18 / 05 / 2024

kalkandelen

kalkandelen

Makedonya'daki yatırımlarına bir yenisini daha ekleyen Migros'un yurtdışı zinciri Ramstore, ülkedeki altıncı şubesini Kalkandelen kentinde açtı...

Erman Kalkandelen hangi şirkette CEO olarak çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Erman Kalkandelen kimdir? Hangi şirketlere yönetim kurullarında görev aldı? Özak GYO’da hangi alanda çalışıyor? İşte Erman Kalkandelen ile ilgili merak edilen her şey...

Cumhuriyet Köyü'ndeki Atatürk Korusu kiraya verildi iddiası!

İstanbul Beykoz'da Atatürk’ün talimatıyla kurulan Cumhuriyet köyündeki korunun, Rize Kalkandelen Vakfı’na kiraya verildiği belirtildi.

Makedonya'daki Çifte Hamam yeniden hizmete açıldı!

Makedonya'nın Kalkandelen şehrinde bulunan tarihi Çifte Hamam, restorasyonun ardından düzenlenen törenle yeniden açıldı. Makedonya Kültür Bakanı Elizabeta Kançevksa Milevska eserin eski parlaklığına yeniden kavuştuğunu söyledi.

TİKA, Makedonya Kalkandelen'deki Çifte Hamam'ı restore etti!

Makedonya’nın kuzeybatısındaki Kalkandelen şehrinde bulunan tarihi Çifte Hamam, restorasyonun ardından düzenlenen törenle yeniden açıldı.

Ramstore, Makedonya'da 6. şubesini açtı!

Ramstore yatırımlarına bir yenisini daha ekleyerek Makedonya'da 6.şubesini Kalkandelen kentinde açtı...

Ramstore, Makedonya'ya altıncı yeni şubesini açtı!

Makedonya'daki yatırımlarına bir yenisini daha ekleyen Migros'un yurtdışı zinciri Ramstore, ülkedeki altıncı şubesini Kalkandelen kentinde açtı...

Saat Kulesi restore edilecek

Konya Büyükşehir Belediyesi, Kültür ve Turizm Bakanlığının belirlediği eserlerden biri olan Makedonya'nın Kalkandelen şehrindeki tarihi Saat Kulesi'nin restorasyonunu yapacak.

kalkandelen Haberi

kalkandelen

   Firmanın Makedonya'daki altıncı, Kalkandelen'de ise üçüncü şubesinin açılışına, Türkiye'nin Üsküp Büyükelçisi Gürol Sökmensüer, Kalkandelen Belediye Başkanı Sadi Beceti, Halk Bankası Makedonya Genel Müdürü Necdet Palakçı, Migros Genel Müdür Yardımcısı Fuat Yanar ile firma yetkilileri ve vatandaşlar katıldı. 

    Büyükelçi Sökmensüer, açılışta yaptığı konuşmada, Makedonya'daki diğer Türk yatırımlarına örnek olmaya devam eden firmanın, aynı zamanda ülkede yaşayan Makedon, Türk ve Arnavut halklarına kaliteli ve en iyi markaları sunduğunu söyledi. 

    Ramstore Makedonya Genel Müdürü İbrahim Kesemen de firma olarak ülkedeki altıncı mağazayı açmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İbrahim Kesemen, Makedonya'ya yönelik yatırımlara devam edeceklerini belirtti. 

    "Aralık ayında Ustruga'da, 2013 yılında ise Üsküp'ün Aerodrom semtinde yeni mağazalar açacağız" diyen Kesemen, mağaza sayısını 2013 yılının ilk yarısına kadar 10'a çıkarmayı...