10 / 05 / 2024

kamboçya siem reap

kamboçya siem reap

Kamboçya'nın Siem Reap eyaletinde 1200 yıllık tarihi antik kent bulundu...

Düşük kur nedeniyle ayakkabıda tedarik pazarı Uzakdoğu ülkelerine kaydı!

Türk ayakkabı sektörü dünya pazarını kaybetme tehlikesi yaşıyor. Enflasyon karşısında düşük kalan döviz kuru nedeniyle iç pazarda tedarik için Vietnam, Çin ve Kamboçya gibi Uzakdoğu ülkelerine yönelen sektör, kurun yükselmemesi halinde büyük bir kriz ile karşı karşıya kalacak.

Yüzen evler mi yüzen hayaller mi?

Yüzen evlerin bulunduğu, insanların timsahları evlreinde beslediği, dünyanın en büyük taşkın su yatağı olan Kamboçya Tonle Sap Gölü'nün hayran bırakan hikayesini biliyor musunuz?

Kamboçya'da çöken binada ölü sayısı 36'ya çıktı!

Kamboçya Kep kasabasında inşaat halindeki bir binanın önceki gün çökmesi sonucu yaşamını kaybedenlerin sayısı 36'ya yükseldi.

Kamboçya'da çöken binada ölü sayısı 24'e çıktı!

Kamboçya'nın güneyinde yer alan Kep kasabasında inşaat durumunda olan bir binanın çökmesi sonucu yaşamını kaybedenlerin sayısı 24'e çıktı.

Kamboçya'da inşaat halinde çöken binada 4 kişi öldü!

Kamboçya'nın başkent Phnom Penh'in 170 kilometre güneybatısında yer alan Kep kasabasındaki inşaat halindeki binanın çökmesi sonucu 4 kişi öldü...

Kamboçya'da eski binada kendi devletlerini kurdular!

Kamboçya'nın başkentindeki beyaz evde tarihe tanıklık eden 2 bine yakın kişi yaşıyor. Apartmanda ilginç detaylarda bulunuyor...

Bergüzar Korel'in hayranları Kamboçya'da ev yaptırdı!

Yeni yaşını kutlayan oyuncu Bergüzar Korel'in hayranları topladıkları bağışlarla Kamboçya'da Muson yağmurları sonucu evini kaybetmiş bir aileyi sevindirdi.

Kamboçya'da inşaat fırsatı!

Türkiye'nin Punom Pen Büyükelçisi Ayda Ünlü, Kamboçya'nın mevcut koşullarda başta inşaat sektörü olmak üzere iş insanları için büyük fırsatlar taşıdığını söyledi.

Kamboçya'da çöken inşaatta 4 kişi sorumlu tutuldu!

Kamboçya'da bulunan mahkeme, ülkenin güneybatısındaki sahil kenti Sihanoukville'de 28 kişinin hayatını kaybetmesine sebep olan 7 katlı inşaatın çökmesi sonrasında inşaatla ilgisi olan 4 Çinliyi sorumlu tuttu.

Kamboçya'da inşaat çöktü: 7 işçi öldü!

Güneydoğu Asya ülkesi Kamboçya'da bulunan 7 katlı inşaat çöktü. İnşaatın altında kalan 7 işçi ise hayatını kaybetti.

Türkler Koh Rong Adası’nın yeni sahibi oldu!

Türkler, Kamboçya’daki Koh Rong Adası’nın yeni sahibi oldu. Bölgede ulaşımdan işletmelere kadar her şeyle Türkler ilgilendi. 7 bin 900 kilometre uzaklıkta bulunan yer ‘Türk adası’ olarak biliniyor.

Neslihan Atagül ve Öykü Karayel’den Kamboçya'lı aileye ev!

Neslihan Atagül ve Öykü Karayel Kamboçya’da evi olmayan görme engelli minik Rattika için Türkiye’de kampanya başlattı. Oyuncuların Bahreyn’deki fanları da kampanyaya destek olup Rattika ve ailesi için ev yaptırdı.

Dünyanın en yüksek ikiz kuleleri Kamboçya'da yapılacak!

Çinli iki şirketin oluşturduğu konsorsiyum, Kamboçya'da dünyanın en yüksek ikiz kulelerini yapmak üzere anlaşma imzaladı.

kamboçya siem reap Haberi

kamboçya siem reap
Sydney Üniversitesi'nden arkeolog bir grubun Kamboçya'da yaptığı araştırmalar sonucunda ortaya ilginç detaylar çıktı. Arkeologlar Kamboçya'nın Siem Reap eyaletindeki ıssız bir ormanda yaptıkları çalışmalar sonucunda 1200 yıllık olduğu tahmin edilen kayıp antik kent...