03 / 05 / 2024

kalekim kurs

kalekim kurs

Nitelikli usta yetiştirmeyi başlatan Kalekim, 2015 yılı sonuna kadar 10 ilde düzenleyeceği "Geliştirme ve Uyum Kursları" ile eğitim alacak 500 ustaya daha sertifika vermeyi hedefliyor..

Coşkun Kurs Ve Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Coşkun Kurs Ve Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Umut Coşkun tarafından kuruldu.

Eğitim Bakanlığı’ndan kararlı adım: 2000’e yakın merdiven altı kurs kapatılacak

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), izinsiz ve yasal olmayan şekilde faaliyet gösteren toplam 1.825 kurs hakkında denetim ve kapatma işlemleri başlatma kararı aldı. Yasal izni olmadan faaliyet gösteren bu yerlere hem mühürleme işlemi uygulanacak hem de işletme sahiplerine idari para cezası kesilecek. 

2023 ehliyet kurs ve sürücü belgesi harç ücretleri ne kadar oldu? Ehliyet harç ücreti kaç TL oldu?

Ehliyet, veya resmi adıyla Sürücü Belgesi otomobil, otobüs, traktör gibi motorlu, veya motorsuz kara taşıtları için kullanılan resmi bir belge olarak kullanılıyor. Peki, 2023 ehliyet kurs ve sürücü belgesi harç ücretleri ne kadar oldu? İşte detaylar...

Ehliyet, kurs ve sürücü belgesi harç ücretleri 2023 ne kadar oldu?  Sürücü kursu fiyatları kaç TL? 

Ehliyet almak isteyenler 2023 güncel ehliyet ücretlerini mercek altına aldı. Bilindiği üzere ehliyet kurs fiyatları ve sınav harç ücretleri 2023 yılında güncellendi. İşte yeni ödemeler ve tüm detayları...

2023 ehliyet kurs ücreti kaç TL? Ehliyet harç ücreti ne kadar?

Ehliyet almak isteyen vatandaşlar kurs ücretlerini merakla sorguluyor. Peki, 2023 ehliyet kurs fiyatları ne kadar, kaç TL?

MEB ücretsiz kurs takvimini açıklandı! MEB kurs başvurusu nereden yapılır? İşte detaylar!

MEB, yarıyıl tatilinde açılacak ücretsiz kurs başvurularını 9 Ocak'ta başlatacağını açıkladı. İşte MEB kurs takvimi!

Kalekim inşaat malzemeleri sektörüne katkı sağlayacak! 

Kale Holding Mali İşler Direktörü (CFO) Haluk Alperat, Kalekim'in halka arz sürecine ilişkin düzenlenen basın toplantısında ilerleyen günlerde inşaat malzemeleri sektörü portföyüne katkı sağlayacaklarını dile getirdi.

Kalekim’e Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi!

Kalekim, bu defa da Türk Standartları Enstitüsü’nün (TSE) belirlediği; hijyen, enfeksiyon önleme ve kontrol değerlendirme programı şartlarını yerine getirerek,‘COVID-19 Güvenli Üretim Belgesi’ni almak için hak kazandı.

Kalekim, yapı kimyasalları sektörünün lideri seçildi!

Kalekim, dünyanın önde gelen insan kaynakları ve yönetim danışmanlığı şirketi Kincentric, tarafından gerçekleştirilen “Kincentric Best Employers 2019" araştırmasında 3’üncü kez Türkiye’nin ‘En İyi İş Yeri’ ödülünü aldı.

Kepez Şafak Mahallesi'ne taziye evi ve kurs merkezi müjdesi!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Şafak Mahallesi'ne taziye evi yapacaklarını ve 2'nci kurs merkezi açacaklarını söyledi.

Kalekim, 9. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'ne sponsor oldu!

Kalekim, üyesi olduğu Türkiye İMSAD tarafından hayata geçirilen, sektörün en büyük etkinliklerinden biri olarak görülen Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'ne "Yenilikçi Ürün Sponsoru" oldu

Kalekim yurt dışında büyümeye devam edecek!

Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş yaptığı açıklamada "Kalekim olarak özellikle Balkanlar ve Afrika'da farklı açılımlara ağırlık veriyoruz. Yatırım planlarımızda bir sonraki rotamız Kenya, Arnavutluk ve Cezayir olacak. Bu bölgelerde de yatırım ortaklığı modeliyle ilerleyeceğiz." dedi.

Kalekim Ultralastic ile güçlü ve hızlı su yalıtımı!

Kalekim, su yalıtım ve beton koruma harcı ‘Ultralastic’ ile en hızlı ve güvenilir çözümleri tüketici ve profesyonellerle buluşturuyor. Her türlü yapıda uygulanabilen Ultralastic, sadece 2 saatte yağmura dayanım kazanıyor, 16 saat sonra basınçlı suya dayanıklı hale geliyor.

kalekim kurs Haberi

kalekim kurs

Kalekim, sürdürdüğü eğitim faaliyetleriyle yapı kimyasalları sektörüne nitelikli usta kazandırmaya devam ediyor. Kalekim, bu yıl 10 ilde gerçekleştireceği 'Geliştirme ve Uyum Kursları' ile 500 ustaya eğitim verirken, 51 ilde de toplam 10 bin ustanın katılacağı eğitim seminerleri düzenleyecek. 

Kalekim açıklamasına göre, kuruluşundan itibaren ustalara yönelik düzenlediği eğitim ve seminerlerle Türkiye'de nitelikli usta yetiştirmeyi başlatan Kalekim, 2015 yılı sonuna kadar 10 ilde düzenleyeceği "Geliştirme ve Uyum Kursları" ile eğitim alacak 500 ustaya daha sertifika vermeyi hedefliyor. Kursların yanı sıra j— 51 ilde etaplar halinde 100 ayrı seminer düzenleyecek Kalekim, toplam 10 bin katılımcıya nitelildi usta bilincini aktaracak.Geliştirme ve Uyum Kursları, Bolu, Eskişehir, Gaziantep, izmir, Kütahya, Manisa, Muğla, Sivas, Şanlıurfa ve Van'da gerçekleştirilecekAçıklamaya göre, eğitim seminerlerini düzenlenecek diğer iller ise Adana, Afyon,...