30 / 04 / 2024

Kalekim Camsıva ne demek

Kalekim Camsıva ne demek

Kalekim Camsıva ile camın ışıltısı mekanlarda. Tasarımda yeni arayışları ve dekoratif ihtiyaçları karşılayan ‘Camsıva’, içerdiği cam parçacıkları sayesinde, uygulandığı mekanlarda hareketli ve ışıltılı görüntüler yaratıyor.

İnşaat demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 15 Aralık 2022 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına bugün büyük indirim geldi. Gelen indirimle beraber ince va kalın demir fiyatları düşmeye başladı.1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 15 Aralık 2022 demir fiyat listesi.

Kalekim inşaat malzemeleri sektörüne katkı sağlayacak! 

Kale Holding Mali İşler Direktörü (CFO) Haluk Alperat, Kalekim'in halka arz sürecine ilişkin düzenlenen basın toplantısında ilerleyen günlerde inşaat malzemeleri sektörü portföyüne katkı sağlayacaklarını dile getirdi.

TOKİ Şile Ağva 100 bin konut başvuru tarihleri 2020!

TOKİ Şile Ağva 100 bin konut başvuru tarihleri 2020 haberimizde yer alıyor. TOKİ Şile Ağva 100 bin konut başvuruları ne zaman başlayacak? İşte TOKİ Şile Ağva 100 bin konut başvuru tarihleri 2020...

Kalekim, 9. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'ne sponsor oldu!

Kalekim, üyesi olduğu Türkiye İMSAD tarafından hayata geçirilen, sektörün en büyük etkinliklerinden biri olarak görülen Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'ne "Yenilikçi Ürün Sponsoru" oldu

Kale Boya, Camsıva ile camın parlaklığını mekanlara taşıyor!

Kale Boya, Camsıva ile camın parlaklığı ve ışıltısını, dekoratif sıva ile buluşturuyor. Camsıva, içerdiği cam parçacıkları sayesinde, uygulandığı mekanlarda hareketli ve ışıltılı görüntüler yansıtıyor.

Kalekim Rapitech ile seramik kaplamada hızlı çözüm!

Kalekim, bir gün içerisinde kullanıma açılması gereken mekanlar için geliştirdiği, yüksek yapışma gücüne sahip seramik yapıştırma harcı ‘Rapitech’ ile hızlı çözümler sunuyor.

Kalekim, 39. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’da!

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, 39. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’da, ustaları ve İran’da faaliyet gösteren sektör temsilcilerini ağırlıyor. Akbaş, “Bugüne kadar binlerce ustaya Milli Eğitim Bakanlığı’ndan onaylı sertifika verdik. " dedi.

Ağva Sahil Düzenleme Projesi'nde son durum ne?

Ağva’ya önemli bir turizm destinasyonu daha kazandıracak olan ‘Sahil Düzenleme ve Rekreasyon’ projesinin çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor. İşte Ağva Sahil Düzenleme Projesi'nde son durum...

Kalekim İzolatex Plus ile iç ve dış mekanlarda mükemmel çözüm!

Kalekim, yüksek tutunma gücüne sahip ekstra esnek su yalıtım ve beton koruma harcı ‘İzolatex Plus’ ile iç ve dış mekanlarda mükemmel çözümler sunuyor.

Kalekim Betonart Fresh’le evdeki kötü kokular tarih oluyor!

Türkiye’de ilk kez Kalekim tarafından geliştirilen brüt beton görünümlü dekoratif sıva ‘Betonart Fresh’, özel formülü sayesinde hem kötü kokuları gideriyor hem de nem dengesi sağlıyor.

Şile-Ağva otoyolunda son durum ne?

Şile-Ağva otoyolu çalışmaları hızla devam ediyor. 2013 yılının sonlarında ilk sondaj vurularak başlanan Şile-Ağva-Kandıra Otoyolu '7 Tünel(2983m), 10 Viyadük(3400m), 3x2 Gidiş-Geliş ile Şile-Ağva arası 40 kilometreden 22 kilometreye düşecek.

Kalekim Betonart'la yapılar özüne dönüyor!

Türkiye’de ilk kez Kalekim tarafından geliştirilen brüt beton görünümlü ‘Betonart’ ile yapılar özüne dönüyor. Betonart dekoratif sıva iç ve dış cephelere estetik bir görüntü kazandırıyor.

Kalekim’den kötü kokuları yok eden Betonart Fresh sıva serisi!

Türkiye’de ilk kez Kalekim tarafından geliştirilen brüt beton görünümlü dekoratif sıva ‘Betonart Fresh’, özel formülü sayesinde kötü kokuları giderdiği mekanlarda estetik ve sağlıklı bir atmosfer yaratıyor.

Kalekim Camsıva ne demek Haberi

Kalekim Camsıva ne demek

Tasarımda yeni arayışları ve dekoratif ihtiyaçları karşılayan ‘Camsıva’, içerdiği cam parçacıkları sayesinde, uygulandığı mekanlarda hareketli ve ışıltılı görüntüler yaratıyor.


Türkiye’de ilk kez Kalekim tarafından geliştirilen ve içeriğinde geri dönüşümden elde edilen cam parçacıkları bulunduran çevreci ürün ‘Camsıva’, iç ve dış mekânlarda uygulanabilen son derece dekoratif ve kullanıma hazır renkli sıva olarak, farklı ihtiyaçlara cevap veriyor. 


İç ve dış cephelerde, kara sıva, beton, çimento levha gibi mineral yeni yüzeylerin yanı sıra, ahşap, pleksiglas, pütürlü cam ve eski boyalı yüzeylere uygulanan ‘Camsıva’; suya dayanıklı olduğu gibi, yüksek su buharı geçirgenliği ile binaların nefes almasını sağlıyor. Aşırı soğuk veya sıcak, yağmur, kar, nem gibi ağır hava şartlarından etkilenmeyen ‘Camsıva’, aynı zamanda kabarmayan ve çatlamayan yapısıyla öne çıkıyor. 


‘Camsıva’, cam parçacıklı yapısından dolayı aydınlatma ile bütünleşerek...