05 / 05 / 2024

Kamal E. R. Marghani

Kamal E. R. Marghani

Sima İnşaatçılık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Kamal E. R. Marghani, Ömer Faruk Geyik, Oktay Toy tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 27 Mayıs'ta kuruldu.

ŞOK market hafta sonuna çılgın indirimlerle giriyor! 10 Haziran'ı sakın kaçırmayın

Şok Market, 10 Haziran 2023 tarihinde uygulanacak hafta sonu indirimlerini ilan etti. Yeni indirim kataloğunda, kamp ve piknik ürünlerinden bahçe ürünlerine kadar geniş bir ürün skalası sunulacak. 

A101 Aktüel Kataloğu 13 Nisan 2023! Bu hafta bahçe ürünleri, kamp çadırları, Airfryer'lar ve elektronik ürünler satışta!

A101 market zinciri, ekonomik faktörler nedeniyle tercih edilen en popüler market zincirlerinden biridir ve 13 Nisan'da geçerli olacak indirimli ürünlerin yer aldığı aktüel kataloğu yayımlandı.

BİM'den müjde! Katlanabilir Elektrikli Bisiklet geldi! Sakın bu sefer kaçırmayın! 31 Mart Cuma BİM kataloğu!

Türkiye'nin en büyük perakende market zincirlerinden biri olan BİM, yeni aktüel ürün katalog listelerini yayınladı. Katalogda ise Katlanabilir Elektrikli Bisiklet ve bahçe ürünleri dikkat çekti.

Alvina Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alvina Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Ürün tarafından kuruldu.

Alvina Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alvina Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Ürün tarafından kuruldu.

Paşabahçe ürünlerinde net yüzde 20 indirim! Paşabahçe 3 Ekim 2022 fiyat listesi..

Evlerimizde yıllardır kullanılan Paşabahçe ürünleri şimdi yüzde 20 indirimli. Bardaklardan sunumluklara, borcamlardan saklama kaplarına, Paşabahçe ürünlerinde indirim geçerli. İşte, 3 Ekim 2022 fiyat listesi…

Şok market yeni kataloğunu yayınladı! Çeyiz setlerinden dikiş makinesine yok yok…

ŞOK Market 23-26 Temmuz tarihleri arasında satışa sunacağı ürünlerin yer aldığı yeni kataloğunu yayınladı. Cumartesi günü raflarda yerini alacak ürünler yok yok… Singer mini el dikiş makinesinden, Paşabahçe cam takımlara, bahçe ürünlerinden Goldmaster çeyiz setine kadar çeşit çeşit aktüel ürün Şok m

BİM’den uygulamaya özel dev indirim! Yaz gelmeden bu ürünleri kaçırmayın…

BİM 14 Mayıs’tan itibaren Market Uygulamasında yer alan özel ürünleri yayınladı. Bu hafta BİM Market uygulamasında indirimli bahçe ürünleri yer alıyor. BİM’in indirimli ürünlerine uygulamayı indirip kaydolarak ulaşabilirsiniz.

A101 19 Mayıs kataloğu! İşte kaçırılmayacak ürünlerin fiyat listesi!

A101 19 Mayıs Perşembe günü satışa çıkacak olan ürünlerin yer aldığı kataloğu yayınladı. Birbirinden uygun fiyatlı ürünlerin yer aldığı katalogda spor ürünlerinden bahçe ürünlerine kadar birçok ürün mevcut. Peki A101 19 Mayıs kataloğunda hangi ürünler var?

Aminav Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aminav Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Kamal Srhır tarafından kuruldu.

Kira sözleşmesini feshetmek için eş rızası şart!

Türk Borçlar Kanunu, eşler arasındaki hukuki sınırları belirledi. Buna göre, aile konutu olarak kullanılmak üzere kiralanan taşınmazlarda kiracı, eşinin açık rızası olmadıkça kira sözleşmesini feshedemez.

Senet imzalarken eşin rızası gerekiyor mu?

Türk Borçlar Kanunu'na göre Aile konutu olarak kullanılmak üzere kiralanan taşınmazlarda kiracı, eşinin açık rızası olmadıkça kira sözleşmesini feshedemiyor. Ancak çek ve bono gibi kambiyo senetleri imzalanırken eş rızası aranmıyor.

Aile konutunda eş rızası şart!

Son dönemde gündeme gelen yargı kararları eşlerden birinin tek başına ailenin tamamını ilgilendiren kararlar almasında daha dikkatli olması gerektiğini gösteriyor. Peki aile konutunda eş rızası şart mı?

Kamal E. R. Marghani Haberi

Kamal E. R. Marghani
Sima İnşaatçılık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Kamal E. R. Marghani, Ömer Faruk Geyik, Oktay Toy tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 27 Mayıs'ta kuruldu. 


Sima İnşaatçılık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketiiş konusu;1-Her türlü inşaat taahhüt işleri;konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kar karşılığı binalar yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif...