03 / 07 / 2024

Kameroğlu İnşaat Metrohome Residence satış fiyatları

Kameroğlu İnşaat Metrohome Residence satış fiyatları

Kameroğlu İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Metrohome Residence projesi 1.200 daire ve 130 mağazadan meydana geliyor. Metrohome Residence ev fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

NYN Tavukçuoğlu İnşaat'ın acı günü! Neşat Tavukçuoğlu vefat etti! 

NYN Tavukçuoğlu İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Neşat Tavukçuoğlu hayatını kaybetti. 

Kayaoğlu İnşaat'ın acı günü! Faruk Türköz vefat etti!

Kayaoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin değerli danışmanlarından Faruk Türköz vefat etti. Kayaoğlu İnşaat taziye ilanı yayınladı. 

Eyüpoğlu İnşaat'ın konkordato talebi reddedildi!

Demir çelik, kağıt, inşaat, taşımacılık ve eğitim sektörlerinde faaliyette bulunan Eyüboğlu İnşaat hakkında yeni karar çıktı. Şirketin konkordato başvurusu reddedildi.

Eminönü Bayramoğlu İnşaat Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eminönü Bayramoğlu İnşaat Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Bayram tarafından kuruldu.

Kameroğlu Metrohome'da fiyatlar 472 bin TL'den başlıyor!

Kameroğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Metrohome Suites-Residence-Cadde projesinde satış fiyatları 472 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Kayaoğlu İnşaat'ın acı günü! Cuma Yıldızhan vefat etti!

Kayaoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. şirketinin koordinatörlerinden İnşaat Mühendisi Cuma Yıldızhan vefat etti. 

Akçaoğlu İnşaat Hafriyat ve Yıkım İşlemleri Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akçaoğlu İnşaat Hafriyat ve Yıkım İşlemleri Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynep Akçaoğlu tarafından kuruldu...

Kameroğlu Metrohome'da fiyatlar 339 bin TL'den başlıyor!

Kameroğlu İnşaat imzası taşıyan Metrohome Suites-Residence-Cadde projesi İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde hayata geçiriliyor. Projede teslimlerin bu yıl içerisinde yapılması planlanıyor.

Nuhoğlu İnşaat'ın acı günü! Fatma Nuhoğlu Babaoğlu vefat etti!

Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu'nun kız kardeşi Fatma Nuhoğlu Babaoğlu vefat etti...

Köroğlu İnşaat işçilerinin eylemi 60'ıncı gününde!

Ücretlerini alamadıkları nedeniyle 25 Eylül’den beri eylem yapan Köroğlu İnşaat'ın işçileri, paralarını almadan inşaattan ayrılmayacaklarını söyledi.

Hasanoğlu İnşaat’ın Türkiye için kazanç vakti kampanya stokları tükendi!

Hasanoğlu İnşaat 2 projesi ile destek verdiği ‘Türkiye için kazanç vakti’ kampanyasına dahil olan tüm dairelerini sattı.

Hasanoğlu İnşaat uygun metrekare fiyatlarıyla yatırımcısının yanında! 

Hasanoğlu İnşaat ise Banu Evleri Ispartakule 2 ve Banu Evleri Ispartakule 3 projelerinde 2018 yılı konut metrekare ortalamasından daha uygun metrekare fiyatlarıyla her zaman olduğu gibi yine yatırımcısının yanında yer alıyor.

Hasanoğlu İnşaat dev indirim kampanyasını uzattı!

Hasanoğlu İnşaat, tüm peşin ve konut kredili satışlarda yüzde 20 indirim ve yüzde 5 peşinat kampanyasını 15 gün daha uzattı. 

Kameroğlu İnşaat Metrohome Residence satış fiyatları Haberi

Kameroğlu İnşaat Metrohome Residence satış fiyatları

Kameroğlu İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Metrohome Residence projesi İstanbul Beylikdüzü'nde 14 blok şeklinde yükseliyor. Proje suit ve rezidans olmak üzere 2 etap şekline dizayn edildi. 

Metrohome Residence ev fiyatları!

Metrohome Suites Residence projesinin Rezidans etabındaki 1+1 dairelerin alanları ise 61-68 metrekare, 2+1'lerin daire alanları ise 87-115 metrekare arasında değişiyor.  Rezidans etabında 1+1'ler için 258 bin TL'den, 2+1'ler için ise 370 bin TL'den başlıyor. 

Metrohome Residence ev fiyatları!

Metrohome Suites Residence projesinin suit etabındaki 2+1'ler 554 bin TL'den, 3+1'ler 628 bin TL'den, 4+1'ler ise 976 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.  Suit etabında daire alanları ise; 2+1'ler 138-160 metrekare, 3+1'ler 155-193 metrekare, 4+1'ler 233 metrekare şeklinde dizayn edildi. 

Metrohome Residence projesinde yüzde 30 peşin ödemenin ardından 0,85 faiz oranıyla 48 aya kadar ödeme fırsatı sunuyor. 

Toplam...