14 / 05 / 2024

Kamboçya çöken inşaat

Kamboçya çöken inşaat

Kamboçya'da bulunan mahkeme, ülkenin güneybatısındaki sahil kenti Sihanoukville'de 28 kişinin hayatını kaybetmesine sebep olan 7 katlı inşaatın çökmesi sonrasında inşaatla ilgisi olan 4 Çinliyi sorumlu tuttu.

Kamboçya'da inşaat çöktü: 7 işçi öldü!

Güneydoğu Asya ülkesi Kamboçya'da bulunan 7 katlı inşaat çöktü. İnşaatın altında kalan 7 işçi ise hayatını kaybetti.

Meva Yaşam İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meva Yaşam İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Civan Vural tarafından kuruldu.

Yağmur1453 İnşaat Metal Peyzaj Orman Ürünleri Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağmur1453 İnşaat Metal Peyzaj Orman Ürünleri Temizlik Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Bilgin tarafından kuruldu.

Cevher Hediyelik Eşya Turizm İnşaat Nakliyat Ve Madencilik Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti.Bey.Şb. açıldı!

Cevher Hediyelik Eşya Turizm İnşaat Nakliyat Ve Madencilik Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti.Bey.Şb.Keti bugün Beyoğlu'nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Sabiha Ruhbaş tarafından açıldı.

İnşaat sektörüne kur farkı müjdesi!

Kamu ihalelerinde Türk Lirası ile sözleşme yapan ve dövizdeki yükseliş sebebiyle sorun yaşayan inşaat şirketlerine kur artışı dikkate alınarak fiyat farkı ödemesi yapılacak.

Ars Yağız İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ars Yağız İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Taner Değirmenci tarafından kuruldu.

Çoban Yaşam İnşaat Taahhüt Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çoban Yaşam İnşaat Taahhüt Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Veysel Sidar Çoban tarafından kuruldu.

Rüya Dizayn İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rüya Dizayn İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Arslan Uçar ve Didem Uçar ortaklığında kuruldu.

Ağrı Belediyesi'nden inşaat bekçisine ev sözü! 

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, yalnız yaşayan inşaat bekçisi Aziz Öztürk'e ev ve evlendirme sözü verdi. 

Yağız1 İnşaat Elektrik Reklam Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağız1 İnşaat Elektrik Reklam Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cenk Yağdıran tarafından kuruldu.

İnşaat sektörü yatırımları tam gaz!

Geçen sene daralma yaşanan inşaat sektörü bu yıl tam gaz yatırımlara başladı. Yeni yatırım iştahının artması yan malzemeleri üreten sektörleri de canlandırdı. Çimentodan demire, seramikten bataryaya tüm alt sektörlerde satışlar yükseldi. 

Marmara depremini yaşayan inşaat mühendisinden uyarı!

Marmara depreminde dört yakınını kaybeden, kızı ve eşiyle bir bölümü çöken 5 katlı binadan çıkmayı başaran 63 yaşındaki inşaat mühendisi Çetin Kışlalı meslektaşlarını uyardı...

İzmir depreminde panikleyen inşaat işçisi gökdelenin 24. katından düştü!

İzmir depremi sırasında çalıştığı gökdelenin 24. katında panik yaşayan 21 yaşındaki inşaat işçisi Melih Dağbaşı, gökdelenden düşerek hayatını kaybetti.

Cengiz Yaşar İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Cengiz Yaşar İnşaat Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Yaşar tarafından kuruldu.

Kamboçya çöken inşaat Haberi

Kamboçya çöken inşaat

Preah Sihanouk bölge mahkemesi, Çinli inşaat şirketine ait lüks konut projesinde, inşaat halinde bulunan binanın çökmesiyle ilgili 4 Çin vatandaşını suçladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; mahkemeden yapılan açıklamada, bina sahibine "kasıtsız adam öldürme", "kasıtsız yaralamaya sebebiyet verme" ve "yaralanmaya yol açan cezayı ağırlaştırıcı sebepler"; müteahhite ve şantiye yöneticilerine de "bu suçlara iştirak suçlaması" yöneltildiği öğrenildi.

Söz konusu 4 kişinin gözaltına alındığı ve cezayı ağırlaştırıcı sebepler suçlamasının 5 ila 10 yıl, kasıtsız cinayet suçlamasının da 3 yıla kadar hapis cezasıyla sonuçlanabileceği ifade edildi.

İnşaatın neden çöktüğüne ilişkin yetkilileri tarafından net bir açıklama yapılmadı.

- 26 kişi sağ kurtarıldı

Sihanoukville'de cumartesi günü çöken 7 katlı inşaatta hayatını kaybedenlerin sayısı 28'e ulaşırken sağ kurtulanların sayısı ise 26'ya yükseldi.

Çinli inşaat şirketine ait lüks konut projesinde yaşanan...