03 / 05 / 2024

kalyon Kenan Avis

kalyon Kenan Avis

Cemal Kalyoncu'nun Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Kalyon İnşaat'ta Genel Müdür Yardımcısı olarak görev alan Kenan Avis kimdir? Kalyon İnşaat hangi projeleri hayata geçirdi? İşte yanıtı...

İşte Kenan İmirzalıoğlu-Sinem Kobal çiftinin Emirgan'daki villası!

Evlendikten sonra Cihangir'deki apartman dairesinden Emirgan'daki lüks bir villaya taşınan Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal'ın evi ilk kez görüntülendi.

Adana Kenan Evren Bulvarı’nın adı değişti!

Adana'da Kenan Evren Bulvarı'nın adı Devlet Bahçeli Bulvarı olarak değiştirildi. Kenan Evren yazan levhalar söküldü, yerine yenileri monte edildi.

Kenan İmirzalıoğlu-Sinem Kobal çifti Cihangir’deki evinden taşındı!

Kenan İmirzalıoğlu’nun Cihangir’deki dairesinden Sinem Kobal’ın ısrarıyla taşındığı ortaya çıktı. Kobal, mahallede fazla gürültü olduğu ve kavgalar yaşandığı için Emirgan’a taşınmak istemiş.

Kenan İmirzalıoğlu, Cihangir'deki evini 6 bin dolara kiraya verdi!

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, Sinem Kobal’la evlendikten sonra Cihangir’de oturduğu evi boşaltıp, kiracı bulmak için emlakçıya vermişti. Daire Hollanda Konsolosluğu’nda çalışan birine 6 bin dolara kiraya verildi.

Kenan Kalı: Emlak fiyatları yaz sonuna kadar artış gösterecek!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, hayata geçirdikleri projeler ve emlak fiyatlarının yaz sonuna kadar nasıl olacağından bahsetti. İşte haberin detayı...

Kenan Sofuoğlu Osmangazi Köprüsü'nde hız denemesi yaptı!

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Osmangazi Köprüsü'nün resmi açılışında planladıkları hız denemesini, hava koşulları nedeniyle daha önce yaptı. Kenan, saate 400 kilometreyle en yüksek hıza ulaşan isim oldu.

Kenan Sofuoğlu Osmangazi Köprüsü'nde test sürüşü yaptı!

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Osmangazi Köprüsü'nün açılış töreninde deneyeceği 400 kilometrelik hız rekoru için test sürüşlerine başladı.

Kenan İmirzalıoğlu, Marmaris'teki binasını kiraya verecek!

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’nun iki yıl önce Marmaris Selimiye’de 1.9 milyon liraya aldığı ve içinde marketi olan binanın tadilatı bitti. İmirzalıoğlu, şimdi binayı kiraya vermek istiyor.

Kenan Kalı: Yüksek faizden ev almak aslında bir fırsat olabilir!

Piyasanın düşük faiz beklentisi içinde olduğunu belirten Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Kalı, ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 50’si peşin, kalan yarısı da 5 yıl 0.99 sabit faiz oranıyla konut satışı gerçekleştireceklerini söyledi

Kenan Evren Kışlası Marmara Üniversitesi'ne dahil oldu!

Marmara Üniversitesi'nin Halkalı, Bahçelievler ve Nişantaşı Yerleşkeleri'nin TOKİ'ye devri karşılığında Maltepe'deki Kenan Evren Kışlası arazisi üniversiteye geçti. Yeni yerleşkenin bina ve tesisleri de TOKİ tarafından yapılacak.

Kenan İmirzalıoğlu ile Kıvanç Tatlıtuğ komşu oluyor!

19 Şubat’ta 2,5 yıldır beraberlik yaşadığı stil danışmanı Başak Dizer’le Paris’te evlenen Kıvanç Tatlıtuğ, Emirgan’a taşındı. 14 Mayıs’ta Cunda Adasında Sinem Kobal ile evlenecek Kenan İmirzalıoğlu'da Emirgan’a taşınacak.

Kenan Şahin: Havza bölgesinde yapılaşmaya izin vermeyeceğiz!

Genç PESİAD üyeleriyle ‘Gençler Soruyor’ programında bir araya gelen Belediye Başkanı Kenan Şahin, havza bölgesinde asla yapılaşmaya izin vermeyeceklerini, bu alanların yeşil ve orman odaklı değerlendirileceğini söyledi.

Beyoğlu'nda çöken bina Kenan İmirzalıoğlu'nun değilmiş!

Geçtiğimiz hafta Beyoğlu'nda çöken tarihi binanın Kenan İmirzalıoğlu'na ait olduğu iddia edilmişti. Bu iddialar üzerine binanın gerçek sahibi ortaya çıktı!

kalyon Kenan Avis Haberi

kalyon Kenan Avis

Kenan Avis kimdir?

Kenan Avis, Cemal Kalyoncu'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldupu Kalyon İnşaat'ta Genel Müdür Yardımcısı olarak görev alıyor. Kenan Avis, firmanın katıldığı kimi ihalelerde Cemal Kalyoncu'nun yerine vekil olarak gidiyor.


Kalyon Grup 1974 yılında inşaat sektöründe hizmet vermek amacıyla Kalyon İnşaat’ın kurulmasıyla başladı. Günümüzde inşaata ek olarak altyapı, enerji, plastic boru, PVC pencere sistemleri gibi birçok farklı alanda hizmetler veren bir şirketler grubudur.


Hizmet kalitesini dünya çapına yaymayı hedefleyen Kalyon bu amaçla; Katar, Rusya, Libya, BAE, Suudi Arabistan ve Irak gibi birçok ülkede faaliyet göstermektedir.

Kalyon, inşaat sektöründeki kurumsal geçmişi, güçlü ve deneyimli personelleri ile 1974 yılından günümüze, üniversite, hastane, konut, okul, karayolu, köprü, tünel, arıtma tesisi, isale hatları, atık su tünelleri, endüstriyel tesis gibi sayısız dev projelere imza atmıştır.


Kalyon Grup’un şirketlerinden...