06 / 05 / 2024

kalkavan-hasan sever- gül inşat zeytinburnu

kalkavan-hasan sever- gül inşat zeytinburnu

Kalkavan, Hasan Sever İnşaat ve Gül İnşaat'ın karma proje inşa edeceği TOBB Zeytinburnu projesinin imar planı değişikliği bugün askıya çıktı. TOBB Zeytinburnu Kazlıçeşme projesinin imar planları 7 Temmuz'da askıdan inecek...

Salda Gölü halk plajının yanında pansiyon mu yapılıyor?

Salda Gölü halk plajının yanında, Hasan Gürcan ve ailesine ait olduğu bilinen Akçeşme Tesisleri arazisinde 70 kişilik bungalov, kamping tipi pansiyonun yapıldığı ileri sürüldü...

Salda Gölü'ne teleferik geliyor!

Burdur Valisi Hasan Şıldak, Salda Gölü'nün kenarından başlayıp kayak merkezine kadar ilerleyen bir teleferik projenin peşinde olduklarını söyledi...

Gaziosmanpaşa Sarıgöl'e 2 yeni okul inşa edilecek!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Sarıgöl Mahallesi’nde hayata geçirecekleri iki yeni okulun inşasına yakın zamanda başlayacaklarını söyledi.

Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Konutları 2019'da teslim edilecek!

Mahalle Buluşmaları kapsamında Sarıgöl Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Konutları'nın 2019'da teslim edileceğini söyledi.

Büyükçekmece Gölü, molozların döküldüğü adres haline geldi!

Megakentin en önemli su havzalarından Büyükçekmece Gölü, hafriyat atıklarından oluşan molozların döküldüğü adres haline geldi. Belediye Başkanı Hasan Akgün, gölün ekolojik dengesini de etkileyen moloz yığınlarına tepki gösterdi.

Büyükçekmece Göl Havzası'ndan arsa alan pişman olur!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, göl havzasında imar izni olmayan arsaları imar izni varmış gibi gösterip satanlara karşı vatandaşları uyardı.

Gaziantep Ardıç Evler: Hasan Sever İnşaat'tan yeni proje!

Hasan Sever İnşaat kaliteli yaşamı inşa etmeye devam ediyor. Yüksek standart sunan ve günden güne değerlenen projelerine bir yenisini daha edkliyor. Gaziantep’in en değerli bölgelerinden Karataş’ta Ardıç Evler'i hayata geçiriyor.

Zeytinburnu Yedi Mavi projesinin imar planı yeniden askıda!

Kalkavan, Hasan Sever İnşaat ve Gül Yapı Ortaklığı'nın Zeytinburnu Kazlıçeşme'deki Yedi Mavi proje alanının planına gelen itirazlar üzerine, imar planı değişikliği bugün yeniden askıya çıkarıldı.

Hasan Basri Güzeloğlu Gölcük'teki projeleri anlattı!

Gölcük İlçe Koordinasyon Toplantısı’nda konuşan Vali Hasan Basri Güzeloğlu, gerçekleştirilen ve gerçekleştirilecek olan projelerini anlattı. Toplam 42 milyon TL yatırımla hayata geçirilen projeler bunlar;

Kuzuluk Göl Park’ta çalışmalar sürüyor!

Sakarya Akyazı Belediyesi, Kuzuluk Mahallesi’nde bulunan ’Göl Park’ için çalışmaları hızlandırdı. Belediye Başkanı Hasan Akcan, "Göl projemiz bittiğinde hizmet sektörüne önemli katkı sağlayacağımıza inanıyorum" dedi.

Sarıgöl Kent Konutları’nda sona yaklaşıldı!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ise içerisinde yeraltı otoparkı, yarı olimpik açık yüzme havuzu ve sosyal tesisleri Sarıgöl Kent Konutları’ndaki son durumu görmek amacıyla incelemelerde bulundu...

Kalkavan-Gül Yapı-Hasan Sever ortaklığından Şadan Kalkavan için taziye ilanı!

Kalkavan-Gül Yapı-Hasan Sever İnşaat ortaklarından, Fenerbahçe Kulübü'nün eski yöneticisi Şadan Kalkavan, 11 Mart 2015 tarihinde vefat etti. Kalkavan-Gül Yapı-Hasan Sever İnşaat ortaklığı Kalkavan için taziye ilanı yayınlattı..

Tuzla Gölü termal kaplıca merkezi mi oluyor?

Sarıoğlan Kaymakamı Hasan Doğan, " Tuzla Gölü'nün çamurunu, yapılacak tahlillerin olumlu çıkması durumunda pazarlayacağız. Tuzla Gölü doğal şifa ve termal kaplıca merkezi olacak " dedi.

kalkavan-hasan sever- gül inşat zeytinburnu Haberi

kalkavan-hasan sever- gül inşat zeytinburnu


Kalkavan, Hasan Sever İnşaat ve Gül İnşaat geçtiğimiz yılın ortasında TOBB'un İstanbul Zeytinburnu arazisini  1 milyar 140 milyon TL teklifle satın almıştı. 


Zeytinburnu Kazlıçeşme  Mahallesi 774 Ada 61 Parseldeki TOBB Zeytinburnu proje alanına ilişkin hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği bakanlık tarafından 29 Nisan 2014 tarihinde onaylandı.


Turizm+ticaret+konut olarak belirlenen alan içerisinde sağlık tesis alanı ve aile sağlık merkezi de planlandı. Bugün askıya çıkarılan TOBB Zeytinburnu imar planı değişikliği 7 Temmuz 2014 tarihinde askıdan inecek.


PLAN NOTLARI:


1. Planlama onama sınırı içerisinde kalan 774 ada 61 parsel "Turizm+Ticaret+Konut Alanı", "Sağlık Tesis Alanı", "Aile Sağlık Merkezi" ve "Yol Alanı"dır.


2. Turizm + Ticaret + Konut Alanında toplam inşaat alanının en az yüzde 50'si Turizm+Ticaret alanı kullanımında...