29 / 04 / 2024

kamer inşaat patronu

kamer inşaat patronu

Emek Sineması ile birlikte ismi anılan Kamer İnşaat'ın sahibi kim? Emek Sineması kimin? Kamer İnşaat kimin? İşte sorularınızın yanıtı; Kamer İnşaat'ın sahibi ile Emek Sineması'nın sahibi...

Gökhan Taş, inşaat sektörüne girdi!

Türkiye’de 185 emlak ofisi bulunan ve 2 bin 100 çalışana sahip Coldwell Banker ve Era Real Estate gibi emlak zincirlerinin patronu Gökhan Taş, 700 milyon TL'lik projelerle inşaat sektörüne giriş yaptı. 

Dehul Kamer İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dehul Kamer İnşaat Dış Ticaret Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde   500 binTL sermaye bedeli  ile Mihraç Can Aydın tarafından  kuruldu.

Kamer İnşaat Ticaret Ve Sanayii Anonim Şirketi İkitelli Şubesi açıldı!

Kamer İnşaat Ticaret Ve Sanayii Anonim Şirketi İkitelli Şubesi bugün Başakşehir'de 14 milyon 395 bin 900 TL sermaye bedeli ile Ahmet Akbalık tarafından açıldı.

Doğanlar Holding 2021'de inşaat sektörü için 600 milyon TL bütçe ayırdı!

Doğtaş ve Kelebek'in patronu Davut Doğan, 2021 yatırımları içerisinde inşaat sektörü olduğunu dile getirerek bu alanda 600 milyon TL bütçe ayrıldığını belirtti. 

Fransa'da kaçak işçi çalıştıran Türk inşaat patronuna hapis!

Fransa'da faaliyet gösteren Türk inşaat patronu; vergi kaçırma, kaçak işçi çalıştırma ve usulsüz olarak parasını Türkiye'ye göndermesi sebebiyle 1 yıl hapis cezasına çarptırıldı. 

Manisa'da inşaat işçisiydi! Hibe desteğiyle patron oldu

Manisa'da inşaat işçisi olarak çalışan Abdullah Ecevet, "Besi Sığırcılığı Projesi" kapsamında devletten hibe desteği alarak, kendi işinin patronu oldu.

Ünlü baklavacı Nadir Güllü inşaat sektörüne girdi!

Karaköy Güllüoğlu'nun patronu ünlü baklavacı Nadir Güllü, bugün Beyoğlu'nda yeni bir inşaat şirketi kurdu. Nadir Güllü İnşaat Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Kamer İnşaat'tan Cercle d’Orient binası açıklaması!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı olan Lale Özgentürk, bugünkü yazısında Emek Sineması’nın da bulunduğu Cercle d’Orient binasına ilişkin Kamer İnşaat'ın açıklamalarına yer verdi.

Emrullah Turanlı: Kadıköy Belediyesi kamu alanına kaçak inşaat yaptı!

Taşyapı’nın patronu Emrullah Turanlı, ‘Four Winds’ projesinin yanında kamuya yeşil alan olarak terk ettikleri arazide Kadıköy Belediyesi’nin kaçak inşaat yaptığını belirtti.

Emirgan'daki Huqqa'da imara aykırı inşaat mı yapılıyor?

İşadamı Cihan Kamer’in sahibi olduğu alkolsüz eğlence mekanı Huqqa, yeni şubesi için Boğaziçi İmar Yasası’na aykırı olarak inşaat çalışması başlattı.

Kapıcıoğlu İnşaat'ın ikinci projesi Maslak'a!

Dünyagöz Hastaneleri'nin patronu Eray Kapıcıoğlu, inşaat sektörüne de yatırım kararı aldı. Maltepe'de lüks bir projeye başlayan Kapıcıoğlu, 290 dairelik Sahilada'ya 100 milyon dolar yatıracak. Sonraki proje ise Maslak'ta olacak

Dünyagöz Hastaneleri, Sahilada projesiyle inşaat sektörüne giriyor!

Dünyagöz Hastaneler Grubu’nun patronu Eray Kapıcıoğlu’nun inşaat şirketi, Maltepe’de ‘Sahilada’ adında projeye başlıyor. 290 rezidansın bulunduğu Sahilada projesi, denize ve rekreasyon alanına yakınlığıyla dikkat çekiyor.

Uğur Dumankaya inşaat sektörü hakkında uyarıda bulundu!

Dumankaya İnşaat’ın patronu Uğur Dumankaya, son yıllarda her isteyenin inşaat sektörüne girmesiyle şehirlerin kimliklerinin kaybolduğuna işaret ederek, bunun faturasının büyük olacağı uyarısında bulundu.

kamer inşaat patronu Haberi

kamer inşaat patronu

Kamer İnşaat kimin?

Emek Sineması ile birlikte ismi anılan Kamer İnşaat, 1993'teki protokole göre Veysel Tosun'a aitti. Ancak firma 2000'li yıllarda el değiştiriyor. 


Bu dönemde Kamer İnşaat'ı Levent Eyüboğlu ve ortakları devralıyor. Söz konusu alım satımda en kıymetli belge Emekli Sandığı ile yapılan imtiyazlı protokol oluyor. Kamer İnşaat'ın yeni sahipleri 2009'da ikinci bir proje hazırlıyor. 


Proje, Kültür Bakanlığı'na bağlı koruma kurullardan geçiyor. Hem projenin uygulanması hem de protokolün tekrar hayata geçirilmesi için Serkldoryan kompleksinin içindeki kiracıların çıkması gerekiyordu. Son kiracı olan İnci Pastanesi'nin tahliyesi ile ancak inşaata başlanabildi. 


Emek Sineması kimin?

Emek Sineması'nın da içinde bulunduğu Serkldoryan Kompleksi, 1942'de çıkarılan Varlık Vergisi'sine kadar özel mülktü. Ancak, Varlık Vergisi uygulaması sonrası İstanbul Belediyesi, bu kompleksi satın aldı. 


İçinde Melek, İpek sinemalarının bulunduğu kompleks 4 Ocak 1957'de...