29 / 04 / 2024

kamer inşaar emek sineması

kamer inşaar emek sineması

Emek Sineması ile birlikte ismi anılan Kamer İnşaat'ın sahibi kim? Emek Sineması kimin? Kamer İnşaat kimin? İşte sorularınızın yanıtı; Kamer İnşaat'ın sahibi ile Emek Sineması'nın sahibi...

Depremde 12 kişiye mezar olan Emek Apartmanı'nda kritik gelişme: Malzeme kalitesiz çıktı, mühendis tutuklandı!

Hatay'da geçen sene 6 Şubat 2023 Kahramanmaraş depremlerinde 12 kişinin hayatını kaybettiği Emek Apartmanı'nın inşaat mühendisi tutuklandı.

Konut satışlarındaki düşüş, inşaat sektörünü de olumsuz etkiledi!

2024 yılına sayılı günler kala, Türkiye genelinde güncel konut metrekare satış fiyatı 23 bin 546, ortalama konut fiyatı ise 3 milyon 60 bin 980 TL olarak belirlendi. Konut fiyatlarının artması satışları düşürdü. Satışların düşmesi ise inşaar sektörünü etkiledi.

Öz Kamer Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Kamer Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Kamer tarafından kuruldu.

700 bin kamu işçi için flaş gelişme! Taban ücrette yeni teklif geldi mi? Bakan Bilgin devreye girdi!

Kamudaki 700 binden fazla işçinin Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Çerçeve Protokolü kapsamında alacağı zam oranının 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nden önce açıklanarak imzalanması öngörülüyor. Taban ücrette yeni teklif içinse Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’in devreye girdiği belirtiliyor

Bakan Bilgin: Yeni bir düzenleme yapacağız ve emekçilerimizi ne enflasyona ne sermayeye karşı ezdireceğiz

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, TÜRK-İŞ'in 70. kuruluş yıl dönümünde düzenlenen "70. Yıl Belgeseli" programına katıldı. Bilgin, emekçiler ve enflasyon ile ilgili açıklamalar yaptı.

Bursa Emek-Şehir Hastanesi Metro Hattı'nda hedef 2023!

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, Bursa'da inşa edilen Emek-Şehir Hastanesi Metro Hattı'nın yapımının 2023'te tamamlanması hedefleniyor. 

Bursa Emek-Şehir Hastanesi Metro Hattı inşaatında son durum ne?

İdari yargı fahiş fiyat diyerek Bursaray Emek-YHT-Şehir Hastanesi metro hattı ihalesini iptal etti, yürütmeyi de durdurdu ancak Ulaştırma Bakanlığı’ndan adrese teslim ihaleyi alan yüklenici firma inşaatı kesmedi.

Dehul Kamer İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dehul Kamer İnşaat Dış Ticaret Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde   500 binTL sermaye bedeli  ile Mihraç Can Aydın tarafından  kuruldu.

Kamer İnşaat Ticaret Ve Sanayii Anonim Şirketi İkitelli Şubesi açıldı!

Kamer İnşaat Ticaret Ve Sanayii Anonim Şirketi İkitelli Şubesi bugün Başakşehir'de 14 milyon 395 bin 900 TL sermaye bedeli ile Ahmet Akbalık tarafından açıldı.

Bursa Emek-Şehir Hastanesi Metro ihalesine Danıştay'dan iptal kararı!

CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, Danıştay'ın Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın Bursa Emek-Şehir Hastanesi raylı sistem inşası için 2 şirketin kazandığı 1 milyar 600 milyon TL bedelli ihale için iptal kararı aldığını dile getirdi. 

Saadettin Saran'dan boşanan Emek Külür'e önce haciz sonra yıkım şoku!

Geçtiğimiz günlerde 77 bin TL olan aidat borcu nedeniyle hakkında dava açılan Emek Külür, ikinci şoku yaşıyor. Kültür, Levent'te bulunan yeni kliniği için kaçak inşaat yaptırdığı ortaya çıktı ve villası hakkında yıkım kararı verildi.

Emek-Şehir Hastanesi metro hattı Bursa'ya neler kazandıracak? 

Geçtiğimiz günlerde Bursa'da  Emek-Şehir Hastanesi metro hattı için temel atma töreni gerçekleşmişti. Bursahakimiyet yazarı Aysun Karlı bugünkü yazısında metro hattının şehre katkılarını kaleme aldı. 

Bursa Emek-Şehir Hastanesi Metro Hattı ihalesini Söğüt İnşaat kazandı!

Ulaştırma Bakanlığı’nın milyarlarca TL'lik Bursa Emek-Şehir Hastanesi Metro Hattı ihalesini Söğüt İnşaat ve Taşyapı İş Ortaklığı kazandı. 

kamer inşaar emek sineması Haberi

kamer inşaar emek sineması

Kamer İnşaat kimin?

Emek Sineması ile birlikte ismi anılan Kamer İnşaat, 1993'teki protokole göre Veysel Tosun'a aitti. Ancak firma 2000'li yıllarda el değiştiriyor. 


Bu dönemde Kamer İnşaat'ı Levent Eyüboğlu ve ortakları devralıyor. Söz konusu alım satımda en kıymetli belge Emekli Sandığı ile yapılan imtiyazlı protokol oluyor. Kamer İnşaat'ın yeni sahipleri 2009'da ikinci bir proje hazırlıyor. 


Proje, Kültür Bakanlığı'na bağlı koruma kurullardan geçiyor. Hem projenin uygulanması hem de protokolün tekrar hayata geçirilmesi için Serkldoryan kompleksinin içindeki kiracıların çıkması gerekiyordu. Son kiracı olan İnci Pastanesi'nin tahliyesi ile ancak inşaata başlanabildi. 


Emek Sineması kimin?

Emek Sineması'nın da içinde bulunduğu Serkldoryan Kompleksi, 1942'de çıkarılan Varlık Vergisi'sine kadar özel mülktü. Ancak, Varlık Vergisi uygulaması sonrası İstanbul Belediyesi, bu kompleksi satın aldı. 


İçinde Melek, İpek sinemalarının bulunduğu kompleks 4 Ocak 1957'de...