02 / 05 / 2024

Kalekim nitelikli usta kursları ne zaman başlıyor

Kalekim nitelikli usta kursları ne zaman başlıyor

Nitelikli usta yetiştirmeyi başlatan Kalekim, 2015 yılı sonuna kadar 10 ilde düzenleyeceği "Geliştirme ve Uyum Kursları" ile eğitim alacak 500 ustaya daha sertifika vermeyi hedefliyor..

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın usta eğitimleri devam ediyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı " İnşaat sektöründe nitelikli iş gücü " sloganıyla başlattığı usta eğitimlerine devam ediyor.

Kalekim'in Garantili Usta Sistemi ödül aldı!

"Garantili Usta Sistemi" ile tüketici ve ustalar için yeni bir dönem başlatan Kalekim'in projesi, iki aşamalı değerlendirmeden geçti. İlk etapta jürinin kararıyla finale kalan Kalekim, halk oylamasıyla da ödül almaya hak kazandı.

Kale Mantolama yaptırana Enerji Kimlik Belgesi Kalekim’den!

10 yıl garantili ısı yalıtımı sistemi ile sektörde fark yaratan Kalekim, ‘Kale Mantolama’ sisteminin uygulandığı binaları, ayrıca ‘Enerji Kimlik Belgesi-EKB’ sahibi yapıyor.

Kalekim kış inşaatlarına Wintertech ile çözüm sunuyor!

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, (-10) °C’de dahi yapılara uygulama imkanı sağlayan yenilikçi ürünü ‘Wintertech’ ile zorlu kış şartlarında bile inşaatların durmaması için mükemmel bir çözüm sunuyor.

Kalekim Seracare ile mekanlara hijyen sağlıyor!

Kalekim, seramik yüzeyleri temizleyen ‘Seracare Leke Çıkarıcı’ ve derz dolgularda oluşan lekeleri, doğal içeriği sayesinde aşındırmadan çıkararak mekanlara hijyen sağlayan ‘Seracare Derz Temizleyici’ ile özellikle kadınlar için mükemmel bir temizlik çözü

Kale Mantolama yaptırana Enerji Kimlik Belgesi Kalekim'den!

Kale Mantolama yaptırana ‘ 10 yıl ürün garantisi, 2 yıl uygulama sigortası ’ ve ‘ Enerji Kimlik Belgesi ’ Kalekim’den.

Kalekim Betonart'la yapılar özüne dönüyor!

Türkiye’de ilk kez Kalekim tarafından geliştirilen brüt beton görünümlü ‘Betonart’ ile yapılar özüne dönüyor. Betonart dekoratif sıva iç ve dış cephelere estetik bir görüntü kazandırıyor.

Kalekim Ultratech ile sektörde bir ilke imza atıyor!

Yapı kimyasalları sektörünün lider markası Kalekim, üç saat gibi kısa bir sürede priz alan, son derece esnek ve her türlü iklim koşullarına karşı dayanıklı yapıştırma harcı ‘Ultratech’ ile sektörde bir ilke daha imza atıyor.

Kalekim’den kötü kokuları yok eden Betonart Fresh sıva serisi!

Türkiye’de ilk kez Kalekim tarafından geliştirilen brüt beton görünümlü dekoratif sıva ‘Betonart Fresh’, özel formülü sayesinde kötü kokuları giderdiği mekanlarda estetik ve sağlıklı bir atmosfer yaratıyor.

Hasan Usta Gaziosmanpaşa Kültür Merkezi çalışmalarını inceledi!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Gaziosmanpaşa halkına en iyi hizmeti sunmaya çalıştıklarını belirterek, Gaziosmanpaşa Kültür Merkezi’ndeki çalışmaların mümkün olan en kısa sürede bitirileceğini söyledi...

Kalekim UltraFuga ile mekanlara canlılık getirecek!

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, 32 farklı renk seçeneği ve yüksek performanslı yapısıyla, ıslak hacimlerdeki derz dolgu alanında tüm beklentileri karşılayan ‘UltraFuga’ ile mekanlara canlı ve estetik bir görünüm kazandırıyor.

Ankara’ya 'nitelikli yeşil' geliyor!

Belediyeler son yıllarda kentlerin yeşil görünüm kazanmasına yönelik açılımlarda bulunurken, elini taşın altına koyan inşaat sektör temsilcileri de “nitelikli yeşilin” önünü açıyor. “Yeşile yatırım” konusunda belediyeler önemli işlere imza atıyor.

Sarıusta İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıusta İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Sarıusta tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Haziran'da Beykoz, Kavacık Mahallesi, Yurtsever Sokak' ta kuruldu.

Kalekim nitelikli usta kursları ne zaman başlıyor Haberi

Kalekim nitelikli usta kursları ne zaman başlıyor

Kalekim, sürdürdüğü eğitim faaliyetleriyle yapı kimyasalları sektörüne nitelikli usta kazandırmaya devam ediyor. Kalekim, bu yıl 10 ilde gerçekleştireceği 'Geliştirme ve Uyum Kursları' ile 500 ustaya eğitim verirken, 51 ilde de toplam 10 bin ustanın katılacağı eğitim seminerleri düzenleyecek. 

Kalekim açıklamasına göre, kuruluşundan itibaren ustalara yönelik düzenlediği eğitim ve seminerlerle Türkiye'de nitelikli usta yetiştirmeyi başlatan Kalekim, 2015 yılı sonuna kadar 10 ilde düzenleyeceği "Geliştirme ve Uyum Kursları" ile eğitim alacak 500 ustaya daha sertifika vermeyi hedefliyor. Kursların yanı sıra j— 51 ilde etaplar halinde 100 ayrı seminer düzenleyecek Kalekim, toplam 10 bin katılımcıya nitelildi usta bilincini aktaracak.Geliştirme ve Uyum Kursları, Bolu, Eskişehir, Gaziantep, izmir, Kütahya, Manisa, Muğla, Sivas, Şanlıurfa ve Van'da gerçekleştirilecekAçıklamaya göre, eğitim seminerlerini düzenlenecek diğer iller ise Adana, Afyon,...