07 / 05 / 2024

Kaleseramik çanakkale

Kaleseramik çanakkale

Kaleseramik’in, Çanakkale’deki güçlü iş ortağı Özkorkmaz Yapı bünyesinde yer alan yeni mağazası, Kale Grubu üst yönetiminin de yer aldığı özel bir törenle açıldı.

Kaleseramik’in Çanakkale’deki mağazası açıldı!

Kaleseramik’in, Çanakkale’deki güçlü iş ortağı Özkorkmaz Yapı bünyesinde yer alan yeni mağazası, Kale Grubu üst yönetiminin de yer aldığı özel bir törenle açıldı.

Çanakkale Seramik Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'ne sponsor oldu!

Kaleseramik,Çanakkale Seramik markasıyla "Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi"ne sponsoru oldu.

Çanakkale Seramik ve Kalebodur, porselen karo seçenekleri ile UNICERA’da!

Kaleseramik, ‘UNICERA İstanbul Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda; Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale Banyo ve İtalyan markaları Edilcuoghi ve Edilgres’in yenilikçi ürünleri ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Kaleseramik 2016 Yapı Fuarı'na katılıyor!

Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale ve İtalyan markaları Edilcoughi ve Edilgres ile uluslararası seramik pazarının en önemli oyuncularından biri olan Kaleseramik; tasarım ve teknoloji odaklı ürünleri ile Yapı Fuarı’nda fark yaratıyor.

Kaleseramik yılın ilk ihracatını yaptı!

Çanakkale'nin Çan ilçesinde faaliyet gösteren Kaleseramik, yılın ilk ihracatını Kanada, İngiltere ve Suudi Arabistan'a gerçekleştirdi. Kale Nakliyat Genel Müdürü Ahmet Sert, fabrikada düzenlenen törende yaptı.

Kale Grubu'nun acı günü: Hacı Mehmet Okyay vefat etti!

Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, Kale Grubu Teknik Bölüm Başkanı Osman Okyay, Kaleseramik Çanakkale Kalebodur Seramik Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Okyay'ın amcası Hacı Mehmet Okyay vefat etti..

Bahadır Kayan: Kaleseramik ürünleri ilhamımız insan konsepti taşıyor!

Çanakkale Seramik, İtalya'da satın aldığı Edilcoughi ve Edilgres markalarıyla, uluslararası seramik pazarının en önemli oyuncularından biri haline gelen Kaleseramik; teknoloji ve tasarım odaklı ürünleri ile UNICERA'da fark yarattı.

Kaleseramik farklı yaşam tarzlarına özel tasarımlarıyla UNICERA’da!

Çanakkale Seramik, Kalebodur ve Kale’nin yanı sıra İtalya'da satın aldığı Edilcoughi ve Edilgres ile, uluslararası seramik pazarının en önemli oyuncularından biri haline gelen Kaleseramik; teknoloji ve tasarım odaklı ürünleri ile UNICERA’da fark yaratıyor

Kaleseramik, teknoloji ve tasarım ürünlerine odaklandı!

Çanakkale Seramik, Kalebodur ve Kale’nin yanı sıra Edilcoughi ve Edilgres markalarıyla, uluslararası seramik pazarının en önemli oyuncularından biri haline gelen Kaleseramik; teknoloji ve tasarım odaklı ürünleri ile UNICERA’da fark yarattı.

Kaleseramik, Unıcera Fuarı'na katılacak!

Çanakkale Seramik, Kalebodur ve Kale'nin yanı sıra İtalya'da satın aldığı Edicoughi ve Edilgres markalarıyla, seramik pazarının önemli oyuncularından biri haline gelen Kaleseramik; teknoloji ve tasarım odaklı ürünleriyle Unıcera'da yer alacak.

Kaleseramik, yenilikçi ürünleriyle UNICERA’da fark yaratıyor!

Kaleseramik, Çanakkale Seramik, Kalebodur ve Kale ’nin yanı sıra, İtalya’da satın aldığı Edilcuoghi ve Edilgres markalarıyla uluslararası seramik pazarının en önemli oyuncularından biri haline geldi.

Kaleseramik ödüllü ürünleriyle Yapı Fuarı'nda!

Kaleseramik, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 6-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında gerçekleşen 37. Uluslararası Yapı Fuarı’nda, Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale, Edilcoughi ve Edilgres markaları ile yer alıyor...

Çanakkale'de 1.2 milyon TL'ye satılık zeytinlik!

Çanakkale'de 3 ayrı zeytinlik toplamında 1 milyon 241 bin TL'ye satılacak. Satışlar; 13 Temmuz Cuma günü 11:10-11:40 saatleri arasında yapılacak

Kaleseramik çanakkale Haberi

Kaleseramik çanakkale

Türkiye seramik sektörünün öncü ve lider kuruluşu Kaleseramik’in, Çanakkale’deki güçlü iş ortağı Özkorkmaz Yapı bünyesinde yer alan yeni mağazası, Kale Grubu üst yönetiminin de yer aldığı özel bir törenle açıldı. Kaleseramik’in yeni mağazacılık konseptine uygun olarak dizayn ettiği mağaza toplamda 1500 metrekare alanda tüketici ve profesyonellere hizmet sunacak.

Özkorkmaz Yapı’nın Biga’daki yeni mağazasının açılış töreninde Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay, Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Teknik Bölüm Başkanı Osman Okyay ve Kaleseramik Genel Müdürü Altuğ Akbaş katıldı. Törende konuşan Zeynep Bodur Okyay, bu iş ortaklığının her iki taraf için yıllarca başarının adı olduğundan bahsederek “Özkorkmaz Yapı’nın ilk mağazasını 2004 yılında değerli büyüğümüz İbrahim Bodur açmıştı. Dağıtım kanalımız olan bayilerimizle ilişkilerimize son derece önem...