30 / 04 / 2024

kaman toki başvurusu

kaman toki başvurusu

TOKİ Kırşehir Kaman Evleri kurası 3 Ağustos 2016 gününde yapılacak. Daire fiyatlarının 140 bin 157 TL'den başladığı proje toplamda 106 adet daire satışa sunuluyor.

Kırşehir Kaman TOKİ başvuru bedeli!

Kırşehir Kaman TOKİ başvuru bedeli 2 bin TL olarak belirlendi. Kura çekilişinin 3 Ağustos 2016 gününde yapılacağı projede fiyatlar 140 bin 157 TL'den başlıyor.

TOKİ Kırşehir Kaman Alt Gelir Grubu başvuruları!

Ödemelere göre 240 aya varan vade imkanı sağlanan projede 63 adet daire yer alıyor. TOKİ Kırşehir Kaman Alt Gelir Grubu başvuruları bugün başlıyor ve devam ediyor.

TOKİ başvurusu yapanlar hemen baksın! Kuralar yeniden çekilecek!

TOKİ başvurusu yapanlar aman dikkat. Kuralar yeniden çekilecek. İşte detaylar!

E-Devlet üzerinden TOKİ başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ başvurularının birden çok yolu bulunmaktadır. Onlardan biri de e-devlet üzerinden yapılandır. Peki E-Devlet üzerinden TOKİ başvurusu nasıl yapılır? İşte merak edilenler!

TOKİ başvuru iptali nasıl yapılır? TOKİ başvurusu iptal edilince para iadesi yapılır mı?

TOKİ Sosyal Konut Projesi başvuruları daha ilk günlerden rekor seviyelere ulaştı. Peki yapılan TOKİ başvuruları nasıl iptal edilir? TOKİ başvurusu iptal edilince para iadesi alınabilir mi?

E-Devlet üzerinden TOKİ başvurusu nasıl yapılır? İşte 10 adımda TOKİ konut başvurusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 81 ilde 250 bin konut yapılacağı müjdesi vermesinin ardından milyonlarca kişi TOKİ evlerine sahip olabilmek için başvuru hazırlığına girişti. Peki e-Devlet üzerinden TOKİ başvurusu nasıl yapılıyor? 10 adımda TOKİ başvurusunu anlattık.

TOKİ başvurusu için hangi belgeler gerekiyor?

TOKİ başvurusu için hangi belgeler gerekiyor sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ başvurusu için hangi belgeler gerekiyor sorusunun yanıtı...

TOKİ başvurusu için gerekli belgeler 2019!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı dar ve orta gelirli binlerce aileyi ev sahibi yaptı. Peki TOKİ başvurusu için gerekli belgeler nelerdir? İşte TOKİ başvurusu için gerekli belgeler 2019...

Erzincan Yoğurtlu TOKİ başvurusu!

TOKİ'nin Erzincan Yoğurtlu Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 106 konut kura ile satılacak. Peki, Erzincan Yoğurtlu TOKİ başvurusu ne zaman?

Van Şerefiye Mahallesi TOKİ başvurusu!

Toplam 248 adet dairenin kuralı yöntemle satışa çıkarıldığı projede fiyatlar 115 bin 155 TL'den başlıyor. İşte Van Şerefiye Mahallesi TOKİ başvurusu...

TOKİ Kırşehir Kaman alt gelir son başvurusu!

Dairelerin 2+1 olarak tasarlandığı projede 240 ay vade sağlanıyor. İşte TOKİ Kırşehir Kaman alt gelir son başvurusu...

Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ başvurusu!

Toplamda 287 adet konutun satışa çıkarıldığı projede 144 aya kadar vade sağlanıyor. İşte Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ başvurusu...

TOKİ Kırşehir Kaman Alt Gelir Grubu başvurusu bugün başladı!

Toplam 29 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede 240 aya kadar vade sağlanıyor. TOKİ Kırşehir Kaman Alt Gelir Grubu başvurusu bugün başladı...

Kırşehir Kaman TOKİ Evleri başvurusu bugün başladı!

67 adet konutun standart kategoride satışa çıkarıldığı projede fiyatlar 140 bin 157 TL'den başlıyor. Kırşehir Kaman TOKİ Evleri başvurusu bugün başladı.

TOKİ Kırşehir Kaman başvurusu ne zaman başlıyor?

Toplamda 67 adet dairenin açık satışa sunulacağı TOKİ Kırşehir Kaman başvurusu ne zaman başlıyor?

kaman toki başvurusu Haberi

kaman toki başvurusu

Ev fiyatlarının 140 bin 157 TL ile 214 bin TL arasında değiştiği projede aylık taksitler 583 liradan başlangıç gösteriyor.


Ödeme koşulları kapsamında projede yüzde 10 peşinde kalanı 120 ay taksitlendirme, yüzde 15 peşinde kalan tutarı 156 ay taksit veya yüzde 25 peşinde ise kalanı 180 aya kadar taksit imkanı sağlanıyor.


Toplamda 106 adet daire satışa çıkarıldığı TOKİ Kırşehir Kaman'da başvuru bedeli 2 bin TL'dir. Projede peşinat bedeli 14 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


TOKİ Kırşehir Kaman Evleri kurası 3 Ağustos 2016 gününde yapılacak. Projede başvuru bedeli başladı ve 22 Temmuz'a kadar devam edecek. 


Satış duyurusu için