28 / 04 / 2024

kalekim usta kursu

kalekim usta kursu

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, bu yıl 10 ilde gerçekleştireceği ‘Geliştirme ve Uyum Kursları’ ile 500 ustaya eğitim verirken, 51 ilde de toplam 10 bin ustanın katılacağı eğitim seminerleri düzenleyecek.

Kalekim'in Garantili Usta Sistemi ödül aldı!

"Garantili Usta Sistemi" ile tüketici ve ustalar için yeni bir dönem başlatan Kalekim'in projesi, iki aşamalı değerlendirmeden geçti. İlk etapta jürinin kararıyla finale kalan Kalekim, halk oylamasıyla da ödül almaya hak kazandı.

Fethiye Kuran Kursu inşaatı Eylül'de bitecek!

Muğla Valisi Amir Çiçek bir dizi ziyaretler için geldiği Fethiye'de Fethiye Müftüsü Oğuzhan Kadıoğlu tarafından başlatılan Yatılı Kuran Kursu inşaatını ziyaret ederek bilgi aldı.

Kartal Rahmanlar Kuran Kursu imar planı tadilatı askıdan iniyor!

İstanbul Kartal İlçesi, Karlıktepe Mahallesi, 1992 ada, 320 parseldeki Rahmanlar Kuran Kursu'nun bir kısmı ile tescil dışı alana ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı tadilatı yarın askidan iniyor.

Sarıusta İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıusta İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Sarıusta tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Haziran'da Beykoz, Kavacık Mahallesi, Yurtsever Sokak' ta kuruldu.

İstanbul Konuralp Yatılı Kız Kur’an Kursu inşaatı ne zaman bitecek?

İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Rahmi Yaran yapımı devam eden Konuralp Yatılı Kız Kur’an Kursu ek bina inşaatını ve Konuralp Hafızlık Yatılı Kız Kur’an Kursunu ziyaret etti.

Kalekim Betonart Fresh mekanların havasını yeniliyor!

Türkiye’de ilk kez Kalekim tarafından geliştirilen Kale Boya’nın brüt beton görünümlü dekoratif sıvası ‘Betonart Fresh’, özel formülü sayesinde kötü kokuları giderdiği mekanlarda estetik ve sağlıklı bir atmosfer yaratıyor.

Hasan Tahsin Usta: Kentsel dönüşüm trafik sorununa çözüm oluyor!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, 4. Uluslararası Ulaşım ve Araç Park Alanları Yönetimi Sempozyumu’nda yaptığı konuşmada, “Kentsel dönüşümün en önemli faydalarından biri de trafik ve otopark sorununa da çözüm olması” dedi.

Kartal Rahmanlar Kuran Kursu imar planı tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Kartal İlçesi, Karlıktepe Mahallesi, 1992 ada, 320 parseldeki Rahmanlar Kuran Kursu'nun bir kısmı ile tescil dışı alana ilişkin 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıktı...

Hasan Tahsin Usta: Kentsel dönüşümü etap etap yapacağız!

Kentsel Dönüşüm Toplantısı'nda konuşan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, “Yapılacak kentsel dönüşümde yatırımcının karını minimumda, hak sahibinin karını maksimum seviyede tutacak bir finansman modeli uyguladık” dedi.

Usta İnşaat Fikirtepe proje alanı boşaltılıyor!

İmza oranının yüzde 100'e tamamlandığı Usta İnşaat Fikirtepe proje alanında boşaltmalar başladı. Boşaltılan binaların yıkımının da başladığı Usta İnşaat Fikirtepe projesinin inşaatının ne zaman başlayacağı henüz belli değil...

Folkart Gallery'den öğrencilere ücretsiz resim kursu!

Folkart Gallery, sosyal sorumluluk projesi kapsamında 15 Haziran'dan 20 Ağustos'a kadar ana sınıfı ile 4. sınıf arasındaki öğrencilere yönelik olarak ücretsiz resim kursu düzenlenecek.

ERA'nın Emlak Reklam ve Araştırma Kursu'na yoğun ilgi!

ERA Gayrimenkul, start verdiği ‘Emlak Reklam ve Araştırma Kursu’na ilgi yoğun. MEB onaylı sertifikalarını alan kursiyerler gayrimenkul sektöründe kurumsal marka çatısı altında çalışma imkanına da kavuşacak.

Hasan Tahsin Usta'dan kentsel dönüşüm uyarısı!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Mevlana Mahallesi Mahallesi sakinleriyle Kentsel Dönüşüm Bilgilendirme Toplantısı’nda biraraya geldi. Başkan Tahsin Usta, “Yerlerinizi satmayın, değerleniyor” diyerek vatandaşları uyardı.

kalekim usta kursu Haberi

kalekim usta kursu

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, Türkiye’nin dört bir yanında sürdürdüğü eğitim faaliyetleriyle sektöre nitelikli usta kazandırmaya devam ediyor. ‘Garantili Usta Sistemi’ni başlatarak dünyada bir ilke imza atan Kalekim, bu yıl 10 ilde gerçekleştireceği ‘Geliştirme ve Uyum Kursları’ ile 500 ustaya eğitim verirken, 51 ilde de toplam 10 bin ustanın katılacağı eğitim seminerleri düzenleyecek. 


Kuruluşundan itibaren ustalara yönelik düzenlediği eğitim ve seminerlerle Türkiye’de nitelikli usta yetiştirmeyi başlatan öncü bir kuruluş olan Kalekim, 2015 yılı sonuna kadar 10 ilde düzenleyeceği ‘Geliştirme ve Uyum Kursları’ ile eğitim alacak 500 ustaya daha sertifika vermeyi hedefliyor. Kursların yanı sıra 51 ilde etaplar halinde 100 ayrı seminer düzenleyecek Kalekim, toplam 10 bin katılımcıya nitelikli usta bilincini aktaracak. 


Bugüne kadar seminerlerle 200 bin kişiye ulaştık


Bugün üye sayısı 55...