05 / 05 / 2024

Kalkan Temizlik Yemek Gıda İnşaat adres

Kalkan Temizlik Yemek Gıda İnşaat adres

Kalkan Temizlik Yemek Gıda İnşaat Ve Tic Ltd Beyoğlu Şubesi 600 bin TL sermaye bedeli ile Murat Noyan tarafından açıldı.

CarrefourSA’da 18 parça yemek takımı 649,90 TL’ye, Vileda turbo temizlik seti 985,90 TL’ye düştü!

CarrefourSA’nın başlattığı dev indirim kampanyası yarın sona erecek. Carrefour’da 18 parça yemek takımı 649,90 TL’ye, Vileda turbo temizlik seti 985,90 TL’ye düştü. İşte CarrefourSA 21 Kasım 2023 fiyat listesi...

Kalkan Temizlik Yemek Gıda İnşaat Ve Tic Ltd Beyoğlu Şubesi açıldı!

Kalkan Temizlik Yemek Gıda İnşaat Ve Tic Ltd Beyoğlu Şubesi 600 bin TL sermaye bedeli ile Murat Noyan tarafından açıldı.

Pak Kandemir Turizm İnşaat Yemek Gıda Temizlik Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pak Kandemir Turizm İnşaat Yemek Gıda Temizlik Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kandemir tarafından kuruldu.

Gök Toplu Yemek Toplu Temizlik Enerji İnşaat'ın merkez nakli yapıldı!

Gök Toplu Yemek Toplu Temizlik Enerji İnşaat Nakliyat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Gök Toplu Yemek Toplu Temizlik Enerji İnşaat'ın merkez nakli bugün Sancaktepe'de yapıldı. 

Türkbay Gıda İnşaat Taahhüt Turizm Temizlik Yemek Mühendislik Hiz. Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkbay Gıda İnşaat Taahhüt Turizm Temizlik Yemek Mühendislik Hiz. Nakliyat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Burçe Erbay tarafından kuruldu.

Avam Demir Çelik Gıda İnşaat Petrol Temizlik Yemek Taş.İth.İhr.Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avam Demir Çelik Gıda İnşaat Petrol Temizlik Yemek Taş.İth.İhr.Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Özer tarafından kuruldu. 

8a Yapı İnşaat Yemek Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

8a Yapı İnşaat Yemek Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane’de 40 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Adsiz tarafından kuruldu. 

USF İnşaat Turizm Sosyal Hizmetler Yemek Temizlik ve Organizasyon San.ve Tic. A.Ş.Kartal Şubesi açıldı!

USF İnşaat Turizm Sosyal Hizmetler Yemek Temizlik ve Organizasyon San.ve Tic. A.Ş.Kartal Şubesi, Murat Gürler Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 27 Ocak'ta Kartal, Soğanlık, Orta Mahallesi'nde açıldı.

Özdemirbey Nakliyat Temizlik İnşaat Yemek ve Yerli Ürünler Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti.Kağıthane Şubesi açıldı!

Özdemirbey Nakliyat Temizlik İnşaat Yemek ve Yerli Ürünler Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti.Kağıthane Şubesi, Veysi Güney Dalaz Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 21 Ekim'de Kağıthane'de açıldı.

BMF Gıda Yemek Üretim Hizmeti Temizlik İnşaat Ayakkabı San.Tic. Ltd.Şti.Beylikdüzü İstanbul Şb. açıldı!

BMF Gıda Yemek Üretim Hizmeti Temizlik İnşaat Ayakkabı San.Tic. Ltd.Şti.Beylikdüzü İstanbul Şb. Havva Er Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 10 Ağustos'ta Beylikdüzü, Adnan Kehveci Mahallesi, Avrupa Caddesi'nde açıldı.

USF İnşaat Turizm Sosyal Hizmetler Yemek Temizlik ve Organizasyon Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

USF İnşaat Turizm Sosyal Hizmetler Yemek Temizlik ve Organizasyon Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Murat Gürler Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Ecem Müteahhitlik İnşaat ve Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ecem Müteahhitlik İnşaat ve Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Muhammed Emin Yıldırım tarafından 30 bin TL'lik sermaye bedeli ile 15 Nisan'da Sancaktepe 'de kuruldu.

Beşyıldız Çiçekçilik Çikolata Otopark İşletmeleri Halı Temizlik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Beşyıldız Çiçekçilik Çikolata Otopark İşletmeleri Halı Temizlik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İlhami Yıldız, Niyazi Yıldız tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Kalkan Temizlik Yemek Gıda İnşaat adres Haberi

Kalkan Temizlik Yemek Gıda İnşaat adres

Kalkan Temizlik Yemek Gıda İnşaat Ve Tic Ltd Beyoğlu Şubesi 600 bin TL sermaye bedeli ile Murat Noyan tarafından açıldı.

Kalkan Temizlik Yemek Gıda İnşaat Ve Tic. Limited Şirketi konusu: 
Şirket konusu ile ilgili olarak her türlü araçla şehir içi şehirlerarası ve uluslararası emtia eşya ve yolcu taşımacılığı...
Adres: SÜTLÜCE MH.İMRAHOR CD. NO:2/2/16...