 Haziran 2016 günü saat 14:00'da gerçekleşecek.

TOKİ Trabzon Araklı Kalecik cami restorasyonu ihalesi bugün yapılacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon ili Araklı ilçesi Kalecik Mahallesi'nde cami restorasyon inşaatı tamamlama işi yapım işi ihalesi bugün saat 15:00 'de yapılacak.

TOKİ Ankara Kalecik 30 yataklı hastane ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara ili Kalecik ilçesi 30 yataklı entegre ilçe hastanesi işinin çevre düzenlemesi yapım işi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleşecek.

TOKİ Trabzon Araklı Kalecik cami restorasyonu ihalesi 26 Mart'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon ili Araklı ilçesi Kalecik Mahallesi cami restorasyon inşaatı tamamlama işi yapım işi ihalesi 26 Mart'ta saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Ankara Kalecik'te 30 yataklı hastane yaptırıyor!

TOKİ Ankara ili Kalecik ilçesi 30 yataklı entegre ilçe hastanesi işinin çevre düzenlemesi yapım işi ihalesi 19 Mart 2015 tarihinde saat 11:00'de gerçekleşecek.

Kalecik TOKİ'nin su sorunu çözülüyor!

Ak Parti Van Milletvekili Mustafa Bilici, "Aralık ayı içinde ihalesi yapılması planlanan yeni isale hattının tamamlanması ile birlikte inşallah Kalecik bölgesinin su sıkıntısı bitecektir” dedi.

Kalecik Yapı Gıda ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalecik Yapı Gıda ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ali Eyidoğan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 26 Kasım'da Esenyurt, Halil Fahri Orman Caddesi'nde kuruldu.

TOKİ Trabzon Araklı Kalecik'te cami restorasyonu ihalesi bugün!

Trabzon Araklı Kalecik Mahallesi'ndeki caminin restorasyon işinin ihalesi bugün 14.30'da yapılıyor...

Teknik Yapı'dan 50 milyon TL yatırım

Teknik Yapı, 50 milyon lira yatırımla UpCity projesine başladı. Konutlar 79 bin 900 ile 236 bin 200 liradan satılacak.

Yapı Kredi İstanbul şubeleri tek merkezde

Yapı Kredi Yatırım İstanbul'daki şubelerini merkezde bir araya getirme kararı aldı.

Teknik Yapı Upcity'yi satışa çıkarıyor!

Teknik Yapı tarafından Kartal'da inşa edilen Upcity satışa çıkıyor.

Kalecik Yapı Haberi

Kalecik Yapı


Kalecik Yapı Gıda ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ali Eyidoğan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 26 Kasım'da kuruldu. 


Kalecik Yapı Gıda ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; her türlü inşaat taahhüt işleri..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Kalecik Yapı Gıda ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Esenyurt, Halil Fahri Orman Caddesi,...