02 / 05 / 2024

Kalekim seramik kaplama

Kalekim seramik kaplama

Yapı kimyasalları sektörünün öncü firması Kalekim; boya, izolasyon uygulamaları ve seramik kaplanması öncesi yüzey hazırlığında kullanılan en uygun teknik çözümü ‘GYPSASTAR’ astar ile sunuyor.

BaByliss Saç Kurutma Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 22 Mart 2023 fiyat listesi

BaByliss saç kurutma makineleri, farklı hız ve sıcaklık ayarlarına sahiptir ve bazı modellerinde iyon teknolojisi veya seramik kaplama gibi özellikler de bulunabilir. İyon teknolojisi, saçların daha pürüzsüz, parlak ve sağlıklı görünmesine yardımcı oluyor. BaByliss Saç Kurutma Makinesi uygun fiyata

Alanya Kalesi’ndeki tahribat için ifadeler alındı!

Alanya Kalesi’ne ait tarihi surlara beton ve seramik kaplama yaptığı belirtilen Avusturyalı Walter Godina, Türkiye’ye döner dönmez KOM Şube Müdürlüğü’nde açıklamalarda bulundu.

Kalekim 1060 Technomax 30 ile maksimum performans!

Kalekim’in yapıştırma harcındaki tüm beklentileri karşıladığı yenilikçi ürünü ‘1060 Technomax 30’, her türlü kaplama malzemesinin iç ve dış mekanlarda uygulanmasında mükemmel sonuç veriyor.

Kalekim’den zeminler için en ideal çözüm: Tecnica 242 SL!

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, çok geniş bir kullanım alanına sahip, kendiliğinden yayılan kaplama malzemesi ‘Tecnica 242 SL’ ile her türlü zemin için estetik ve dayanıklı çözümler sunuyor.

Kalekim Rapitech ile seramik kaplamada hızlı çözüm!

Kalekim, bir gün içerisinde kullanıma açılması gereken mekanlar için geliştirdiği, yüksek yapışma gücüne sahip seramik yapıştırma harcı ‘Rapitech’ ile hızlı çözümler sunuyor.

Kalekim Ultratech ile seramik uygulaması artık çok kolay!

Kalekim’in geliştirdiği, üç saat gibi kısa bir sürede kuruyan, son derece esnek ve dayanıklı yapıştırma harcı ‘Ultratech’ ile seramik uygulaması artık çok kolay.

Kalekim GYPSASTAR ile seramik kaplamasının lideri!

Yapı kimyasalları sektörünün öncü firması Kalekim; boya, izolasyon uygulamaları ve seramik kaplanması öncesi yüzey hazırlığında kullanılan en uygun teknik çözümü ‘GYPSASTAR’ astar ile sunuyor.

Seramik kaplama malzemeleri katma değer fark yaratıyor!

Yer döşemeleri pazarının önemli ürünlerinden olan seramik kaplama malzemeleri sektörü, yarattığı katma değerle fark yaratıyor. 400 milyon dolar ihracatı olan sektörün ithalatı ise sadece 40 milyon dolar civarında.

Kalekim Ultrafuga Flex ile derz dolgu özelliklerini tek üründe buluşturdu!

Kalekim’in her türlü kaplama malzemesinde güvenle uygulanmak üzere geliştirdiği, silikon katkılı ve esnek derz dolgu ürünü ‘Ultrafuga Flex’, iç ve dış mekanlarda mükemmel sonuç veriyor.

Kalekim Dolgulu Astar ile kırmadan tadilat yapmak mümkün!

Yapı kimyasalları sektörününün öncü ve lider firması Kalekim, seramik üzeri seramik uygulamaları için sunduğu ‘Dolgulu Astar’ ürünüyle, evlerini kırıp dökmeden yenilemek isteyenlerin hayatını kolaylaştırıyor.

Kalekim Ultrafuga Flex ile üstün özellikler tek üründe!

Kalekim’in her türlü kaplama malzemesinde güvenle uygulanmak üzere geliştirdiği, silikon katkılı ve esnek derz dolgu ürünü Ultrafuga Flex, iç ve dış mekanlarda mükemmel sonuç veriyor.

Kalekim Seracare ile mekanlara hijyen sağlıyor!

Kalekim, seramik yüzeyleri temizleyen ‘Seracare Leke Çıkarıcı’ ve derz dolgularda oluşan lekeleri, doğal içeriği sayesinde aşındırmadan çıkararak mekanlara hijyen sağlayan ‘Seracare Derz Temizleyici’ ile özellikle kadınlar için mükemmel bir temizlik çözü

Mekan tasarımında yeni tercih porselen karolar!

Seramik Kaplama Malzemeleri Üreticileri Derneği’nden (SERKAP) gelen açıklamaya göre, porselen karoların doğal görünümlü modelleri kusursuz çizgileri ve renkleriyle mekan tasarımlarında ilk tercih olmaya devam ediyor

Kalekim seramik kaplama Haberi

Kalekim seramik kaplama

Yapı sektöründe 43. yılını kutlayan Kalekim, geliştirdiği ürünlerle tüketici ve profesyonellerin hayatını kolaylaştırarak, sektöre öncülük etmeye devam ediyor. Kalekim’in, seramik kaplanması öncesi yüzey hazırlığında, izolasyon ve boya gibi uygulamalardan önce kullanılması için geliştirdiği sentetik reçine emülsiyonu esaslı astarı ‘GYPSASTAR’, yapı kimyasalları sektöründe önemli bir ihtiyacı karşılıyor. 


Yüzeylerin gözenekliliği ve emiciliğini azaltan ‘GYPSASTAR’, çimento ve alçı esaslı sıva ve benzeri ürünler için uzun çalışabilme süresi sağlıyor. Büzülmeden kaynaklanan çatlamaları engelleyen ürün; esnek, kompakt ve parlak bir film oluşturuyor. 


Suyun yüzey tarafından aşırı hızlı bir şekilde emilmesini engelleyen ‘GYPSASTAR’, alçı panel, alçı sıva ve beton yüzeylerde, fırça ve rulo ile kolaylıkla...