29 / 04 / 2024

Kalekent teslimleri

Kalekent teslimleri

Gül İnşaat, Liv Yapı ve 35 inşaat ortaklığında Beylikdüzü'nde inşa edilen KaleKent'te fiyatlar 3 bin 500 liradan başlıyor. 1+1,2+1,3+1 ve 4+1'lerin yer aldığı proje, az katlı bin 471 daireden oluşuyor.

KaleKent'te metrekaresi 3 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla!

Gül inşaat, Liv Yapı ve 35 inşaat ortaklığında Beylikdüzü'nde inşa edilen KaleKent'te fiyatlar 3 bin 500 liradan başlıyor.

Kalekent projesinde bugün al gelecek yıl öde kampanyası!

İnşaat sektörü oyuncularından Giil İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale ortaklığıyla Beylikdüzü'n de inşa edilen Kalekent projesinde, 'Yüzde 1 Peşinatla Bugün Al Gelecek Yıl Öde' kampanyası başladı.

Kalekent projesinde 24 ay sıfır faiz!

Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale ortaklığı, Kalekent projelerinde kira öder gibi ev sahibi yapıyor. Yüzde 10 indirim yapılan projede, 24 ay sıfır faiz uygulanıyor. Konut taksitleri bin 900 liradan başlıyor.

Kalekent'te ilk etap Aralık 2015'te teslim!

Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale ortaklığında hayata geçen Kalekent projesinde konutların yüzde 50'si satıldı. 500 milyon lira yatırımla hayata geçen projenin birinci etabında 863, ikinci etabında ise 608 konut bulunuyor

Kalekent projesinde fiyatlar 213 bin TL'den başlıyor!

Kalekent projesinin şu ana kadar yüzde 50'si satıldı. Proje için düzenlenen kampanya kapsamında; Kalekent'ten ev alanlara peşin veya banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor.

Beylikdüzü Kalekent güncel daire fiyatları!

Beylikdüzü Kalekent güncel daire fiyatları 310 bin TL'den başlayarak değişiyor. 2 etaptan oluşan Kalekent Evleri Beylikdüzü projesinde ikinci etap teslimleri bu yıl sonunda yapılıyor...

Kalekent tapu teslimleri 29 Kasım'da!

Kalekent tapu teslimleri 29 Kasım'da saat 14.00’da barbekü partisiyle gerçekleşecek. Projede toplam 1.471 daire yer alıyor.

Beylikdüzü Kalekent'te ilk etap teslimleri Aralık'ta!

Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilen Kalekent'te 1420 daire ve 32 mağaza yer alıyor. 1+1'den 4+1'e toplamda 25 farklı daire seçeneği sunulan projede 33 blok bulunuyor.

Kalekent Beylikdüzü teslimleri ne zaman?

Gül inşaat Liv Yapı ve 3S Kale tarafından inşa edilen projede 100 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki Kalekent Beylikdüzü teslimleri ne zaman?

Beylikdüzü Kalekent iletişim!

Beylikdüzü Kalekent iletişim için 444 38 07 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. İlk etap teslimleri bu yıl eylül ayında yapılacak olan projede peşin alımlarda yüzde 10 indirim uygulanıyor.

TOKİ Malatya Merkez 568 Konut projesi teslimleri!

TOKİ Malatya Merkez 568 Konut projesi teslimleri başladı. Teslimlerin bugün başladığı projede son teslim günü 3 Aralık 2014 olarak belirlendi. Konut teslim duyurusu haberimizde yer alıyor...

Başakşehir Park Mavera daire teslimleri!

Park Mavera projesi 53 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edildi. Proje İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de yükseliyor. Başakşehir Park Mavera daire teslimleri ne zaman yapılacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.

Dumankaya Mozaik teslimleri ne zaman?

Dumankaya Mozaik teslimleri ne zaman sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Dumankaya Mozaik projesinde 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 167 bin 400 liradan başlangıç gösteriyor...

Avrupa Konutları Kale teslimleri ne zaman?

Avrupa Konutları projesi 37 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Proje 800 milyon TL yatırım bedeli ile inşa ediliyor. Peki Avrupa Konutları Kale teslimleri ne zaman?

Bizim Evler 6 teslimleri ne zaman?

Bizim Evler 6 teslimleri ne zaman sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Bizim Evler 6 ptojesinde 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 288 bin liradan başlayarak yükseliyor...

Trendist Ataşehir teslimleri ne zaman?

Trendist Ataşehir teslimleri ne zaman sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Toplam 820 adet konuttan meydana gelen Trendist Ataşehir projesinde teslimlerin 2016 yılının Ekim ayında yapılması planlanıyor...

TOKİ Kütahya Emet 3. Etap teslimleri bugün başlıyor!

TOKİ Kütahya Emet 3. Etap Belediye projesinde yer alan 364 tane dairenin teslimleri 3 Kasım - 12 Kasım 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Konut teslim programı haberimizde yer alıyor...

TOKİ Uşak Tabakhane teslimleri 6 Kasım'da gerçekleşecek!

TOKİ Uşak Tabakhane teslimleri 6 Kasım'da gerçekleşecek. 170 tane daireden meydana gelen projenin konut sözleşmeleri de 6 Kasım tarihinde imzalanacak. Son gün 28 Kasım olarak belirlendi.

Kalekent teslimleri Haberi

Kalekent teslimleri

Gül İnşaat, Liv Yapı ve 35 inşaat ortaklığında Beylikdüzü'nde inşa edilen KaleKent'te fiyatlar 3 bin 500 liradan başlıyor. 1+1,2+1,3+1 ve 4+1'lerin yer aldığı proje, az katlı bin 471 daireden oluşuyor. Liv Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sönmez Aydın, projenin hem oturum hem de yatırım için fırsatlar sunduğunu ifade...