30 / 04 / 2024

kalekim garantili usta

kalekim garantili usta

Kalekim, 65 ilde eğitim verdiği 2 bin 500 usta ile ‘garanti’ uygulaması başlattı. Kalekim’in ustalarına seramik uygulaması yaptıranlara 2 yıl uygulama, 10 yıl da ürün garantisi veriliyor.

Kalekim'in Garantili Usta Sistemi ödül aldı!

"Garantili Usta Sistemi" ile tüketici ve ustalar için yeni bir dönem başlatan Kalekim'in projesi, iki aşamalı değerlendirmeden geçti. İlk etapta jürinin kararıyla finale kalan Kalekim, halk oylamasıyla da ödül almaya hak kazandı.

Usta İnşaat Kadıköy 1071 Projesi!

Usta İnşaat Kadıköy 1071 Projesi 'nde 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor. Toplam arsa alanı 15 bin metrekare olarak belirlenen proje konut ve ticari ünitelerden oluşuyor.

Usta İnşaat 1071 Ankara Projesi!

Toplam 20 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen proje 3 blok şeklinde yükseliyor. Usta İnşaat 1071 Ankara Projesi Kızılay 'a 10 dakikalık mesafede yer alıyor.

Usta İnşaat 1071 Ankara projesi geliyor!

Usta İnşaat Ankara'da yeni bir proje hayata geçiriyor. Ofis, residence ve cadde konseptlerini biraraya getiren 1071 Ankara projesi 3 blok olarak tasarlandı.

Moment İstanbul'da kar garantili kampanya!

AC Yapı tarafından İstanbul Kartal'da inşa edilen Moment İstanbul projesinde 15 Ekim'e kadar konut sahibi olanlara özel kampanya başlatıldı. Moment İstanbul'da kar garantili kampanya detayları...

Kale Mantolama yaptırana Enerji Kimlik Belgesi Kalekim’den!

10 yıl garantili ısı yalıtımı sistemi ile sektörde fark yaratan Kalekim, ‘Kale Mantolama’ sisteminin uygulandığı binaları, ayrıca ‘Enerji Kimlik Belgesi-EKB’ sahibi yapıyor.

Moment İstanbul'da kâr garantili kampanya sürüyor!

AC YAPI'NIN Kartal'daki Moment İstanbul projesinde 15 Ekim'e kadar konut sahibi oianlara 'Yüzde 25 Kâr Garantili' kampanya düzenliyor.

Kalekim kış inşaatlarına Wintertech ile çözüm sunuyor!

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, (-10) °C’de dahi yapılara uygulama imkanı sağlayan yenilikçi ürünü ‘Wintertech’ ile zorlu kış şartlarında bile inşaatların durmaması için mükemmel bir çözüm sunuyor.

Toya Moda'da teslimat garantili kampanya!

Toya Moda'da teslimat garantili kampanya kapsamında kredi ve kira ödenmiyor. Dairelerin 267 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projede teslimlerin 2016 yılı Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Kalekim Seracare ile mekanlara hijyen sağlıyor!

Kalekim, seramik yüzeyleri temizleyen ‘Seracare Leke Çıkarıcı’ ve derz dolgularda oluşan lekeleri, doğal içeriği sayesinde aşındırmadan çıkararak mekanlara hijyen sağlayan ‘Seracare Derz Temizleyici’ ile özellikle kadınlar için mükemmel bir temizlik çözü

Kale Mantolama yaptırana Enerji Kimlik Belgesi Kalekim'den!

Kale Mantolama yaptırana ‘ 10 yıl ürün garantisi, 2 yıl uygulama sigortası ’ ve ‘ Enerji Kimlik Belgesi ’ Kalekim’den.

Kalekim Betonart'la yapılar özüne dönüyor!

Türkiye’de ilk kez Kalekim tarafından geliştirilen brüt beton görünümlü ‘Betonart’ ile yapılar özüne dönüyor. Betonart dekoratif sıva iç ve dış cephelere estetik bir görüntü kazandırıyor.

Kalekim Ultratech ile sektörde bir ilke imza atıyor!

Yapı kimyasalları sektörünün lider markası Kalekim, üç saat gibi kısa bir sürede priz alan, son derece esnek ve her türlü iklim koşullarına karşı dayanıklı yapıştırma harcı ‘Ultratech’ ile sektörde bir ilke daha imza atıyor.

kalekim garantili usta Haberi

kalekim garantili usta

Yapı kimyasalları alanında faaliyet gösteren Kale Grubu şirketlerinden Kalekim, ‘garantili usta’ servisi başlattı. Buna göre, banyo, mutfak, balkon, teras gibi mekanlarda seramik uygulaması yaptırmak isteyenler Kalekim’in önerdiği ustalarla bu işi yaptırdığında, 2 yıl uygulama, 10 yıl da ürün garantisine sahip oluyor.

Kalekim’in 2001 yılında kurduğu ve bugün üye sayısı 55 bine ulaşan ‘usta kulübü’den 2 bin 500 ustayla başlayan ‘garantili usta’ uygulamasının sayısının önümüzdeki günlerde de artırılması hedefleniyor.


Şirketin bu yıl 41’inci yaşını kutladığını belirten Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş, şirketin çok emekler verilerek bugünlere geldiğini söyledi. Akbaş, grubun kurucusu İbrahim Bodur’un inşaat kimyasallarında kullanılan kazeini (sütte bulunan bir protein) almak için İstanbul’dan arabayla Kars’a gittiğini anlattı. Köy köy dolaşarak 55 bin kayıtlı ustaya ulaştıklarını belirten Akbaş, “Usta kahvelerinde gezerek, onları...